Chillearrings ékszerek | ajánló

chill14

 

A Chillearrings talán sokatoknak ismerősen csenghet, hiszen a márka végigsöpört a blogger és nem blogger világban egyaránt. Talán hazai szinten a legnagyobb kínálattal rendelkező webshop és szerencsére az árak sem a csillagos eget verik, mint más boltoknál, ahol hasonló ékszereket árulnak. Bár személyes tapasztalatom nincs még a Chillearrings-szel, felkerestem a megálmodóját, mert nem kevés munka van a webshop és a facebook oldala körül, így szerettem volna kicsit jobban megismerni Csillát, illetve veletek is jobban megismertetni.

chill12

 

Már olvastam a márkanév eredetét, de kérlek, oszd meg az olvasóimmal, hogyan találtad ki ezt a hangzatos nevet!

Csill a becenevem, sokan így szólítanak. Az angol 'chill' szót kiejtve pedig olyan, mintha engem szólítanának. A chilling szó egyik jelentése lazítani. Ez a szó is inspirált. Ha valaki felveszi ezeket az ékszereket, akkor érezze azt, hogy könnyen, gondtalanul viselheti őket bárhol és bármikor.  Először csak fülbevalókat forgalmaztam, ma már rengeteg különböző stílusú nyaklánc, karkötő, gyűrű és egyéb különleges kiegészítő megtalálható nálunk. Az igényeknek megfelelően bővült a paletta, de a név, Chillearrings maradt, nem akartam megváltoztatni. Olyan hangzatos, szépen cseng. A logónak is van jelentése, ki akartuk emelni, ahogy a szó eleje összekapcsolódik a végével: CHILLearrINGs. Egy pont-pont-pont motívummal tettük ezt, ami egy kis színes gyöngysor, jelképezve, hogy a szivárvány összes színében megtalálhatóak nálunk az ékszerek.  A nevemből is alakult tehát és vele együtt kicsit engem is jelent maga a márka.

 

Miért éppen az ékszerek mellett döntöttél? Miért nem a ruhák vagy éppen a cipők?

Mert egyszerűen imádom az ékszereket egytől-egyig. Már kiskoromban rajongtam az apró gyöngyökért, a kisebb-nagyobb kövekért, bizsukért. Mindig is magával ragadott a CHILLOGÁS. Az ékszer örök és minden nő szereti. Legyen az karkötő, nyaklánc vagy gyűrű, mindegyik kiegészítő öltöztet. Pluszt ad a külsőnknek, akár a stílust, akár a magabiztosságunkat tekintve.

 

Itthon nagyon népszerűnek számít a márka, keresnek-e külföldről is?

Igen, egyre több megkeresés érkezik külföldről. Európán belül is szállítunk és érkeznek is megrendelések, aminek nagyon örülök. Egyik tervem közé tartozik a közel jövőben, hogy kétnyelvű lesz az oldal.

chill9

 

Segít valaki a webshoppal és az üzletben? Kik támogattak induláskor és volt-e, aki ellene szólt?

A párom. Ő segít, hogy ha bármilyen kéréssel fordulok felé, rá számíthatok. Legyen ez fotózás, marketing, vagy bármilyen üzleti döntés.
Nyilván ő volt, aki a legjobban támogatott, és ott volt végig mellettem. Barátaim és a családom is folyamatosan biztattak, segítettek.
Nem volt ilyen, inkább csak aki ebben nem hitt. Viszont én tudtam, hogy megvalósítom az álmaimat.

 

Ha nem volna a márka, mit dolgoznál a legszívesebben? Miként képzeled el magad 10 év múlva?

Mindenképp olyat, ami boldoggá tesz, amit szeretek és élvezettel foglalkozom vele. Ami feltölt és amiben örömöm lelem nap mint nap.
Sikeres vállalkozóként, nemzetközileg is sikeres brand tulajdonosaként. No és persze több gyermekes, boldog házasságban élő anyukaként. :)

chill8

 

 

A Facebook oldalon találkozhattunk a hírrel, hogy saját tervezésű ékszerek is érkeznek. Ebbe miként fogtál bele? Milyen darabok várhatóak?

Már régóta a fejembe vettem, hogy magyar tervezők segítségével saját terveimet megvalósítom. Így belevágtam, felkerestem őket, találkoztunk, és el is kezdődtek a folyamatos közös munkák. Mivel nyomon követem a nemzetközi trendeket, onnan is merítek ötleteket. Az idei év színei a rózsakvarc és a derűs kék. A nőiességet és erőt sugárzó egyedi tervezésű ékszerkollekciónk, ezekben a színekben is fog tavasszal pompázni. Lesznek gyöngyökből és anyagokból készült darabok is, mind más-más stílusban.
Most Valentin-napra egyedi Páros Kollekcióval jövünk, szóval a férfiakra is gondolunk. Nagyon trendi, igencsak feltűnő, saját brand karkötők lesznek elérhetőek a webshopban. Az ásványok kedvelői igazi kincsekre lelhetnek, buddha karkötőkkel jövünk elsőként, de folyamatosan új kollekciók várhatóak, amelyeket már készítenek is a tervezők.

chill13

 

Tervezed az országon belüli terjeszkedést még több üzlettel? Ha igen, akkor mely város lakói örülhetnek?

Mindenképpen. Budapest elsősorban, de Debrecen, Nyíregyháza is örülhet. Kecskemétről is érkezett megkeresés.

 

Végül: Várható-e valami újdonság a 2016-os évre, amit eddig még nem láttunk a márkától?

Igen, mint már említettem folyamatosan érkeznek majd újdonságok. Nemcsak tervezői darabok, hanem új ékszerek is. Viszont most jelenleg a legújabb és legnagyobb büszkeség a Chillearrings életében, hogy saját megálmodott egyedi kollekciókat dob a piacra. Ráadásul magyar tervezőket felkarolva valósítja meg ezt a fajta álmát. A közel jövőben szeretném bővíteni a tervezői kört, hazai tehetségekkel. Kíváncsian várom kiket sodor utamba a sors.

chill11

 

Mint olvashatjátok, Csill napjait kiteszi a márka körüli munka. Ennek ellenére újdonsággal is előrukkolt a napokban, 2 tervezővel is alkotott közös kollekciót, amik szerintem zseniálisak lettek. Buddha kollekció Kovács Eszter közreműködésével és Minimál kollekció Oláh Diána tervezésével. Nem is tudom, nekem melyik tetszik jobban, mindkettő fantasztikusan sikerült, az összes darabját elfogadnám. A Minimál kollekción belül egy szerencsekarkötő is helyet kapott, ez igazán az én stílusom és szerintem ajándékba tökéletes választás lehet a barátnőknek, női ismerősöknek. Alig várom, mit tartogat még a márka a 2016-os évre, bár ha így halad, külön perselyt kell kineveznem az ékszerekre.
Remélem mindenkit rabul ejtett a Chillearings és ezután bátran válogat majd a választékból, ami ismétlem, rendkívül széles és egyedülálló hazai fronton. Kövessétek a márka Facebook oldalát vagy látogassatok el a webshopba, de vigyázat, magával ragad!

Facebook | instagram | bloglovin'

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr5616365262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása