Így indítsd színesen a tavaszt!

Itt a tavasz, ilyenkor nem csak a természet, de mi is a színekre törekszünk, akár tudatosan, akár tudat alatt, de a napsütéshez jókedv párosul, ami maga után vonja a színeket is.

Ezeket belecsempészhetjük az életünk minden területébe: egy új rúzs, egy színes kaspó vagy egy élénk irattartó az irodába. Ugye, milyen egyszerű? Vidámabbá tesz, feltölt, új energiákkal lát el, inspirációt ad, ha színekkel veszed magad körbe. Mire a bejegyzés aljára értek, már ti is érezni fogjátok azt a tavaszi bizsergést, azt a feltöltődést, amit az ad, amikor érzed az arcodon a nap melegét és tudod, hogy bármire képes vagy.

Nem csak, hogy a mi hangulatunkat javítja, ha felveszünk egy színes dzsekit, hanem azokét is, akik velünk szembe jönnek az utcán, próbáljátok csak ki. Vagy kenjetek fel egy élénk, mondjuk fukszia árnyalatú rúzst és mosolyogjatok az emberekre, az egész napjukat bearanyozzátok! :)

Ha nem vagy elég bevállalós egy vibráló rúzshoz, akkor lakkozd a körmeidet élénk színűre, így akárhányszor ránézel majd gépelés közben a munkahelyeden, mindig egy apró mosoly bújik majd meg a szád sarkában, mert ezt teszik a vidám színek.

Költöztesd a nappalidba a napfényt és dekorált sárga színekkel! Egy díszpárna vagy egy asztalterítő, teljesen mindegy, de legyen szem előtt és mindig feltölt majd, amikor ránézel és tudni fogod, hogy bizony tavasz van.

Menta zöld cipő? Miért ne! Így minden lábnyomoddal ott hagysz egy leheletnyi kisugárzást az utánad sétálóknak és jó kedvet meríthetnek belőle, vagy csak elmosolyodhatnak azon, hogy milyen élénk a cipőd.

Csempészd be a munkahelyedre is ezeket a vibráló színeket! Egy átfestett képkeret, egy új szőnyeg vagy csak egy tavaszi virág kell ahhoz, hogy a munkahelyi környezeted is sugározza azt, amit minden: itt a tavasz!

A reggeli napindító kávét ideje pöttyös és egyéb bögrékből inni, a téli mintás darabokat pedig elrakni októberig. Így nem csak a kávé, de a cuki bögre is segít majd abban, hogy egész napra legyen energiád.

Új kiegészítők! A rosegold mánia maradjon meg a szürke, téli napokra és tavasszal válasszatok bátran színes darabokat! Egy pasztell nyaklánc, egy pink hajpánt vagy egy kék ásvánnyal ellátott gyűrű is megteszi a hatását, majd meglátjátok.

Pakold tele a lakást színesebbnél színesebb növényekkel! Egy adag nárcisz, egy maréknyi ibolya szuper érzésekkel tölt el, az illatukról nem is beszélve. Képzeld el, hogy reggel az első látvány egy csokor virág - megvan? Ugye, hogy fantasztikus?

Ugye érzitek már, amiről az elején írtam? Szolgáljon ez a bejegyzés boldogság pirulaként, higgyétek el magatokról, hogy bármire képesek vagytok, mert minden ott van bennetek és a tavasz, a természet újjászületése adjon erőt nektek is ahhoz, hogy véghezvigyétek azt, amit szeretnétek!

Gyönyörű, mosolygós és energiával teli napot nektek!

A képek forrása: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2016365496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása