Mit ajándékozz egy anyukának?

Felmerült nem rég egy csoportban, hogy friss vagy nem annyira friss anyuka milyen ajándéknak örül igazán. Szerintem már a gondolat is értékelendő, nekem legalábbis nagyon jól esik, amikor valaki látogatóba érkezik és nem csak a kislányunknak hoz valamit, hanem nekem, nekünk is.

gifts-2998593_1280.jpg

Nyilván nem irigy leszek a saját gyerekemre, ha csak rá gondolnak és nem is 7 fogásos vacsorát várok, sőt! A kérdés, hogy ÉN hogy vagyok, jobban esik bárminél. De ennél konkrétabb tippekkel jövök ma, hátha segítség lesz, ha a karácsonyi időszakban is készülsz látogatóba. Természetesen az is rendben van, ha semmit nem viszel, hiszen szerintem a legtöbbet a társaság éri ilyenkor! Ha viszont mégis vinnél valami apróságot, válassz ezek közül!

Jöhet bármi kényeztető arc- és testápolási termék, különlegesség, amely néhány percre kikapcsol, feltölt, hidratál és jól esik. A legjobb választás egy-egy arcpakolás lehet, a tasakos, 1-2 alkalomra elegendő termékekből akár többet is választhatsz, kincset ér már a tudat is, hogy arcpakolást tud feltenni! Én ebből a Ziaja maszkokat kifejezetten szeretem, szuperül hidratálnak és finom az illatuk is, így az orrnak is felüdülés.

ziiiiaja.jpg

A testradírok is jó választások lehetnek, az én egyik nagy kedvencem a Farmona Sweet Secret Vanilla cukros testradír, ami meglepően olcsó, mégis olyan finom az illata és olyan hatásosan radíroz, hogy simán veri drágább társait.

farmona.png

Nasi, nasi, nasi! A kisbabás anyukák bizony sokszor a kanapén, fotelban ragadnak a picúrral, ha annak éppen rosszabb a napja és anya kell minden pillanatban. Ilyenkor jól jön a nasi, amit be tud készíteni maguk mellé, hogy azért mégis egyen valamit az ilyen bújósabb napokon, amíg hazaér az apuka és készít valami komolyabb ételt. A cukor is jól jön az ilyen napokon, így nasit tényleg mindenképp vigyél ajándékba!

Egy jó könyv! Nekem is be van készítve a fotel mellett egy kis asztal, ezen innivaló és az e-book olvasóm mindig ott vannak, ha én is ott ragadnék alvásidőben, ne unatkozzak akkor sem. Ha pedig nem tudod, milyen könyveket szeret, akkor vigyél neki ajándékutalványt valamelyik könyves áruházból, biztosan örömmel keres magának valamit!

reading-3723751_1280.jpg

 Nekem ami egy este sem maradhat el, az a nagy kád forró fürdő! Ez a nap végén "jár", kikapcsol, ha elaludt a kislányom vagy éppen a férjem altatja. Ilyenkor legalább fél órára bevonulok a fürdőszobába, engedek egy jó nagy kád forró vizet és feldobom valamilyen fürdőbombával vagy éppen fürdősóval időnként, hogy még kényeztetőbb és pihentetőbb legyen ez az idő. A Greenum márkától már több fürdőbombát próbáltam, egészen jók és ami fontos, hogy pénztárcabarát termékek, így bátran vihetünk belőlük többet is.

gfb.png

Vidd el kávézni! Ehhez persze az apuka vagy valamelyik nagymama segítsége is kell, hogy elszökhessen veled akár fél órára, de igazán értékes idő lesz! Tudtok anélkül beszélgetni, hogy közben a kicsire kellene figyelni és az anyuka barátnődnek olyan feltöltődés lesz, mint egy hét nyaralás. Minden anyuka imádja a gyerekét, de valljuk be, néha szükségünk van egy kis időre nélkülük is!

coffee-1076582_1280.jpg

Ezek mellett az ajándékok és figyelmességek mellett a legfontosabb, hogy hallgasd meg, legyél ott neki és próbáld elfogadni, hogy neki most a baba a világ közepe, sokat fog róla beszélni és nem mindig ér rá visszahívni vagy felvenni a telefont. Ez nem azért van, mert el akar téged hanyagolni, hanem mert nem minden babával könnyű. Érdeklődj felőle, ne hanyagold el te sem csak azért, mert neki már más az első!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr5618264105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása