Őszi alapdarabok és az idei ősz legtrendibb cuccai | Vendégposzt

Az őszi trendek fordultak egy nagyot az előző szezonhoz képest, így van egy tuti hírem a vásárlás szerelmeseinek: biztosan bevásárló körútra kell indulnod, ha trendi akarsz maradni ebben az évszakban is!

 

Ha nem vagy híve a folyamatosan frissülő ruhatárnak, akkor görgess lejjebb, hiszen a bejegyzés második felében olyan must-have őszi darabokat válogattam össze, amik évekig jó szolgálatot tesznek majd!

Nézzük, mik azok az alapdarabok amik az idei őszi divatot képviselik.

 

5 TRENDI DARAB 2018 ŐSZÉN

Míg tavaly minden mennyiségben a pöttyös, a fodros és a virágos ruhák borították a boltok polcait, idén az állatmintáké, a skótkockáké és a kényelmesebb, lazább daraboké lesz a főszerep.

 

#1 Oversize pulcsi

Kezdem azzal, ami biztosan lapul a te szekrényedben is: a kötött pulcsi. Ha még sincs, nyugodtan vedd kölcsön a nagymamádét, mert most a laza és nagyméretű a menő.
Nagyon stílusos egy ceruzaszoknyába vagy egy magasított nadrágba betűrve, és az a legnagyszerűbb benne, hogy karcsúsítja a derekad.

[gallery size="full" ids="8757,8759,8758"]

 

#2 Mikroszemüveg

Ezek az apró szemüvegek nem újak a divatvilágban, de igazán nagy áttörést idén értek el, mégpedig Kanye West miatt, aki e-mailben írta meg feleségének, Kim Kardashiannek, hogy váltsa le az oversize napszemüvegeit.

A nyár folyamán már biztosan beszereztél egyet ezek közül az őrült és fura szemüvegek közül, így jó hír, hogy ősszel is tovább hordhatod őket!

 

#3 Buffalo cipők

Idén márciusban írta meg a Vogue, hogy a Buffalo cipők hivatalosan is visszatértek a divatba, és azóta is hódítanak. Tiszta '90-es évek! Még a Spice Girls hozta be divatba ezeket a cipőket.

[gallery size="full" ids="8752,8751,8753"]

Bár én nagyon otrombának tartom, és járni sem tudok bennük, hiszen úgy érzem magam, mintha óriásiakat lépnék, ha neked kényelmes a viselet, akkor semmi se tartson vissza!

 

#4 Cowboy csizma

A Glamour hivatalos, nemzetközi oldalán idén szeptemberben jött le egy cikk, amely szerint a cowboy csizmák egyértelműen visszatértek.

[gallery size="full" ids="8754,8755,8756"]

Ez azért is szuper hír, mert csodaszép és különleges darabokat találhatsz a boltok polcain. Ez sem az én stílusom, viszont baromi jól áll azoknak, akik tudják viselni.

 

#5 Pvc esőkabát

Szerencsére már minden fast fashion boltban megtalálhatóak ezek a divatos szabású, átlátszó esőkabátok. Nekem tetszik, és nem csak trendi, de praktikus is!

 

Mielőtt áttérünk az örök must-have darabokra, fogadj meg egy tanácsot: ne kövess minden szezonális trendet, hiszen csak az extra-szerencsés lányoknak áll jól az állatminta, a Buffalo cipő és a mikroszemüveg egyszerre.

Válaszd ki azt, ami a legjobban passzol hozzád, és azzal hódíts. Amikor olyan szettet viselsz, aminek része egy extra, szuper-trendi darab, akkor azt próbáld meg minél jobban kiemelni, nem hiába fizettél érte annyit.

 

ŐSZI ALAPDARABOK

 

Összeválogattam néhány olyan darabot is, amik az én ruhatáramban tutira előfordulnak, ha beköszönt ez a csodás évszak. Ha a következő 5 ruhadarab bármelyikében hiányt szenved a gardróbod, pótold minél hamarabb!

 

#1 Garbó

A kedvencemmel kezdem, a garbóval. Minden alkalmat megragadok, hogy hordhassam, hiszen nőies, kényelmes és meleg. Egyszerűen imádom!

[gallery size="full" ids="8761,8762,8763"]

Szeptember végén készítettem egy garbó-tippek Instagram sztori sorozatot, amit a highlights-ok között megtalálsz, ha érdekel, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a ruhadarabból!

 

#2 Bakancs

Lábbelik terén a No.1 egyértelműen a bakancs. Ezen belül is az egyszerűbb fekete darabokat szeretem, legyen az belebújós vagy fűzős. Bár mostanában kacsintgatok a kicsit extrább, csattos stílus felé is, de ezt a fajtát nehezebb kombinálni különböző ruhadarabokkal.

[gallery size="full" ids="8774,8775,8776"]

Azért is szeretem ennyire a bakancsot, mert fel tudom venni elegánsabb és vagányabb stílusban is.

 

#3 Harisnya

Folytatom a sort a vastagabb harisnyákkal. Ezek közül is vannak nagyon szexi darabok, például ami olyan hatást kelt, mintha egy térdzokni lenne a vékonyabb harisnyán.

Természetesen ezeket is tudják fokozni a gyártók, például piros masnival a comb részen, vagy hátul fűző mintával végig a lábszáron.

[gallery size="full" ids="8764,8765,8766,8767,8768,8769"]

Szabás tekintetében a hasleszorítósat kedvelem, aminek van egy gumis része a combján, hogy ne csúszkáljon. Szörnyen idegesítő, amikor az utcán azt érzed, hogy a térdednél van az ülepe a harisnyának, és még csak meg sem tudod igazítani!

 

#4 Kabát

Azért imádom az őszt, mert sokféle stílusú kabát közül válogathatok: farmer- és bőrdzseki, ballonkabát vagy éppen vékonyabb műszőrme.

A ballonkabátok komolyabb, hivatalosabb megjelenést kölcsönöznek, így munkába hordom, vagy ha csinos, nőies szeretnék lenni.

A mindennapokban inkább a dzsekiket kedvelem, felváltva hordom a farmer- és a bőrdzsekiket, mert nem tudok választani a két stílus között.

 

#5 Kiegészítők

Az ősz a kiegészítők ünnepe: sál, kalap, napszemüveg, táska és ékszerek.
A kalap nem mindenkinek áll jól, de akik szeretik, azokat a fedora és a bubu kalapok sokféle választéka várja majd a polcokon.

[gallery size="full" ids="8771,8772,8773"]

Ékszerek közül én a rosegolddal szimpatizálok, ez a szín remekül összhangban van az ősszel, ráadásul baromi jól is néz ki.

Most aztán lehet divatozni! Kellemes őszt kívánok Neked!
Flóra

Ha szeretnél még több tippet, vagy segítségre van szükséged az öltözködéseddel kapcsolatban, akkor kövesd be az Instagram profilom: babanicsflora_stylist
Személyi stylistként dolgozom, vagyis abban segítek a nőknek, hogy megtalálják a stílusukhoz és alkatukhoz megfelelő darabokat, valamint a személyiségüket tükrözze az, amit viselnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6016365704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása