6 menő beauty hack

Rengeteg life hack-kel találjuk szembe magunkat az internetnek hála nap, mint nap, de ez a cikk csak a szépségápolásban alkalmazhatóak összegyűjtésére készül.

 

image1

 

Mert bizony szép számmal akad olyan trükk, amellyel megkönnyíthetjük a sminkelést, szebbé varázsolhatjuk a szempilláinkat vagy tisztíthatjuk a pórusainkat. Pinteresten nem tudni, hogy csak ámítás vagy valóban működik, ezért én videókat hozok nektek. Fontos kiemelnem, hogy néhány bizarrnak tűnhet, de éppen ez a lényege! Mindegyiket próbáljátok ki először óvatosan, majd ha nincs ellenére a bőrötöknek és tényleg segít.. mehet a mindennapi rutinba!

 

1. Metál matt rúzs otthon

Jó, a cím egy kicsit csalóka, nem ilyen rúzst tudsz készíteni, csak ilyen végeredményt elérni. A lépések nagyon egyszerűek, csak fel kell vinned kedvenc matt ajakra valódat, majd beleütögetned némi highlightert, vagy ha igazi metál eredményt szeretnél elérni, fogj egy ilyen finishű szemhéjpúdert és használd azt! Ha még különlegesebb, mutatósabb ajak sminket szeretnél, vidd fel csak az ajkaid közepére – melyek ettől dúsabbnak is hatnak majd. Én kipróbáltam és tényleg működik, nem mellesleg sokkal több variációt készíthetünk így!

 

2. Lágy hullámok

Természetes hullámokra sok nő vágyik, hiszen már-már törvényszerű, hogy az egyenes hajúak nincsenek megelégedve a frizurájukkal. Hogy hőhatás nélkül elérjük, arra is van megoldás, így nem kell roncsolnunk a hajunkat. Törölköző szárazon osszátok 2-3 részre a hajatokat, tekerjétek csigába és hagyjátok megszáradni! Előtte dolgozzatok bele egy kevés hajhabot, hogy tartós is legyen! A reggeli hajmosás után csináljátok meg, nézzetek meg egy jó filmet, közben elkészül a frizura a délutáni programra!

 
 

3. Szem alatti karikák ellen

Mindenkinek ismerős, amikor reggel kialvatlanul ébred, és ha a fáradtság még nem elég borzalmas, akkor két hatalmas táskát is kap a szeme alá. Reméljük, azt már mindannyian tudjátok, hogy a világosabb korrektor felvitele a kérdéses területre szinte kötelező, de ha egy reggel úgy érzed, hogy kevés, kapd elő a vörös rúzsod. Igen, a vörös rúzsod és szépen vidd fel a szemed alá, majd erre vidd fel a korrektort két rétegben. Meg fogsz lepődni, de az eredmény egészen elképesztő! Ezt is kipróbáltam és valóban működik, így amikor extra makulátlan megjelenésre van szükséged, te is bátran vesd be ezt a trükköt!

 

4. Dúsabb szempillák

Ki ne vágyna dús, csábos, igéző pillákra? Rengeteg szempillaspirál kapható már erre a célra, azonban még ezek hatását is tovább turbózhatjuk! Hintőpor vagy átlátszó púder kell hozzá, amit vigyünk fel két réteg spirál között és voilá! A videón is látható a különbség, amit bár mindennapos használatra nem javaslok, de időközönként a különlegesebb alkalmakra miért is ne?

+ tipp: a mindennapokban spirálozás után a szempillák végére vigyünk fel egy leheletnyi transzparens púdert, így nem fog leperegni, sem a szemhéjunkat nem keni majd össze!



 


5. Mitesszerek ellen

Szerintem élete során mindenkinek meggyűlt már a baja a mitesszerekkel, főleg az orrán és annak környékén. Mindenféle fekete maszk kapható ellene, ám ha DIY megoldást keresel, az is van! Nem kell hozzá más, mint némi folyékony ragasztó és széntabletta, ami bár kicsit furcsa páros, de működik, mint azt az alábbi videóban is láthatjátok. Próbáljatok azért bőrbarát, gyermekeknek szánt ragasztót használni, hiszen fő az óvatosság!



 


6. Fehérebb fogak azonnal

Instant fehérebb fogakat elérhetünk néhány perc alatt is, azonban fontos kiemelnem, hogy csak ritkán használjuk az alábbi módszert! Fontosabb megjelenések előtt vessük be, de máskor semmiképp! Ha sietsz valahová és valami jobban elszínezte a fogaidat a kelleténél, tudsz rajta segíteni: eper/citrom+szódabikarbóna keverékét vidd fel a fogaidra, majd 2-3 perc elteltével öblítsd le és moss fogat fogkrémmel. Az eredmény szemmel látható lesz, de tényleg csak akkor vesd be, ha nagyon muszáj, nehogy kárt tegyél a keverékkel a fogaidban, annyit a fehérség sem ér meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2816365466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása