Ciki vagy cuki az idei cipőtrend?

A cipő kiválasztása mindig nehéz feladat, hiszen megkoronázhatja vagy tönkreteheti a napi szetted és sok ember azt is nézi meg először a másikon - az első benyomás mint tudjuk, fontos.

Ebben a cikkben egy adott fazont fogok körüljárni, kivesézni, több verzióját mutatni, szettekkel elképzelni, a végén pedig mindenki leszűrheti majd a saját véleményét, az enyémet sem titkolom majd el.

Az idei cipőtrend legmegosztóbb darabja egyértelműen a pomponnal díszített verzió lesz. Ugye máris beugrott egy kép róla? Bloggereknél már láthattátok bejegyzésekben, az online butikoknál is megjelent, de van, aki kínai üzletben is találkozott vele, tehát egyértelműen itt van.
Lássuk is, milyen stílusban kaphatóak!

 

Magassarkú

 

Egy csinos magassarkú minden nő gardróbjában alapdarab kell, hogy legyen. De mi van a pomponos verzióval? Ez máris tényleg megosztó, ugyanis mutatok olyan darabot is, ami (szerintem) borzalmas és ami egészen hordhatónak tűnik.

Színes

A színekkel lehet ügyesen, merészen bánni és lehet nagyon mellényúlni is, amikor sehogy nem áll össze a kép. A harmonizáló színű pomponokkal gazdagított magassarkú a még abszolút hordható kategória, főleg, ha a ruha és a többi kiegészítő színe valamelyik, a cipőn használt színnel jól mutat.

Viszont ez a túl tarka, a szivárvány minden színében pompázó gombolyaghalmaz sehogy nem jön össze egy elegáns, nőies magassarkúval. Túl hippis az összkép, egy csinosan szabott magassarkú pedig minden, csak nem az.

Egyszínű

Jöhet! Itt inkább 1 pomponnál álljunk meg a cipő orrán, így a kis gombóc ellenére még mindig sikkes és divatos marad majd a megjelenésünk.

Fűzős

 

A 2016-os év tavaszának legnagyobb trendje a boka körül vagy a vádlin körbefutó, megköthető pántú cipő volt, amely most találkozott ezzel a divattal is. Nekem személy szerint ezekből is inkább a boka körül véget érő verzió jön be, a magasabban felfutó pántok valamiért túl markánsak az én szememben.

Színes

Kizárólag fesztiválra és a hosszabb pántos verziót! Miért? Mert így bohókás az összkép, amit hagyjunk meg tényleg az ilyen eseményekre, ahol minél különcebbül öltözködsz, annál menőbb vagy! Az utcai szettekhez inkább hanyagoljuk, erősen.

 Egyszínű

Itt maradjunk a ismét az 1-2 darab pomponnál, azokat is a fűző végén lássuk szívesen. Így éppen annyira dobják fel az összképet, amely még nem sok és akár munkába is megállják a helyüket. A sima magassarkúval ellentétben itt azért nem kell megállni egy pomponnál, mert remekül kiegészítik a fűzőket.

[gallery columns="1" size="full" ids="6113,6114"]

Slip on

 

Az a fajta változat, amivel abszolút tudok azonosulni és úgy gondolom, mind közül ez a leghordhatóbb is. A slip on cipők nagyon elterjedtek az utóbbi időben, ami nem is csoda, hiszen farmerral, sorttal és szoknyával is remekül lehet őket kombinálni.

Színes

Ha nincs a pomponok egy színűek a cipővel vagy az egész maximum 3 színből áll (tehát 2 pompon) akkor még jöhet és a megfelelő árnyalatú ruhadarabokkal kombinálva nem lesz túl sok a szett.

Egyszínű

100 %-ban jöhet! Főképp világos, pasztell színekben, pazarul fel tudják dobni az outfitet. Itt választhatunk nagyobb fonalhalmazzal ellátott darabokat is, azzal sem fogunk túllőni a célon. A farmer+póló páros elengedhetetlen kiegészítője idén!

 

Szandál

 

Mindenki alig várja már, hogy a szekrény mélyére kerülhessenek a zárt cipők és végre elővehessük lapos szandáljainkat. A pomponok azokat is ellepték!

Színes

Sok, apró pomponnal és maximum két színnel nagyon-nagyon jól mutat majd! A ruhád színe passzoljon a szandáléval, a pomponok pedig a kiegészítőkkel harmonizáljanak és máris megvan a tökéletes nyári outfit! Randira, buliba, egy városi sétára... jöhet!

Ha túl sok szín köszön vissza a lábbelin, akkor viszont ezt is maximum egy fesztiválra ajánlom, hétköznapokra már sok.

 

Nos, kinek mi a véleménye? Nekem mint látjátok az, hogy egyes verziókat bátran próbáljunk ki, míg néhányat kerüljünk el messziről. Ez az én véleményem, természetesen nem egyezhet meg mindenkiével. Ha nektek megtetszett ez a trend, akkor itt van egy DIY videó is, amelyből könnyedén elleshetitek, hogyan tudtok nagyon egyszerűen magatoknak is készíteni pomponokkal díszített lábbelit!

https://www.youtube.com/watch?v=aw4zqwhBaH4

Végül itt van néhány outfit, hogy lássátok egyben a szetteket a cipőkkel és magatok is eldönthessétek, hogy cuki vagy ciki.

[gallery columns="1" size="full" ids="6119,6120,6121,6122,6123,6124"]

Na, ti melyik verziót vállalnátok be? Én a slip on-t mindenképp, de talán a boka körül futó pántos magassarkút is, néha megéri kimozdulni a komfortzónánkból!

A képek forrása: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6716365504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása