Egy nőnek nem lehet elég táskája

Bár a pasik ezt nem érthetik, azért a legtöbb nő egyetért azzal, hogy egy táska nem táska, de még öt sem igazán. Aki most erősen bólogat, az maradjon!

 

Minden ilyen bejegyzésnél megírom, hogy nem reklám, nem szponzorált, nem kért meg a tervező. Egész egyszerűen imádom a munkáját s néhány havonta nyaggatom, hogy írhassak róla és küldjön képeket az új modellekről. Mert lenyűgözőnek tartom a munkáját, a változatosságát,  a személyiségét és ha idén sem sikerül vele találkoznom, akkor csalódott leszek, mert elképesztő a csaj. Szóval, évek óta szuperek a táskái, néhány havonta kijön 3-4 új modellel, nem szűnnek meg a régiek, tehát csak nő és nő a termékkínálat, amit nem könnyű tartani úgy, hogy te varrod őket. Brigi évekig egyedül csinált mindent, mára már van ugyan segítsége a varrásban, de a marketing, a rendelések kezelése, a tervezés még mindig egyedül csak az övé, ami valljuk be, nem kis meló. Csodálom őt ezért, egy erős, nagybetűs nőnek tartom, akinél nem spóroltak a tehetséggel sem.

 

A táskákról egyébként már képtelenség újat írni. Modern, lendületes darabok, egyediek, mégis mindenkihez passzolnak. A minőségükbe lehetetlen belekötni, jó pár Brittas darabom van már, egyiknek sincs baja. Melyik fast fashion márka táskája bírja évekig? Nekem egy sem jut eszembe. Szóval ideje a magyar tervezőket támogatni cserébe olyan minőséget kaptok, amit nem is gondolnátok.

 

Jöjjenek hát a legújabb modellek az elmúlt hónapokból, igazán nagy durranás szerintem a Mom bag, amit nem láttam még másnál és ha gyerkőcünk lesz, biztosan Brigitől fogok táskát rendelni, annyira megtetszett ez a darab. Miért ne lehetne menő táskába pakolni a pelenkát, popsikrémet és hasonló szükséges dolgokat, ha kilépünk otthonról egy kisbabával?

Maradva a praktikus vonalon, mindenképpen szeretném megemlíteni a Lara modellt, amelyhez neszesszer is jár. Szerintem megint csak egy olyan táska, amely tökéletes anyukáknak. Én is rendeltem egyet az enyémnek és nagyon jól tettem. Szuper puha, pakolható, mégis csinos és nőies szett kreálható vele.

Jöhet néhány igazán csajos darab is? Brigi nagyszerűen keveri a textúrákat, elképesztő érzéke van hozzá, így egy szimpla, fekete táska is dögös darabbá alakulhat. Így lehet egy táska tökéletes a hétköznapokra és egy esti buliba is. Az Emy szerintem pont egy ilyen modell, nekem ő most az aktuális kedvencem /kit hülyítek, az összes az/, külön tetszik benne, hogy megvan rajta a márkára annyira jellemző háromszög díszítés.

Nagy divatnak örvendenek továbbra is a "vödör-zsák" táskák, így természetesen a márkánál is megtalálhatóak a Bella, Bella XL, Mini Bolla, Aurora modellek segítségével. Szerintem igazán lezser hatást nyújt, hogy a táskákat csak össze kell húzni, éppen ezért sportcipővel is simán viselhetőek, viszont mivel műbőrből is készülnek, az elegánsabb outfitekhez is bátran választhatjuk őket.

[gallery size="full" ids="10255,10256,10257"]

A Lolli az egyik nagy kedvencem /mondtam én, hogy több van/, egyszerűen imádom, hogy a merev és puha kialakítás ötvöződik benne, zseniális! Szinte bárhová el tudom képzelni, a megfelelő színben akár színházba, esküvőre is, de egy színesebb belső résszel a sportosabban öltözködőknek is szuper lehet! A pöttyös??!! IMÁDOM!

[gallery size="full" ids="10258,10259,10260"]

Az Olivia egy igazi univerzális darab, több módon is hordhatod, vagányan és nőcisen is tudod viselni. Az alap dolgok beleférnek, amelyekre szükséged lehet a nap során és ha már kényelmetlen a válladon viselni, egyszerűen cseréld a pántot, varázsolj belőle övtáskát vagy vidd tovább a csuklódon!

Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor körülnézel a scrunchie kínálatban is, hogy a hajgumid is passzoljon  táskádhoz,  a szettedhez, a hangulatodhoz! Több variációban is megtalálod őket az oldalon, nekem is van egy, amelyik passzol az egyik táskámhoz, a csuklón viselve isteni az összkép.

Végül jöjjön a legkisebb darab, amit használhatsz a telefonod számára, de egy buliba belefér mellé a bankkártyád és a kedvenc rúzsod is. Nagyon cuki darab, biztosan nem zavar majd a táncparketten sem!

További képekért, infókért, szuper, inspiráló képekért irány a Brittas Instagram profil! Itt az ideje felturbózni a gardróbotok táska szekcióját, közeleg a tavasz!

 

[X]

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr4316365860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása