Kristályokról elnevezett táskák az idei tavasz slágerei

Annyira itt van a tavasz, hogy az ember lánya imád reggelente a gardrób előtt állni, hogy mit vegyen fel a napsütésben, ugye? Ehhez most én is segítek egy picit, mutatok pár pazar táskát hozzá!

 

Tudjátok, hogy a hazai tervezők a szívem csücskei, Zsuzsi pedig különösen. Minden munkáját nagyon szeretem és fontos megjegyeznem, hogy ezek minőségi munkák is, hiszen nekem is van táskám az ezsubegz kínálatából és kifogástalan. Egyre több helyen látom szerencsére Zsuzsi táskáit, ami nagy örömmel tölt el, hiszen egyre inkább úgy érzem, hogy végre teret engedünk a magyar márkáknak és nem a fast fashion üzletek tucat darabjait választjuk helyettük.

A tavaszi kollekció különösen kedves számomra, ugyanis a táskák kristályokról kapták a nevüket és tudjátok, hogy magam is nagyon szeretem a különböző ásványokat és köveket. 6 táska kapott helyet a kollekcióban, egytől-egyig letisztult darabok, de éppen annyira feltűnőek is ezzel a tulajdonsággal.

A táskák különlegessége és ismertetőjegye az a holografikus háromszög a táskák tetején, ezzel is jelezve, hogy egy kollekción belüli darabokról van szó. Na de mutatom is, mikről van szó!

Opal

 

A legvilágosabb darab mind közül, éppen ezért kapta nevét erről a tejfehér kristályról. Világos bézs, nude színei miatt megállja a helyét a legélénkebb ruhadarabokkal is, így én biztosan türkizzel vagy pinkkel párosítanám.

 

 

Rose Quartz

 

Fényes, bronz fedelet kapott, ami teret enged arra, hogy a kiegészítőkkel játszunk! Párosíthatunk mellé metál rúzst, esetleg egy fényes sportcipőt, a színekben pedig nincs határ!

 

Galena

 

Mind közül a kedvencem, annyira menő ez a monokróm színpárosítás! Ez az éles kontraszt önmagában feltűnő, de a semleges színek miatt van esélyünk arra, hogy feldobjuk valami nagyon menő árnyalattal. Mondjuk menta vagy lila színekkel!

 

Onyx

 

Egy fekete, ám kicsit sem unalmas darab, hiszen a színében rejlik a sokoldalúsága is! Eleganciája miatt én egy irodai szettel tudom elképzelni, olyan modern nőcis stílusban, inggel és ceruzaszoknyával.

Aztán van még két izgalmas darab is, a fekete Lava és a piszkos pink Tourmaline hátizsákok, amelyek műszőrméből készültek, amely olyan jellemző Zsuzsira. Mindkét darab nagyon jól mutat 'szőrösen', vagány táskák!

[gallery columns="1" size="full" ids="6008,6009"]

Hozzájuk nem készítettem külön összeállítást, hiszen egy egész cikk született már arról, hogy mivel kombináljuk az ezusbegz műszőrme táskáit, megéri elolvasni.

Amit még érdemes tudni a kollekció egy-egy darabjáról:

  • Hátoldalán cipzáras zseb található
  • Vászon bélés belső zsebbel
  • Vállszíja műbőrrel párnázott állítható heveder
  • Fedéllel, mágneszárral és cipzárral záródik
  • Háta párnázott

Amiért még nagyon szeretem a márkát az az, hogy nincs túlárazva. Sok designer abba a hibába esik, hogy túltolja az árait, Zsuzsi szerencsére megmaradt a reális áraknál, ennek ellenére ugyanolyan szuper a minősége is.

Fogadjátok szeretettel az új kollekcióját!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7416365498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magdaléna Tökölyi 2017.03.29. 15:41:30

Nem tudom ki az a zsuzsi, de nem is nagyon érdekel. EZEK a táskák mennyire fantáziátlanok, unalmasak, sivárak, az elmondhatatlan!Zsuzsi menj az Iparművészetire tanulni, de ha már végeztél, akkor válassz valami más foglalkozást, mert nyilvánvaló, hogy nem vagy eléggé kreatív. zsuzsi, zsuzsi!

Norcsoo 2017.03.29. 17:12:29

Kedves magdaléna (ha már kis kezdőbetűvel szereti írni a neveket)! Zsuzsi táskáiban igenis van kreativitás. Egy tervezői darab nem attól lesz kelendő, hogy absztrakt módon van összepakolva, mert az attól lesz designer. Az ezsubegz táskák hordhatóak, egyediek, megfizethetőek és beilleszthetőek bárki ruhatárába. Ehhez azért elég fantázia kell! ;)

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása