Lesd el a sztárok szépségtrükkjeit

Ugye te is mindig azt gondoltad, hogy a sztárcsajszik azért mindig ilyen makulátlan és ragyogó külsővel jelennek meg, mert drága kozmetikumokat és neves szakembereket használnak segítségül? Nos, sokáig én magam is így gondoltam, ám beleásva magam a szépségápolás rejtelmeibe rájöttem, hogy sokszor a legdrágább csodakence a leghaszontalanabb, és az amire nem is gondolnánk, a legjobb. Erre kedvenceink is rájöttek és alkalmazzák is.

Ha kipróbálnál néhány újdonságot a bőr- és hajápolás terén, akkor olvasd végig a bejegyzést és megtalálhatod a számodra legjobb csodaszert, amire eddig nem is gondoltál volna. Ki lehet próbálni a cikkben szereplő trükköket, hiszen lehet, hogy pont ezek közül válik majd be a leginkább valamelyik. Lássuk, mire esküszik Beyoncé vagy Halle Berry.

szmo

 

Beyoncé bőrápolási módszere kicsit rendhagyó. Az énekesnő a szemkörnyékápolót használja az arc és a nyak ápolására, az arckrémeket pedig inkább a testén veti be. Hogy miért hasznos? Mert biztosan kíméletesen ápolja mindkét területet, hiszen nem nehéz állagú krémeket használ az ápolásukra. Ugye, hogy van benne logika?

 

Az egykori kedvenc pletykafészkünk, Blake Lively hajkoronája lányok millióit irigylésre készteti, amin nem is csodálkozom, hiszen szőke hajzuhataga mindig dús, egészséges és ragyogó. Hogy mitől olyan ragyogó mindig? A fültövektől kezdve olajokkal vagy majonézzel ápolja szőke tincseit. Szuperül bevált neki, amit az édesanyjától tanult.

bl.jpg dailymail.co.uk


 

Halle Berry a kávézaccra esküszik. A macskanő a tusfürdőjéhez keveri a zaccot, ami ezután remek testradírként szolgál. Köztudott, hogy a koffein segíti a véráramlást, így az ezzel felturbózott tusfürdő a narancsbőr ellen is hatásos lesz majd. Irány a konyha!

 

Emma Stone hófehér bőre igencsak érzékeny, ezért nem mással, mint szőlőmagolajjal táplálja. Amellett, hogy szuperül hidratál, isteni az illata, így használat közben és után elképzelheted, amint szőlőlugasok között sétálsz...

emm-600x600.jpg zntent.com


 

Scarlett Johannson makulátlan arcbőre a természetes hatóanyagoknak köszönhető. A színésznő az almaecetre esküszik, így ha megjelenik néhány gyulladás a bőrén, ezzel húzza le. Már értjük, miért ragyog mindig ilyen tökéletesen és tisztán az arca. Én mindenképpen kipróbálom majd.

 

Mariah Carey nem költ ajakfeltöltésre, természetes módon tuningolja fel. A szájfényéhez vagy ajakápolójához kever némi mentakivonatot, így ajkai véráramlása természetes módon indul be, kitöltve ezzel az apró ráncokat. Próbáld ki te is, mielőtt randira mész!

mc

 

Keresed a tökéletes sminklemosót? Rachel Binson megtalálta, még pedig a vazelint alkalmazva. Kíméletesen távolítja el a sminket, így a szem körüli érzékeny bőrt sem kell kemikáliás termékekkel terhelni. Jennifer Aniston a szempillái ápolására használja a vazelint, éjszakára vékonyan felviszi a szempillák tövébe, majd reggel óvatosan lemossa. Előbb-utóbb megerősödnek a pillák, és ébredés után is üde, nyílt lehet a tekinteted.

 

+1 Tipp tőlem: reggelente csak tiszta vízzel moss arcot, hagyd el a micellás vizeket. Éjszaka csak a felkent termékek vannak a bőrödön, reggel ne mosd le erős termékkel a rajta maradt hatóanyagokat, csak hideg vízzel mosakodj, így az ébredés is garantált.

am

 

Hallottál már ezekről a szépségtrükkökről? Ha még nem, akkor ideje bevetni, így a közelgő tavaszra neked is olyan makulátlan arcod és ragyogó hajzuhatag lehet majd, akár csak kedvenc celebjeidnek. Jegyezd meg,  nem mindig az a legjobb megoldás, amire az van írva. Kísérletezz bátran, de ha olyan dolgot használsz, ami nem kimondottan szépségápolási termék, először végezz tesztet egy apró hajtincsen, ha pedig a bőrödről van szó, egy nem látható helyen. Ne feledd, nem szentírás, de mindenképp megérnek egy próbát, hiszen mindig a tökéletes szépségápolásra törekszünk.

Facebook | instagram | bloglovin'

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9116365266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása