Újdonság | Garnier BIO arcápolási termékcsalád

Szeretem az olyan termékeket, amelyek nem, vagy csak kis részben tartalmaznak mesterséges összetevőket, sokkal szívesebben kenem őket a bőrömre. Szerencsére ezekből egyre több van, ma is egy új, bio termékcsaládról számolok be nektek.

 

5 hete tesztelem már a Garnier újdonságát, a bio termékcsaládot, ennyi idő alatt kialakultak bennem a tapasztalatok és vélemények a termékekkel kapcsolatban. A krémek legfőbb összetevői biogazdálkodásból származnak, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, továbbá a csomagolást is igyekeztek úgy kialakítani, hogy minél inkább újrahasznosított/újrahasznosítható összetevőt tartalmazzanak. Tehát a márka ennél a termékvonalnál igyekezett mindent kimaxolni, lehetőségeihez mérten. A csomagolásuk egyébként tetszik, ez a zöld árnyalat rögtön sejteti, hogy természetes vonalról van szó, mindegyik terméken helyet kapott a legfőbb összetevője is, mint például a levendula, a kukoricavirág vagy a citromfű. Az illata mindegyik terméknek igazán friss, tiszta és természetes, nekem nagyon tetszik. Az áruk abszolút nem elrugaszkodott, ezt a legtöbben megengedhetjük magunknak. Ennyi bevezető után jöhetnek a termékek!

 

Garnier BIO géles arclemosó citromfűvel

 

"Arctisztító gél organikus citromfű esszenciális olajjal és organikus aloe verával normál és kombinált bőrre. Organikus búzavirágvízzel és növényi glicerinnel gazdagítva. A bőr kiszárítása nélkül távolítja el a szennyeződéseket, az olajat és a légszennyezés maradékait."

Kezdjük az első lépésnél, az arctisztításnál. A pumpás kialakítás szuper, rögtön plusz ponttal indult nálam a termék. Az illata isteni, nagyon friss, jól esik esténként ezzel körülvenni magam. Egyetlen kis pumpányi gél elegendő az esti arclemosáshoz, így gazdaságos a használata. A géles lemosók nálam legtöbbször ott buknak el, hogy rettentően kiszárítják az arcomat, így féltem, hogy ezzel mi lesz majd a tapasztalatom. Nos, pozitívan csalódtam, nem szárít! Minden este használom, miután lemostam a sminkemet, eltávolítja a maradék szennyeződést, kíméletes, friss érzetet hagy maga után, nagyon bevált.

 

Garnier BIO arclemosó tonik kakukkfűvel

 

"Szépítő tonik organikus kakukkfű esszenciális olajjal és szalicilsavval. Organikus árpavízzel és szalicilsavval gazdagítva. Tisztítja és mattítja a bőrt, miközben összehúzza a pórusokat és finomítja a bőr textúráját."

A tonikra néhány hónapja szoktam rá, azóta minden este használom, így örültem, hogy ez is lapult a csomagban. A toniknak egyébként szerintem nincs hűű de észrevehető hatása, de mégis kell a bőrünknek, plusz összetevőkkel látja el, lemossa a lemosó után esetlegesen fennmaradt további szennyeződést, felfrissít a hidratáló előtt és segít visszaállítani a bőr pH-ját, ha fürdés/tusolás közben éri a tusfürdő, szappanhab. Összességében hasznos, ez eleinte picit szárított, de megszokta a bőröm és nem okoz már húzódó érzést egyetlen területen sem.

 

Garnier BIO arcolaj bio levendulával

 

"Organikus levendula esszenciális olajjal és organikus argánolajjal, E-vitaminnal gazdagítva. Nem hagy zsíros réteget, a bőr puhábbnak, rugalmasabbnak érződhet és ragyogóbbnak látszhat."

Az ikonikus Bio-Oil használata óta imádom az arcápoló olajakat, így nagy örömmel vetettem bele magam ennek a használatába. A pipettás adagoló nagyon praktikus, egy adag nekem elég az arcomra. Általában este használom, mégis egy erősebb hidratálóról van szó, alaposan belemasszírozom a bőrömbe. Imádom! Reggelre egészségesen ragyogó, hidratált bőrképet ad, abszolút nem zsírosít. Néha előfordul, hogy reggelente is ezt használom, de egyáltalán nem hagy maga után fényes, zsíros réteget, így nappalra is bátran ajánlom.

 

Garnier BIO hidratálókrémek

 

[gallery size="full" ids="9497,9498,9493"]

Ezekről egyben írnék, igyekeztem felváltva használni őket, hogy egyik se maradjon ki a tesztelésből. Mivel mindegyik olajjal van gazdagítva, ezért a hidratáló hatásukkal maximálisan elégedett vagyok, egész napra kitartanak. Smink alá nagyon beváltak, az olaj miatt remekül tapad az alapozó, szép összképet kapok. Az olajtartalmuktól nem kell félni, tökéletesek nappali hidratálónak, még csak át sem fénylik tőlük a bőröm. Összességében teszik a dolgukat, nem zsírosítanak és nem kell őket újrakenni napközben, amikor sminkmentes napot tartok, kellően hidratálják az arcomat.

 

Az összes terméket megtaláljátok IDE kattintva, mint látjátok, én hatot kaptam meg tesztelésre a Notino csapatától, aminek nagyon örülök, mert szuper arcápolókkal lettem gazdagabb.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr8816365764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása