Karácsony I Ajándékötletek babáknak

Igen, ezennel hivatalosan is megnyitom a blogon a karácsonyi szezont, november közepe van, szinte már el is vagyok késve. Na jó, azt azért nem, de az ajándékokról jobb időben gondoskodni, hogy ne az utolsó hajrában maradjon el valami.

newborn-6780840_1280.jpg

Ez lesz az első karácsonyunk családként, a kislányunk karácsony után egy nappal lesz 5 hónapos, nagyon várom, ez lesz életünk legszebb ünnepi időszaka, ebben biztos vagyok. Éppen ezért végre aktuális baba termékekről írnom, hitelesen és saját tapasztalatból, gondolatból tudok nektek tippeket adni, miket érdemes beszerezni a Notino-ról, ami tele van baba-mama termékekkel, ráadásul már megkezdődtek a Black Friday akciók is, amiket érdemes kihasználni.

Mint írtam, nagyon sok már a baba-mama termék a kínálatban, én is sok mindent innen szereztem be magamnak a várandósság alatti és utáni időszakra és a kislányunknak is vannak már innen szuper termékei, amikről már írtam is nektek.

A Baby Einstein Stack & Teeth 2 az 1-ben rágóka és torony igazán hasznos ajándék, hiszen fogzás idején a legjobb dolog olyan adni, amit bátran rágcsálhat, hogy nyugtassa az ínyét. Mivel ez mindeközben egy kis fejlesztő játék is, így a későbbiekben is kihasználható lesz számára, így ez az én kosaramban már landol is.

beb.png

Ha még igazán pici a baba és éppen karácsonyra esik az első látogatás is, érdemes lehet kis ajándékcsomagban gondolkozni, ami szép és természetesen hasznos is. Erre remek megoldás lehet a Kaloo márka, ahol gyönyörű babatermékek közül válogathatunk és igazán szép emlékké válhatnak a gyermek számára.

kl.png

 

Hasznos és a babák számára érdekes ajándék lehet az Infantino Sonsory Balls, Cubes and Cups kis csomag is. A színek miatt valószínűleg leköti majd a kicsiket, a különböző formáknak és textúráknak köszönhetően pedig fejleszti is közben a tapintásukat, látásukat, a színek pedig stimulálják az érzékszerveik fejlődését, így játék közben "tanulhatnak".

 inf.png

Mivel nálunk és épp ezerrel tombol a fogcsírák, fogacskák mocorgása, így azt mondom, nincs olyan, hogy elég rágóka! Legyen a babakocsiban, az autóban, a pelenkázótáskában, a zsebedben, mindenhol!!! Szerintem nagyon hasznos ajándék lehet, mert tényleg jó, ha több van belőle, én legalábbis nagyon örülök, hogy nem egy van itthon.

rag.png

Ha a baba már ül vagy hamarosan ülni fog, szuper választás a fürdőbe való játék! Általában imádnak pancsolni és ha közben még színes játékokkal is tudjuk őket szórakoztatni, nyert ügyünk van minden este. Nekem ez a kis szett szintén bekerült a kosaramba, bár még nem ül a kislányunk, de azért van még idő karácsonyig.

furcs.png

Amit szerintem ne vegyetek: semmilyen pelenka, popsitörlő, fürdető, egyéb kozmetikum, mert az nem is igazán a babának ajándék, de ami fontosabb, mindegyikből megvan már valószínűleg a jól bevált, így kérdés nélkül ne vigyetek semmiből egy random márkát, mert feleslegesen fog kallódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr318258333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása