Így varázsolj ünnepi hangulatot az otthonodba

Amikor eljön az ünnepi időszak, a szívünk díszbe öltözik, az otthonunkat pedig szeretjük a hangulathoz illő dekorációval ellátni. Aki nem szereti a túlzott csillogást vagy feltűnést, esetleg a túl díszes tárgyakat, de mégis szeretné, ha a karácsony és az adventi hangulat kellékei beköltöznének hozzá, az maradjon és olvasson tovább.

A minimál stílus szerelmesei is várhatják illő dekorációval az ünnepeket, elég 1-1 apróság a hálószobába és/vagy a nappaliba a megfelelő hangulathoz. Sokan visszariadnak, mert azt hiszik, mélyen a pénztárcájukba kell nyúlni ahhoz, hogy átvarázsolják a lakást. Jó hírem van: erre semmi szükség! Ha idén megvásároljuk ezeket a holmikat, akkor azok hosszú évekig hű társaink maradhatnak majd az adventi időszakban, így a beruházásunk megtérülhet.

Nincs is annál kellemesebb, mint készíteni egy forró teát, meggyújtani egy finom illatú gyertyát, bekuckózni a kedvenc könyvünkkel a legkényelmesebb fotelünkben és csak élvezni azt, ami körülvesz bennünket. Miért ne tehetnénk ezt kicsit díszesebb gyertyával vagy időszakhoz illőbb párnákkal, mint egyébként? Apró figyelmességek önmagunknak, mellyel még inkább érvényesülhet az ünnepi szellem.

ünnep5

Vendégeket vársz a hétvégére? Cseréld le a megszokott asztalterítőt egy piros darabra és máris megalapoztad az ünnepi terítéket. Nem kell más, mint egy díszes mécses tartó az asztalra, a vacsora pedig csak rajtad áll. Ha még több figyelmességet mutatnál vendégeidnek, gondoskodj arról, hogy az időszakhoz illő szalvéta se maradjon el az asztalról, biztosan értékelni fogják.

ünnep ünnep2

 

A nappalit is csillogóbbá varázsolhatjuk ilyenkor. Néhány téli párnahuzat vagy éppen karácsonyi kívánsággal ellátott darab máris hívogatóbbá teheti a kanapénkat bárki számára. A dísztárgyakat nem kell lecserélni, csak helyezz el néhány csillogó gyertyát vagy egy elegáns üvegvázát a helyiségben. Ugye mennyivel másabb? Helyezz el egy füstölőt is, még inkább érvényesülni fog a karácsonyi várakozás.

 

ünnep4 ünnep6

 

A hálószobában sem kell kihagyni az ünnepekre való utalást, ez az ágynemű szett teli-találat lehet bárki számára, aki odavan a karácsonyért. Ha ilyen várja a nálad alvó vendégeket, biztosan nem marad el a dicséret és az édes álmok sem.

ünnep1

Ugye milyen apró dolgokkal elérhető az, hogy még szebbé tedd ezt az amúgy is varázslatos időszakot? Hidd el, így még jobb hangulatban telnek majd a napjaid és bármerre is nézel majd, mindig mosolyra késztet a tárgyakban bujkáló karácsony ígérete. A cikkben mutatott tárgyak bárki számára elérhetőek a H&M üzleteiben vagy a márka honlapján, így semmiről nem kell lemondanotok, a képekre kattintva pedig rögtön a terméknél találjátok magatokat.

Szépítsétek meg a várakozást magatok és mások számára is. Ne feledjétek, bármelyik darab ajándékba is szuper lehet, ha még karácsony előtt kedveskednétek szeretteiteknek. Remélem kedvet kaptatok ahhoz, hogy ünnepi köntösbe bújtassátok a lakás néhány szegletét. A héten hozok még egy bejegyzést, de azt már DIY ötletekkel tömöm tele.:) Kellemes készülődést!

 

Facebook

instagram

bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3816365210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angel anna 2015.11.19. 12:28:20

Klassz bejegyzés volt. :)

Norcsoo 2015.11.20. 12:38:00

Örülök, ha tetszett! :)

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása