Bőrápolási tuning tippek, hogy szép bőrrel kezdhesd a nyarat

Tagadhatatlanul is közeleg a nyár, amikor bizonyos dolgokat érdemes megváltoztatni az arcápolási rutinunkban, illetve ajánlott bevezetni még a nyár beköszönte előtt, hogy hidratált, ragyogó és élettel teli bőrrel vágj neki a meleg hónapoknak, amikor a legtöbben mellőzzük az alapozó termékeket, így elengedhetetlen az egységes, egészséges bőr.

pexels-jo_o-guilger-1757978.jpg

 

Nyilván nem ugrik senki a kútba, ha problémás(abb) bőrrel látják mások, de tudjuk jól, hogy sokat dob egy nő önbizalmán, ha elégedetten néz a tükörbe reggel, teljesen másképp indul a napja. Persze 1-2 bőrhiba így is előfordulhat, de ha van rá lehetőségünk, hogy minél többet tegyünk a bőrünkért, akkor azt használjuk is ki!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire, de mennyire fontos a fényvédelem. Egyébként ősszel és télen is, de májustól-szeptemberig minden nőnek nagyon ajánlott, ha sokáig szeretné élvezni sima, egészséges arcbőrét. Arcra használjuk nyugodtan az erősebb fényvédőket, nekem például a Vichy Idéal Soleil tavaly nyáron bevált, nem hagyott sem fehér, sem fénylő, zsíros réteget a bőrömön és a teljes nyaralást megúsztam tavaly az arcom leégése nélkül. Plusz indok, hogy nagyon kis helyet foglal, így napközben is magunknál tarthatjuk.

vichy_fenyvedo.jpgHa mégis olyan programunk van, amikor szeretnénk egy kis sminket viselni, szuper megoldás rá a színezett, fényvédővel ellátott hidratáló a Biodermától, ami a legtökéletesebb termék nyárra, a legkisebb túlzás nélkül. Könnyen beszívódik, éppen annyi színt ad, hogy egységesebbnek tűnjön az arcod, tartós a nap folyamán is. Az egyetlen negatívuma számomra, hogy a kiszerelése lehetne inkább pumpás a kiöntős helyett, de másban valóban nem találtam hibát a termék használata során.

 

bioderma.jpg

Mindig is imádtam napozni, egyszerűen imádom érezni, ahogy ropogós barnára sülök a napon, még ha nem is egészséges, erről nem tudok lemondani. Gyorsan is fog a nap, hamar szuper színem van, főleg akkor, ha ehhez különböző termékeket is bevetek, amelyek segítik a barnulást. Az elmúlt 2 évben nagyon bevált erre a Bioderma Photoderm BRONZ SPF 50+ bronzosító spray, amely segít a jobb színt elérni és közben véd a leégéstől is, tökéletes kombináció.

biophoto.jpgFontos a napozás utáni termékek használata is, amelyek visszaadják a bőr hidratáltságát és remekül le is hűtenek a napon töltött idő után. Én ezeket mindig a hűtőben tárolom, így még jobban esik és valóban jót tesz a bőrömnek, ha napozás után lehűsítem. Nyaralásokon többször megmentette már a leégett hátakat is, így mindenképp javaslok egy ilyet beszerezni.

vichy.jpg

Néhány plusz tipp: a déli órákat hanyagoljuk a direkt napozásra és ha a vízparton vagyunk, viseljünk valamilyen könnyű anyagból készült strandruhát, amely megvédi a bőrünket a leégéstől. Én mindig viselek kalapot is, az arc nagyon csúnyán tud hámlani, óvjuk mindig a naptól. A hámlasztó termékeket kerüljük a nyári hónapokban, mivel nagyon érzékennyé tehetik a bőrt, helyette használjunk inkább finom szemcséjű arcradírt, hetente egyszer.

Utóirat: A sun15 kód beírásával 15 % kedvezmény jár a napozó termékekre a Notino webshopján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr8416556968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása