Így viseld a fehér pólót

Egy igazi alapdarab, már-már annyira, hogy sokak el sem tudják magukon képzelni, maximum tesiórán vagy az alváshoz. Pedig sokkal több lehetőség rejlik benne, mint gondolnánk!

 

p2

Pont ez a jó benne, hogy mindennel variálható és a legkülönbözőbb szettekbe is könnyen beleilleszthető. Nem kell azért tartani tőle, mert túl snassz, csak jól kell hozzá összerakni a körítést. Semleges szín, így bármelyik árnyalattal tökéletesen fog mutatni, ha a megfelelő kiegészítőket viselitek hozzá. Mutatok is néhány ötletet, inspirálódjatok és vegyetek legalább egy fehér pólót!

 

 

Basic

 

Az igazi alapszett és a legtöbben így is szeretik viselni a fehér felsőt. Egy laza farmer és tornacipő párossal már kész is a tökéletes, hétköznapi szett. Rohangálós napokra a legjobb, mert kényelmes és nem is kihívó.

basic

 

 

 

Csajos este

 

Ha szingli vagy azért, ha régen mozdultál már ki a párod nélkül, akkor pedig azért kombináld piros és fekete színekkel! Magabiztosságot sugallnak, egy piros blézerrel pedig kitűnsz majd a tömegből. Egy-egy feltűnően visszafogott ékszer is jöhet, elvégre bulizni indulsz!

gno

 

 

 

 

Tengerpartra

 

A fehér póló tökéletes választás, hiszen visszaveri a napfényt, kevésbé lesz meleged, ami nagy előny lehet a 40 fokban. A könnyed, szellős szoknya nem csak, hogy kényelmes, de hangulata és színe is illik a tengerhez. A kalap 2 az 1-ben, hiszen alatta nem fog leégni az arcod és a szettednek is tökéletes kiegészítője lehet. A rojtos saru a nyár slágere, válaszd bátran!

tenger

 

 

 

Koncertekre

 

Javában zajlik a fesztiválszezon és nem biztos, hogy mindenki a pop zenéért és a rojtos ruhadarabokért van oda, de lassan itt az ősz és a füstös rock koncertek. Oda tökéletes egy fekete-fehér kombó némi kockás mintával kiegészítve, azzal nem lehet mellélőni. Egy sötét ajaktermékkel még tovább fokozható a külső, próbáljátok ki!

koncert

 

 

Irodai sikk

 

A fehérben az a jó, hogy bátran párosíthatunk hozzá mintát. Ebben az esetben egy jól szabott, megfelelő hosszúságú szoknya a legjobb választás. Fehér alapja miatt sem kell aggódni, az élénk virágok feldobják és így egész nap üdítő és friss látvány leszel és biztos, hogy te is jól érzed magad a bőrödben.

sikk

 

 

Shoppingra fel!

 

Legyen kényelmes a szett és minden darabja olyan, amiben otthonosan mozogsz. Jó választás ilyenkor a sort, az övbujtatóba pedig fűzz egy kendőt, hogy némi csajos vonalat csempéssz a szettbe és ne legyen túl egyhangú sem. A kényelmes cipő nagyon fontos, az ékszereket pedig hanyagold, elég egy karóra, hogy tudd, mennyi időd van még a pénzszórásra.

shopping

 

Látjátok, milyen sok lehetőség rejlik ebben az uncsinak tűnő alapdarabban?  Ez csak néhány ötlet volt, hogy kedvet kapjatok a viseléséhez. Fehér pólóban is kitűnhettek a szürke hétköznapokból - egy kis magabiztossággal és egy csipetnyi merészséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr8116365370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása