Az őszi/téli szezon legtrendibb sminktermékei

Minden évben, ezen belül minden évszaknak megvannak a maga színe, textúrái, trendjei és fazonjai. Ma megmutatom nektek, idén mely sminktermékekre érdemes lecsapni az év hátralévő hónapjaira!

 

Már telet is ide kell venni, hiszen előrejelzés, segítség lehet a cikk azoknak, akik alapvetően másképpen sminkelnek a különböző évszakokban és szívesen eltennék már a nyári termékeket. Amikor inspirálódni szeretnék, mindig a Pinterestet kezdem böngészni, hiszen megannyi remek képet találok ilyenkor konkrét színekről vagy csak trendekről.

Most sem volt ez másképp, megkerestem a legszebb őszi-téli sminkeket, majd felkutattam hozzájuk a legjobb termékeket.

 

A nagyon élénk színek nyilván a háttérbe szorulnak ilyenkor, de remekül belecsempészhető a megjelenésünkbe egy kis nyári szellő úgy, hogy közben abszolút az évszakhoz illőek maradunk. Ilyen szín lehet a sárga, a narancssárga, sőt a rózsaszín is, ha ügyesen kombináljuk.

[gallery size="full" ids="8683,8684,8685"]

Sminktermékeket én továbbra is online szerzek be az esetek legnagyobb százalékában, illetve sok érkezik tesztelésre is, viszont általában nem nyúlok mellé és nem bánom, hogy nem üzletben vásároltam meg egy-egy darabot.

 

Makeup Revolution x Soph - Extra Spice paletta

 

Kb. 2 hete van és meg és a legszebb paletta, amit valaha láttam. Tele van gyönyörű őszi színekkel, naranccsal, sárgával, bordóval és különleges csillogó árnyalatokkal. Ha már csak egy palettát szereznél be idén, ez legyen az! Tervezek róla tesztet írni és a csatornárahamarosan felkerül róla egy videó is.

MAC - Ruby Woo rúzs

 

Egy piros rúzs őszre és télre is tökéletes választás, a MAC Ruby Woo-ja pedig világszerte hatalmas sikernek örvend, én is le fogok rá csapni!

 

L'Oréal - Berry Much Love paletta

 

A márka legújabb dobása, már a neve is annyira illik az ősz és tél hangulatához, a benne rejlő színek pedig tökéletesek arra, hogy megkomponáljuk a legjobb sminket akár hétköznapra, akár egy eseményre.

 

Maybelline Color Tattoo - On and on bronze

 

Télen, az ünnepi időszak közeledtével bátran készíthetünk akár nappalra is olyan szemsminket, amelyben csillogó terméket is használunk. Ehhez tökéletes lehet ez a termék, mert nem túl erős szín, szépen eldolgozható, így akár önmagában is elegendő felvinni.

 

Dermacol 16H Lip Colour tartós, két fázisú szájfény

 

Rengeteg, ismétlem rengeteg színben jött ki ez a termék, tele van bogyós, bordós, őszi színekkel, én egyet biztosan ki fogok próbálni, csak győzzek választani. Egyébként a fényes finish nagyon trendi idén!

 

Revlon körömlakk - Raven Red árnyalat

 

Nem gondoltátok, hogy kihagyom AZ őszi lakkot? A Revlon márka nekem bevált, így tőlük ajánlom az enyhén bordó beütéssel büszkélkedő tökéletes piros lakkot. Ez a szín egy nő gyűjteményéből sem hiányozhat!

Begyűjtésre fel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3016365698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása