Így viseld a rózsaszínt

Aki követ instagramon, az észrevehette, hogy az utóbbi időben mániám lett a rózsaszín. Nem tudatosan, de egyszerűen most nagyon tetszik, lehet a (naptári) tavasz teszi.

 

Bár egy nagyon nőies, már-már kislányos árnyalatról van szó, úgy gondolom, hogy mindenki ruhatárába belecsempészhető, aki szeretné. Akinek kevésbé csajos a stílusa vagy egyszerűen nem passzol a bőr/hajszínéhez ez a szín, akkor is van rá megoldás, csak kicsit túl kell látni a ruhadarabokon is. Egy cipő, egy fülbevaló vagy egy körömlakk is lehet rózsaszín!

Lehet játszani az árnyalatokkal, a formákkal, a mintákkal is, abszolút könnyen be tudjuk illeszteni ezt a feltűnőnek hitt árnyalatot is a mindennapjainkba. A pasztell színek még mindig nagyon trendinek számítanak, nem is túl harsányak, így azok is kipróbálhatják, akik nem szeretik a túl élénk öltözetet.

Jöjjön hát egy adag inspiráció azoknak, akik eddig nem tudták, hogyan építsék be ezt a színt a mindennapjaikba és azoknak is, akik odavannak a színért és szeretnék stílusosabban viselni.

Kiegészítők

 

Hosszú évek óta nagyon fontos szerepet játszanak a divatban az ékszerek és a táskák. Sok esetben látjuk, hogy az alap szettet választjuk a feltűnő, stílusos ruha helyett és inkább a kiegészítőkre fektetjük a hangsúlyt. Ez azért jó, mert így a ruhadarabjainkat bátran választhatjuk az egyszerűbb, letisztult vonalból, mert az ékszereinkkel feldobhatjuk a szettünket.

Ha csajosabbá alakítanánk a szettet, a cipőt cseréljük szandálra és dobjuk fel az egészet egy szintén rózsaszín táskával, ami legyen sötétebb vagy világosabb, mint az ékszer.

Egy-egy ruhadarab

 

Aki már bevállalósabb és bátran felvesz egy pink árnyalatú darabot nagyobb felületen is, az játsszon el bátran a ruhákkal! Ebben az esetben, ha egy mód van rá, kerüljük a neonpink árnyalatokat, azt hagyjuk meg a strandra. Válasszunk egy pasztell rózsaszín kabátot vagy egy babarózsaszín inget, így kellően ez a szín lesz a szettünk középpontja, de nem visszük túlzásba, nem fog közönségesen hatni a külsőnk. Éljen a nőciség!

Hogy kicsit sportosabbá, lazábbá és izgalmasabbá tegyük a fenti szettet, a cipőt és a blúzt cseréljük lezserebb, kék darabra és az egészet dobjuk fel egy trendi, pink bomber dzsekivel! Ez egy igazi csajos, de kényelmesebb outfit, ami egész napos programokhoz tökéletes lesz majd.

Pink mánia

 

Aki szeretne tetőtől-talpig rózsaszínbe öltözni, annak is rengeteg lehetősége van rá, csak egy dolgot kell közben szem előtt tartani: ízléses. Ne öltözzünk neonpink partyruhába, pink pót tincsekkel a hajunkban, mert ez minden lesz, csak nem ízléses. Kombinálni kell az árnyalatokat és fel kell dobni az egészet legalább egy fekete/fehér cipővel és/vagy táskával is, hogy elkerüljük a Barbie hatást.

 

Ha ezt a szettet igazi csajos megjelenéssé szeretnék felturbózni, akkor dobjuk félre a slip-on cipőt, a sortot cseréljük le szoknyára és máris készen állunk egy randira.

Smink

Aki pedig csak finoman, óvatosan tapasztalná ki ezt a színt, hogy miként lehet viselni, hogyan áll a bőrszínéhez vagy egyszerűen egy pink kabát túl sok neki, az élje ki magát a sminkben! Egy fukszia körömlakk vagy egy visszafogott, babarózsaszín rúzs nagyon nőiessé teheti a leglazább ruhadarabokból álló összképet is, ezért érdemes lehet bevetni néha.

[gallery size="full" columns="1" ids="6218,6219" orderby="rand"]

Aki viszont bevállalós és szeretne megvadulni, az vállalja be a pasztell pink hajat a nyári hónapokra, imádni fogja!

Idén tavasszal és nyáron vállald be ezt az élénkebb árnyalatot úgy, ahogyan az hozzád illik és meglátod majd, milyen új dolgokkal találhatod szembe magad a stílusodat illetően.

A képek forrása: Pinterest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3016365510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása