Így viseld a csíkos pólót

csíkos

Vannak olyan basic darabok a gardróbban, mint az a bizonyos kisfekete, egy nagy pakolós táska vagy éppen a címben szereplő. Télen szerintem kicsit háttérbe szorul ez a ruhadarab, hiszen a hidegebb hónapokban az egyszínű, sötét darabokat preferáljuk legtöbbször. A csíkos póló mindenkinél jelen van valamilyen formában, valamilyen színben, valamilyen fazonban. Alapdarab, hiszen szuperül kombinálható és bátran viselhetjük mintákkal és színekkel is, ha a jó ízlés határain belül maradunk. Mutatok néhány szettet, hogy mi az amivel felvehetitek és jól is fog kinézni.

 

Lezser

Ha egy laza, városi szetthez viselnétek, húzzatok hozzá egy vagány farmert. Semmiképpen ne slim fit darab legyen, inkább egy szaggatott, boyfriend stílusú. Ilyenkor jöhet hozzá egy divatos kalap, a kedvenc napszemüveged is! Kiegészítők terén ne ess túlzásba, válassz egy egyszerű, hosszabb nyakláncot vagy néhány bohém karkötőt. Nincs más hátra, mint felhajtani a nadrág szárát és felhúzni egy tornacipőt, ami a póló valamelyik színével megegyezik.

lezser

Sikkes

Ezek a szoknyák szuper divatosak lesznek idén, már én is kinéztem magamnak néhányat. Ha a laza pólót egy ilyen darabbal párosítod (betűrve, természetesen), akkor az összhatás játékos lesz, de mégis nagyon nőies. Válassz hozzá nude magassarkút, hiszen optikailag nyújtja a lábat és tökéletesen passzol majd a monokróm szetthez. Egy statement nyaklánc bármilyen csíkos ruhadarabhoz megy, ezt a szettet pedig tökéletesen kiegészítheti. Egy dögös, piros rúzzsal és/vagy körömlakkal nyugodtan megkoronázhatjuk a szettet.

sikkkes

Ellentétes

Ha igazán merész szeretnél lenni, viselj hozzá hosszanti csíkozású szoknyát vagy nadrágot! Az biztos, hogy ebben magabiztosan kell utcára lépni, másképp oda a szett extravagáns mikéntje, de biztos neked is menni fog. Furcsának tűnhet, azonban ha feldobod néhány kiegészítővel, egy tökéletes egészt alkot majd a külsőd. Én mindenképp egy piros magassarkút ajánlanék hozzá, ha már igazán merész szettet szeretnénk. Ha viszont bohém irányba vinnéd el ezt az amúgy sem átlagos szettet, húzz hozzá tornacipőt nyugodtan, kit érdekel, mit gondolnak mások?

ellentétesss

Randira

Legyen szó első randiról vagy a századikról, mindig olyan szettet válasszunk, ami csinos, de mindemellett fontos, hogy kényelmes legyen és ne érezzük feszélyezve magunkat benne, másképp oda a hangulat. A csíkos pólót is felveheted nyugodtan, viselj hozzá fekete bőr/bőrhatású nadrágot, ami nőies és dögös is egyben. Nude és fekete magassarkúval is remekül fog mutatni, csak viselj olyat, amiben magabiztosak a lépteid. Néhány pasztell kiegészítővel tompíthatod a nadrág vadságát és fokozhatod a nőies megjelenést is.

randira

Egy pólóból négy teljesen különböző szettet is kihozhattok, alkalomtól függően. Igazi alapdarab, így biztosan mindenki kényelmesen érzi magát benne, így jobb választás lehet, mint egy csinos blúz, amit nem érzünk igazán a magunkénak. Nem kell mindig vásárolni rohanni, ha valahol meg kell jelennünk, inkább szerezzünk be olyan basic darabokat, amelyek remekül kombinálhatóak egymással. Ha van olyan ruhadarab, amivel kapcsolatban szívesen látnátok 1-2 szettet, írjátok meg kommentben, mert szeretnék még ilyen jellegű bejegyzést hozni.

Nektek melyik összeállítás lett a kedvencetek?

Facebook | Instagram | bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr216365284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása