Így viseld a tavasz kedvenc lábbelijét

fő

Ha megkérdezik, miért várom a tavaszt, akkor általában rögtön rávágom, hogy a tornacipők miatt. Minden télen alig várom, hogy végre ismét ezt a cipőtípust húzhassam a lábamra. Kényelmes, tavaszias darabok, amelyek minden színben beszerezhetőek, így ruhatárunkat frissítsük fel egy-egy párral néha. Ez az a cipő, amit tényleg MINDENHEZ fel lehet venni, ha jó rakod össze a szettet. A mai bejegyzésben megmutatok néhány viseletet, amelyek közül már a hétvégén ki is próbálhattok legalább egyet.

 

Hétköznapi

hétk

Ez a legalapvetőbb szett, amivel tornacipőt párosíthatunk. A farmer+póló kombó egyébként is menő viselet a csajok körében is, éppen ezért ne riadjunk vissza attól, hogy ilyen egyszerű darabokat viseljünk. Ez a szett mehet a suliba, egy napra a városba és egy lazább munkahelyre is.

 

Bohém sikk

bohém

Ezek a hosszabb, tüll/siffon szoknyák kezdenek visszakúszni a divatba, amivel egyfajta vintage, bohém hangulatot ölthetünk magunkra. Nyugodtan viselhetünk hozzá tornacipőt, de semmiképp sem színeset, hogy a hangsúly a szoknyán maradhasson, Egy elegánsabb ing megadja a kellő kontrasztot a cipővel, tökéletesen kiegészítik egymást.

 

Tiniknek

tiniknek

Szerintem minden 12 év feletti fiatalnak van legalább egy ilyen lépője. Ők bátran variálhatják játékosan a szettet hozzá, ezért egy friss, lendületes skater szoknya tökéletes választás lehet hozzá. A színekkel lehet kísérletezni, de csak stílusosan.

 

Csak vagányan!

vagányan

Viseld vagány módon, crop toppal és shorttal. Lendületes, fiatalos összeállítás és biztos, hogy fesztiválok idején tökéletes választás lesz majd. Itt a színekkel ne bánj túl harsányan, a crop top önmagában merész választás, ezért aki szeretné, viselje magasított derekú shorttal, a hatás úgysem marad el. A képen látható szett kicsit hippis, de nincs baj, igazán menőn fogsz mutatni benne!

Ez csak 4 szett a millió közül, hiszen ha okosan válogatsz, valóban mindenhez fel tudod venni, maximum kicsit kitűnsz a tömegből, de az sosem árt. Vedd fel bátran inggel, overállal, kisruhával, amivel csak szeretnéd és érezd benne jól magad - ez a legfontosabb.

Napsütéses, tornacipős hétvégét!

Facebook | Instagram | bloglovin'

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2516365310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása