"Folyamatosan keresem az új ötleteket..." - interjú az eperbags tervezőjével

Nagyon örülök, amikor rátalálok egy új márkára az interneten, általában azonnal el is kezdem követni és ha hetek múlva is, folyamatosan tetszik, amit csinál, akkor általában megkeresem egy cikkhez.

 

Az eperbags márkára Instagramon, a Home of Fashion oldalon találtam rá, amely egy új showroom és csoda márkáknak ad helyet. Ami megtetszett ezeken a táskákon, az a középen végigfutó vastag pánt, szerintem nagyon különlegessé teszi az egyébként is izgalmas táskákat. Emellett az anyaghasználat is rögtön megfogott, remekül kombinálja a különböző anyagokat és textúrákat, de egyáltalán nem ízléstelenül, hanem profi módon.

 

Ismerjétek meg kicsit jobban Nikit, a tervezőt és magukat a táskákat!

 

Mikor fogalmazódott meg benned az ötlet, hogy tervezéssel szeretnél foglalkozni? Miért éppen a táskák?
Az ötlet nem is olyan régi, másfél éve pattant ki a fejemből, hogy csinálok egy táskát, mert nem találtam olyat, ami tetszett volna. Ez a táska el is készült és megkapta a barátnőm, aki arra ösztönzött, hogy csináljak többet, biztos hogy másnak is tetszene.

 

Kitanultad vagy teljesen más irányú az eredeti végzettséged?
Végzettségem más irányú, de köthető a kézügyességhez. Kb. 20 éve varrok hobbiból, de táskákkal csak most kezdtem foglalkozni. Első lépésként sikerült bekerülnöm a Wampra, itt talált meg a Home of Fashion, ami egy újonnan nyílt showroom. 

 

Mi ad ötletet, amikor egy új táskán dolgozol, honnan merítesz inspirációt?
Folyamatosan keresem az új ötleteket, fontos számomra a praktikusság és kényelmesség.

 

A táskák nagyon egyediek a középen futó csatok miatt. Mi a funkciójuk?
A táskáim közepén lefutó heveder folyamatos kísérletezgetés után alakult ki, elég kihúzni a végéig, oldalra hajtani és máris pakolható a táska, egy mozdulattal pedig becsukható. Ezenkívül a hevederből készült pántok is a táska jellegzetességei, amelyek átcsatolásával a hátizsákok oldaltáskává alakíthatóak, az övtáskák pedig kis kézitáskává. 

 

Milyen anyagokkal dolgozol a legszívesebben?
Nagyon szeretem a különleges textúrájú anyagokat, mint a műbőr, lakkbőr, vászon, neoprén, műszőr, ezeket szeretem egy táskán belül is kombinálni.

 

Melyik a legkedveltebb fazon? Szerinted miért éppen az?
A hátizsák újra nagy divat lett, de most már akár felvehetjük egy nőiesebb, csinosabb ruhához is, nemcsak túrázásra. Ez az anyagától és a fazontól is függ.

 

Mennyire igazítod az új darabokat az aktuális trendekhez?
Szeretem a különleges, minőségi anyagokat és a sportos minimál stílus állt közel hozzám, ami hordható a hétköznapokban vagy akár egy lazább estén is.

 

Várhatóak színes, vidám, tavaszi táskák?
A színekkel, mintákkal óvatosan bánok, alapszíneim a fekete, a fehér, az ezüst és a szürke.
Tavaszra kicsit világosabb színeket használok, de az extrémebb vevőkre gondolva élénk, színes hevederrel kombináltam pár táskát.

 

Szerinted mi az az alapdarab, amire minden nőnek szüksége van?
A női ruhatár egyik alapdarabja a táska, amit nem cserélgetünk minden nap, ezért jó egy olyat választani, ami illik többféle stílushoz is. Ehhez próbálok segítséget nyújtani a nőknek.
Egyébként gondolkodom férfi táskán is, mivel többen megkerestek, lenne rá igény.

 

Mennyire jelenik meg a táskákban a te saját öltözködési stílusod?
Táskáimban teljes mértékben visszatükröződik a saját ízlésem. Minimalista stílus, megbolondítva egy kis részlettel, színnel anyaggal, ettől lesz feltűnő, de mégsem kirívó.

 

Nagyon felnézek a tervezőkre, akik belevágnak egy márka felépítésébe, különösebb szakmai tapasztalat nélkül, sok esetben pedig a megfelelő végzettségük sincs meg hozzá, de ez is azt bizonyítja, hogy mindent csak akarni kell! Az eperbags is egy ilyen márka a szememben, szépen építgeti magát, változatos a kínálat és csodásak a táskák, annyira egyediek.

 

Szerintem nagyon különlegesek ezek a táskák hazai viszonylatban, tudni kell őket viselni. Én nagyon várom, milyen színesebb darabokkal áll majd elő Niki, addig is ne felejtsétek el követni Instagramon, megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6116365662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása