Arcápolás LUSH módra | Don't look at me arcpakolás, Angels on bare skin arctisztító

Azt, hogy mit gondolok a Lush-ról és miket tapasztaltam eddig, egy videóban fogom bővebben kifejteni, mert megérdemli a márka - 100%-ban.

 

dscn7499

 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ősszel/télen sokkal jobban szeretek időt fordítani az arcápolásra és jobban szükségét is érzem, mert megviseli a hűvösebb idő. Ismét két remek terméket próbálhattam ki a márkától, amelyek beépültek az arcápolási rutinomba, így szeretném veletek is megosztani a véleményemet. A Don't look at me arcpakolásról és az Angels on bare skin arctisztító  termékekről olvashattok ma bővebben, olvassatok tovább!

 

dscn7515

 

 

 

Don't look at me friss arcpakolás

 

dscn7502

 

"Szia, miért vagy ilyen szégyenlős? Láttam, hogy a sűrű, bőrradírozós textúrámat nézed, ami tele van bőrtápláló murumuruvajjal. Megakadt a szemed a darált rizsszemeken is, ugye? És ha tudnád, még mennyi mindent tartogatok a számodra! Sok-sok pezsdítő citromlével tonizálom, a tunéziai nerolival pedig ragyogóvá teszem a bőröd; a selymes tofu azért van nálam, hogy minden porcikád finom puha legyen. A rizsszirup és a grapefruitolaj gondoskodik róla, hogy újra és újra kedved legyen ehhez a dörzsis, puhító hatású, bőrápoló kényeztetéshez.  Vidd fel vastag rétegben a bőrödre ezt az élénkkék arcpakolást, várj 10-15 percig, hogy alaposan beszívódjon, majd vízzel gyengéden mosd le."

 

dscn7504

 

Először is kezdjük azzal, hogy friss arcpakolás, tehát hűtőben kell tárolni, erről semmiképp se feledkezzünk el! Amint levettem a kupakját, jól elcsodálkoztam, mert igazi, törpös kék színe van, öröm ránézni! Az illata kellemesen friss, enyhén fanyar a citromlének köszönhetően, így rögtön üdítőleg hat.

Vastag rétegben szoktam felvinni az arcomra, hűsítő hatása nagyon kellemes, lemosáskor pedig enyhén radíroz, így táplál és simít egyszerre. A hatása nem marad el, valóban friss és puha az arcbőröm a használata után, így szerencsére nem csak a színéért kell imádnom! ITT ti is megrendelhetitek, ha nem Budapesten éltek.

 

Angels On Bare Skin arctisztító

 

"Ez a hihetetlenül gyengéd tisztító 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A középkori recept ihlette, levendulavirágokkal megkoronázott arctisztító kaolint is tartalmaz, ami elnyeli a zsírt és a szennyeződéseket, így a bőröd tiszta és jól táplált lesz. A levendulaolaj és a rózsakivonat nyugtatja a bőrt. Amint a szilárd tisztítót vízzel pépesre kevered, az őrölt mandulából mandulatej lesz, amely tónust ad és élénkíti a bőrt. Az egész testeden és az arcon is használhatod."

 

dscn7509

 

Mivel a Let The Good Times Roll arctisztítót nagyon szerettem, erre is nagyon kíváncsi voltam, mert hasonlónak tűnt. Az illatával sajnos nem vagyok kibékülve, nem kimondottan kellemetlen, de nem szívesen szagolgatja az ember. Valóban látszik, hogy mennyi szuper alapanyag van benne, ezt ti is láthatjátok a képeken. Kis vizet kell hozzáadni, majd ezzel átdörzsölni az arcunkat. Nagyon kellemes érzés, mert egyáltalán nem erős vagy csikaró érzés használni, mégis nagyon tiszta, üde és matt lesz után a bőröm. Teljestesten is használható, így például a kényes könyökbőrt is szuperül tudjuk vele puhítani! Ez ebben a hideg időben nagyon jól jön, így szívesen használtam ezt a terméket is, amit ITT meg tudtok rendelni.

 

dscn7511

 

Mindkét terméket ajánlom nektek, bár a Lush-ban eddig még sosem kellett csalódnom. Ti próbáltátok már valamelyiket?

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6216365422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása