Az instagram legjobb fitness felhasználói

shoes-791044_1280

 

A közösségi hálók világát éljük, ami nem minden esetben ártalmas, sőt! Kedvenc közösségi médiám jelenleg az instagram, mert imádok fotózni és mások képeit is szeretem nézegetni, bepillantást nyerve ezzel az életükbe. Mivel több, mint 3 hete újrakezdtem a diétát is az edzéseket is, úgy gondoltam megmutatom nektek azokat az insta-felhasználókat, akik nap mint nap motiválnak és inspirációul szolgálnak. Amikor épp lustának érzem magam és hanyagul kihagynám a napi edzést, biztosan szembe jön velem egy olyan fotó, ami miatt azonnal nekiesek és utána büszkén fejezem be a napi adagot. Szerencsére étkezés szempontjából is szuperül tartom a diétát, amihez szintén sok kép és recept köszönhető az instagramnak. És hogy mely felhasználók ezek? Mutatom!

 

Kayla Itsines

Talán mindenki hallott már róla. Aki mégsem, az gyorsan csekkolja, hiszen elképesztő a csaj! Bikini Body Guides edzéstervének milliók köszönhetik szuper alakjukat. Magam is csináltam egy ideig, de eszközök híján másik edzéstervre váltottam, erről hamarosan bővebben. Nagyon szimpatikus lány, mások sikereit megosztja saját profilján, így látszik, hogy közvetlen, odafigyel követőire. Az alakja irigylésre méltó, így ha feltesz egy-egy fotót, biztosan megadja vele az aznapi motivációt.

instagram: kayla_itsines

 

gymnast-677126_1280

 

Gökler Krisztina

Ismertebb nevén Zabkásakirálynő. Magyar leányzó, elképesztő a története több média is foglalkozott már vele. Saját e-receptkönyve és weboldala is van. A létező legtöbb variációban elkészítette már a zabkását, amiből számosat ki is próbáltam már, hiszen naponta 1-2 adag zabkását én is elfogyasztok. Végtelenül szimpatikus lány, nagy alázattal és kitartással érte el azt, ahol most tart, mindenképp követendő példa lehet bárki számára.

instagram: oatmeal_queen_

 

Rena

Öt gyermek édesanyja, mégis elképesztően néz ki. Instagram oldalán leginkább a guggolásokat helyezi előtérbe, aminek örülnünk kell, hiszen a szuper feneket bizony nehéz elérni! Rengeteg videót tölt fel, mindenféle guggolási technikát bemutatva. Arra figyeljetek, hogy mindig helyesen végezzétek, hiszen az ízületeket igazán igénybe veszi. Rena mindenkinek reményt ad, hiszen ilyen "idősen" és ennyi gyerkőc mellett is így néz ki, így kövessétek őt és nektek sem lehet majd kifogásotok napi fél óra edzés ellen!

instagram: home_squats

 

cookies-1001378_1280

 

Fitness & Health

Ez az oldal annak hasznos, aki szereti látni, hogy mit akar elérni. Nincsenek edzéstervek és receptek, csinos hasfalak annál inkább! Ha lankadna a lelkesedésed, látogass el erre a profilra és hidd el, azonnal eldobod a kezedből a nasit és nekiugrasz az edzésnek. Remek motivációs képek, nálam beváltak!

instagram: fitnessgirlsmotivation

Remélem mindenkinek segítséget adtam ahhoz, hogy mindennap megfelelő motivációt találjon ahhoz, hogy ne adja fel. Hidd el, te is képes lehetsz rá, de kitartónak kell lenned és igazán el kell szánnod magad. Még van időd nyárig, s ha a vágyott alakot nem is éred el addig teljesen, mindenképp elindulsz felé és ennél felszabadítóbb nincs is, így vágj bele még ma!

 

Facebook | instagram | bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr8116365250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása