Bakancslista legjobb barátnőknek

sea-beach-holiday-vacation(1)

Biztosan mindenkinek meg van az a barátnő az életében, aki a legjobb és tényleg mindenben számíthatnak egymásra. Akár abban is, hogy együtt pipáljanak ki egy bakancslistát.

Nyakunkon a nyár, biztos ti is egyre több programot szerveztek a barátnőkkel, ehhez adok most mi is néhány tippet egy bakancslista formájában.

1. Közös utazás

Elég, ha csak eltöltötök egy hétvégét a Balaton partján, de ha nagyobb kalandra vágytok, vegyétek a nyakatokba a világot – csak ti ketten. Tűzzetek ki egy úti célt és ha igazán izgalmas utazásra vágytok, vágjatok neki autóval, garantált az élmény.

2. Egy egész este közösen

Vegyétek sorra a kedvenc filmjeiteket vagy a nyakatokba a várost, mindegy melyiket választjátok, a lényeg az, hogy egész este legyetek ébren és szerezzetek még több közös emléket.

3. Közös tetoválás

A barátságotok igazán szorossá fűzhető egy közös tetoválással – legyen az egy emlék vagy csak egy páros szimbólum. Ha mégsem vagytok ennyire bevállalósak, akkor próbáljátok ki először henna festékkel,csináljátok meg egymásnak.

4. Maratoni sorozatozás

A Szex és New York és a Gossip Girl örök kedvenc választás, ha csajos sorozatokról van szó. A legjobb, hogy olyan a témájuk, amik pont a legjobb barátnőknek valók – divat, pasik, barátság. Elő a legjobb nasikkal és mehet is!

pexels-photo-54283

5. Külföldi vakáció

Nincs is jobb útitárs egy új ország megismeréséhez, mint a legjobb barátnő. Így együtt fedezhetitek fel az adott helyet, az ottani divatot, na és a legjobb pasikat is. Egy tengerpart ilyenkor szuper ötlet, hogy közös élményekkel gazdagodva térhessetek haza.

person-beach-holiday-vacation

6. Embereket bámulni a parkban

Elsőre unalmasnak tűnhet, de üljetek ki a Margit-szigetre és nézzétek, ahogyan a különböző emberek megjelennek. Elemezzétek a hajukat, a cipőiket vagy éppen a kutyáikat, ez csak rajtatok múlik, de sok dolgot felfedezhettek egy ilyen alkalommal.

7. Tartsatok wellness napot

Nincs is annál jobb, mint egy fárasztó hét után fogni a legjobb barátnőt és elmenni egy kicsit kikapcsolódni. Erre szerencsére rengeteg lehetőség van itthon, de ha nem szeretnétek költeni rá, akár otthon is megvalósíthatjátok.

love-romantic-bath-candlelight

8. Főzzetek vacsorát

Bár romantikus tevékenységnek gondoljuk, a barátnőnkkel bizony vicces, életre szóló sztorikat szerezhetünk egy közös főzéssel. Válasszatok egy ismeretlen receptet, valósítsátok meg és fogyasszátok el ketten, amit kifőztetek. Más nemzetek konyhái ilyenkor számításba jöhetnek, kísérletezzetek együtt.

food-salad-restaurant-person

9. Barátságkarkötő

Vehettek is, de még jobb, ha egy délután összeültök és elkészítitek. Nem csak jó móka, de sokkal személyre szabottabb is, mintha a boltban vásárolnátok meg. Amint elkészült, vegyétek fel és addig nem is szabad levenni, amíg nem magától szakad le!

10. Olvassátok el mindketten ugyanazt a könyvet

Keressetek egy olyat, ami mindkettőtök érdeklődési körének megfelel és vágjatok bele. Egy hétvége alatt bármely könyv kiolvasható, aztán együtt kielemezhetitek a történteket. Vigyázat, nem ér összeveszni, ha nem azonos a véleményetek!

pexels-photo-42389

11. Közös tánc

A kedvenc zenétekre találjatok ki egy koreográfiát, amit csak ti ismertek és ha legközelebb meghalljátok egy buliban, ne habozzatok! Mindenki irigykedni fog arra, hogy milyen erős a barátságotok.

12. Telefonbetyárkodás

Gyerekesnek tűnhet,de valljuk be, mindannyian csináltuk és baromi jó érzés megviccelni másokat, főleg ha azok a barátaink, akik később elmesélik, mi is történt velük. Ilyenkor érdemes előre kitalált sztorival dolgozni, másképp felsülhettek.

A legjobb barátnővel bizony mindent ki lehet próbálni, legyen az vicces, komoly, félelmetes vagy éppen baromi szórakoztató. Menjetek végig ti is a listán!

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9416365344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása