Az őszi gardrób alapdarabjai

Ideje, hogy ismét teret engedjek a blog egyik fő irányvonalának, a divatnak. Bár nem értek hozzá, írni nagyon szeretek róla és mivel a fogyás miatt új ruhákra lesz szükségem, aktuális is egy bejegyzés erről.

 

Néhány évvel ezelőtt még abszolút nem figyeltem arra, hogy tudatosan vásároljak, van-e mivel felvennem a kiszemelt blúzt vagy passzol-e bármelyik szettemhez az aktuális szerelem cipő. Megvettem gondolkodás nélkül, ami megtetszik, aztán pedig sok esetben csak állt a szekrényben, mert semmihez nem passzolt. A blogoknak, youtube videóknak köszönhetően viszont felismertem, hogy sok értelme nincs az ész nélküli vásárlásnak, van is egy nagy szatyor kiválogatott, sosem hordott ruhám. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincsenek már impulzus vásárlás eredményei a gardróbomban, de a legtöbb ruhadarabot, cipőt és kiegészítőt nem veszem meg rögtön, amint meglátom, hanem átgondolom, adok magamnak néhány napot, még mindig akarom-e, fogom-e viselni. Ennek köszönhetően szuper ruhákkal vannak tele a szekrényeim és alig várom, hogy őszre is beszerezzek néhány szuper szettet. Ennyi bevezető után jöhetnek is a tippjeim!

Egy magas derekú farmer ma már tényleg alapdarab. Mindegy, hogy szűk, mom jeans fazon, szaggatott vagy egyszerű, de szinte mindennel kombinálható! Pólóval, garbóval, pulcsival, inggel. Betűrve a felső derekát a nadrágba, fölé engedve, félig, lezseren betűrve, szerintem végtelenül variálható egy klasszikus kék vagy fekete farmer!

[gallery columns="2" size="large" ids="10545,10546"]

A túlzottan mintás, feliratos pólókat hagyjuk meg nyárra, őszre pedig szerezzünk be néhány egyszerű fazonú, egyszínű változatot, például feketét, fehéret és szürkét. Alapok, mert elegánsan és sportosan is viselhetőek, hiszen szűkebb nadrággal és blézerrel máris egy szuper irodai szettet kapunk, míg sportcipővel és kardigánnal egy hétköznapi, rohangálós outfitet rakhatunk össze bármelyik egyszerű pólónkkal.

[gallery size="large" ids="10547,10548,10549"]

Bármilyen is legyen az alap stílusunk, minden nőnek szüksége van magas(abb) sarkú cipőre is, mert egyszerűen vannak olyan események, amelyek megkívánják a minimális sarokmagasságot. Lehet ez törpe sarok vagy egészen extrém tűsarok is, de minden nő gardróbjában legyen egy fekete, bármilyen sarokmagassággal rendelkező alkalmi cipő. Kell és kész!

[gallery size="large" ids="10553,10554,10555"]

Szerintem a műbőr dzseki is olyan, mint az egyszerű pólók, körítéstől függően bármilyen stílushoz fel lehet venni. Lezseren, vagányan, nagyon nőcisen, városban rohangálós szetthez, egy igazi, örök alapdarab. Leginkább fekete színben, de egy mélybarna is jó választás lehet.

A pólók után a másik (szerintem) kötelező felsőruházat a vékony kötésű pulóver vagy garbó. Mind farmerral, mind szoknyával remekül kombinálhatóak és a szett többi elemétől függ, hogy sportos vagy elegáns lesz a végeredmény. Szuper választás a fenti dzseki alá, egy ing fölé, kilógatva annak gallérját vagy ujját. Hosszú évekig a gardróbod alapját képezi majd!

[gallery columns="2" size="large" ids="10561,10562"]

Kiegészítők terén eltérnék a fent bemutatott egyszerű és egyszínű vonaltól, éppen azért, hogy a felsorolt darabokból összeállított szettekre az ékszerrel tegyük fel az i-re a pontot. Tökéletes választás a hosszabb vagy több soros nyaklánc, a színes gyűrű vagy éppen a feltűnő karóra és mindig feldobja a napi outfitet egy érdekes csat vagy hajpánt. Tegyük felejthetetlenné a legegyszerűbb szetteket a legkülönlegesebb kiegészítőkkel!

[gallery size="large" ids="10563,10564,10565"]

Ha ezeket az alapokat beszerzitek őszre, akkor biztosak lehettek abban, hogy jól kihasználható, egymással jól kombinálható ruhadarabokkal töltitek meg a gardróbotokat és minden alkalomra megfelelően fel tudtok majd öltözni. Amikor ezek megvannak, jöhet néhány színesebb darab és a gardróbotok egy tökéletesen felépített kincsesláda lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr416365892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása