Tippek kék szeműeknek

Sokak szerint a kék a legszebb, ha szemszínről van szó, ám nem mindegy, milyen árnyalatban pompázik. A tengerkék szemekkel megáldottaknak szuper, hiszen tekintetük smink nélkül is ragyogó, ám akiknek koszosabb, szürkés-kék a szeme, már nem olyan egyszerű.  Ebben a bejegyzésben leírom és megmutatom, milyen színeket használjanak a kék szemmel megáldottak, ha még jobban kiemelnék azt.

 

Az örök fekete

A fekete szín mint tudjuk, minden más színhez szuperül passzol. A kék szeműeknek különösen jó barátja a fekete alapokon nyugvó szemsmink, legyen szó egy tusvonalról vagy egy füstös sminkről. A hétköznapokra a legjobb, ha a fekete szemceruzát visszük fel a szempilla tövébe és elmaszatoljuk. Így nem túl erőteljes a smink, de mégis megvan a füstös, nőcis hatás, ami odavonzza a tekintetet. Ha viszont alkalomról van szó, a szemhéj egészét hangsúlyozzuk fekete színnel a széleket pedig satírozzuk barnával.

füstös.jpg Lindas Sminkblogg


füstös2.jpg Lindas Sminkblogg


Ez a technika a szürkék-kék szeműeknek is szuperül fog állni, a tengerkék szemek viszont egyenesen világítani fognak, ha így sminkeljük őket.

 

 

Barna, bronz árnyalatok

A föld színek és azok enyhén fényes változatai szuper választásnak bizonyulnak, ha a kék szemszínt szeretnénk kiemelni. A mozgószemhéjra használjatok bézs, nude árnyalatot, majd emeljétek ki a tekintetet úgy, hogy a barna, bronz színt a mélyítővonalba és a külső V-be viszitek fel. Ugyanezt alkalmazzátok az alsó szemhéjon is. A színek ebben az esetben mindig legyenek jól összedolgozva, hogy tökéletes legyen az átmenet.

 

Iveta Kraleva

 

Teen.com

 

Bordó árnyalatok

Sokak nem is gondolnák, milyen jól mutat a kék szemmel a bordó és burgundi árnyalatok használata. Gyönyörűen kiemeli a kék minden árnyalatát, így ha a szemhéjad egészét ezzel sminkeled, feltűnő és ragyogó végeredményt kaphatsz. Ha nem szeretnéd ilyen töményen használni ezt a színt, használd pezsgő színnel és vidd fel csak a mélyítővonalba.

Lindas Sminkblogg

 

Kéket kékkel

A köztudatban két véglet él: az egyik szerint szuper a kék smink a kék szemszínhez, a másik szerint borzasztó. Jó hírem van, szuper a kéket a kékkel párosítani! Az árnyalatokra ügyelni kell, de nagyon ütős végeredmény érhető el. Ha kicsit Visszafogottabb sminket készítenétek, kombináljátok barna árnyalatokkal, így kicsit tompíthattok a kék szín élénkségén is.

gurl

Iveta Kraleva

Mint látjátok, több módja is van annak, hogy kiemeljétek a kék szemszínt. Önmagában is feltűnő, ám miért ne emelnétek ki még jobban, ha megtehetitek?

Kinek mi a kedvenc praktikája kék szemekhez?

Facebook | instagram | bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9916365256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása