Daniel Wellington Classic Petite Melrose | Unboxing

Ez az első olyan posztom idén, amit hatalmas izgalmak közepette írok nektek, miközben az erről készült videón is dolgozik a gép. Ma egy bemutató kis bejegyzéssel érkezek nektek, még pedig nem másról, mint a világ leggyönyörűbb Daniel Wellington karórájáról.

 

És ez nem túlzás, amióta itt van, vigyorgok, mint egy idióta és alig várom, hogy élesben is viselhessem, mert ennél szebb holmim még soha nem volt. Nektek is lehet, kedvezményre jogosító kuponkód a bejegyzés alján!

 

Daniel Wellington Classic Petite Melrose

Adott a márka, ahonnan azóta szeretnék magamnak egy karórát, amióta szembejött velem az interneten. Most végre az enyém az első és biztosan nem az utolsó, még pedig a Classic vonal legújabb tagja, a Petite Melrose.

Gyönyörű, rosegold szíjjal és fekete számlappal érkezett, tökéletes őszi kiegészítő szerintem, nagyon örülök annak, hogy a fekete számlaposat választottam. A szállítás villámgyors, mindössze 6, mondom 6!! napot vett igénybe, le a kalappal, de komolyan. Dobozban, sérülésmentesen érkezett meg, így boldogan estem neki az óra csomagolásának, ami nagyon minőségi. Fekete színben pompázik, arany színű márkanévvel és sávval az oldalán, nagyon csinos!

A doboz tetejének levétele után máris ott figyel az óra, masszív helyen csücsül, el sem tud mozdulni, hogy biztos, hogy szállítás során nem sérülhet. A "tok" alatt van egy papírtasak, amiben a vásárlói útmutató és az óraszíj cseréléshez szükséges szerszám lapul.

Na és az óra! 32 mm a számlap átmérője, így nagyon nőies és finom darab, amihez hozzátesz, hogy az egész óra nagyon könnyed, észre sem venni, hogy viselem, nagyon kényelmes. Az elejét és hátulját is fólia védi, így karcmentesen érkezik. A szíj rozsdamentes acél, így remélem, hogy sokáig hű társam lesz ez a csinos kis darab. Az óra bősége könnyedén állítható, így a csuklónkhoz tökéletesen igazítható.

Minden részlete gyönyörűen megmunkált, minden a helyén van, a DW jelzés a csaton is megtalálható, de még a szíj cseréjéhez szükséges kis eszközön is, magas minőségre vall.

Plusz pont a márkának, hogy a szíj cserélhető, így utána elegendő csak azokat vásárolni. Egyébként augusztus 28-ig minden óra mellé ajándékba választható egy másik szíj! Ez kedvező, hiszen így rögtön lehet egy elegáns és akár egy sportosabb óránk is. A márka felajánlott nektek egy 15%-os kedvezményre jogosító kuponkódot is, ezúton is köszönöm nekik!

"norassdiary"

 

Nagyon várom már, hogy outfit posztokban és lookbook videókban is bemutassam nektek, milyen sokszínűen viselhető egyetlen óra, máris több szettel is elképzeltem, amit majd nektek is szeretnék bemutatni.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mqKueVndIBQ&t=15s

Nektek hogy tetszik?

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr816365538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása