Kellékek és tippek egy hűvös, őszi estéhez

Bizony, az ősz itt van és már nem csak fenyeget azzal, hogy lassan ideér, ugyanis reggel már kabátban, sőt sapkában indultam útnak, a falevelek is igencsak színesednek már. Tagadhatatlanul megérkezett és vele együtt az általam annyira szeretett kuckózós, relaxáló időszak is!

 

Biztosan mindenkinek megvan a saját szokása ilyenkor, hogy mit szeret csinálni, enni, inni, milyen illatokkal szereti körülvenni magát ilyenkor, de úgy gondoltam, egy cikkel rásegíthetek a hangolódásra és talán néhány tippet is adhatok még mellé. Én nagyon szeretek ilyenkor olvasni, filmezni/sorozatozni, kreatívan tölteni az időmet vagy arcpakolásokkal kényeztetni a bőrömet. Lássuk, mi kellhet mindehhez!

Illatgyertya

E nélkül nem is ősz az ősz! Vesd be az évek óta bevált kedvencedet vagy próbálj ki új illatokat, de mindig legyen otthon gyertyád! Nem csak kellemes illatot áraszt, de a láng is nagyon hozzá tud adni a hangulathoz. Ajánlom a Yankee Candle gyertyákat, az Autumn night illat például telitalálat!

 

Egy puha takaró

Pihe-puha, csinos pléddel máris jobb az ember közérzete, akár nyakig belebújik, akár csak a lábfejére húzza. Dőlj el az ágyon vagy kanapén, fogj egy ilyen meleg takarót és meglátod, máris sokkal jobb lesz a hangulatod! Ez az F&F darab például gyönyörű!

Finom, forró ital

Ugye, hogy ez is egy alapkellék egy ilyen időtöltéshez? A kedvenc bögrédet töltsd meg a legfinomabb forrócsokival vagy teakeverékkel és hagyd, hogy átjárjon a meleg! Lehet kísérletezni és minden alkalommal mást megkóstolni, a forró csokoládékat például rengeteg módon lehet variálni.

[gallery columns="1" size="full" ids="6918,6915,6917,6916"]

Nézz valamit!

Engem semmi nem köt le jobban, mint bámulni a kedvenc youtubereim új videóit, sorozatokat nézni vagy elővenni a régi kedvenc filmjeimet, amelyeket ha 10000x megnézek, akkor sem tudok megunni. A kedvenc sorozatom jelenleg a Younger, amit nem rég fedeztem fel, azóta minden szabadidőmben azt nézem Egy epizód 20 perc, tipikus nőcis sorozat, nézzetek bele! (Öhmm, nem mellesleg csinosak benne a pasik! ;) )

 

Egy jó könyv

Puha takaró, meleg ital és egy képzeletbeli világ... hát nem ez a tökéletes hármas? Ősszel ideje megint az olvasás-imádatunknak szentelni az időnket és felfedezni új történeteket vagy visszatérni az örök kedvencekhez. Nekem ez a Harry Potter sorozat, egyszerűen nem tudok vele betelni!

DIY időszak

Legtöbbünknél az őszi, hűvös, bentre kényszerítő időjárás előhozza a kreatív énünket is, nincs ez másképp nálam sem, ez a legújabb videómból is kiderülhetett. Készítsetek valami őszi dekorációt, ékszert, fessetek vagy akár kezdjétek el gyártani a díszeket a karácsony fára. Pinteresten és Youtube-on rengeteg ötletet találtok, minden témában, úgyhogy kalandra fel!

https://www.youtube.com/watch?v=rPJRElTrUKI&t=148s

Teljes relaxáció

A kedvenc időtöltésem az új arcmaszkok kipróbálása és az a 15-20 perc teljes kikapcsolódás, amíg azok hatnak. Ez az idő csak a tiétek és a szépségeteké, ha tényleg pihenéssel töltenétek az estéket. Ki lehet próbálni rengeteget, én azért ajánlok nektek egyet, ez a L'Oréal újdonsága és nem csak a net kapta fel, valóban fantasztikus.

Zene

Burkolózz be a takaródba, zárkózz be a lakásba és élj a zenének. Rendkívül fel tudja tölteni az embert, ha a kedvenc dallamait hallja, főképpen egy borongós, hűvös estén. Találd meg a kedvenceidet és nyomd meg a play gombot!

 

Tervezz!

Fogj egy csinos jegyzetfüzetet és tervezd meg akár a holnapi bevásárlólistát vagy a hétvégi kirándulást. A karácsonyi ajándékokat vagy a hétvégi feladatokat. Mindegy, csak rendszerezz, sokakat az is nagyon kikapcsol- miért ne próbálnád ki?

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr4116365542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása