Hello Gorgeous! & Impact

Ma egy különleges tesztet hozok nektek, két olyan parfümről, amelyek meg is érdemlik, hogy cikk szülessen róluk, mert egészen elképesztőek. A Michael Kors Gorgeous! és a Tommy Hilfiger Impact illatokat mutatom be nektek!

img_8357.JPGA Notino megkeresett, hogy lehetőségünk lenne kipróbálni ezt a két parfümöt, én pedig azonnal igent mondtam rá, mert a párom nagyon szereti a parfümöket, én pedig már untam a sajátjaimat. Egyik illatot sem ismertük, ezért nagyon izgalmas volt kibontani a csomagot, először magunkra fújni és reménykedni, hogy mindkettőnknek szerelem legyen rögtön.

A Michael Kors Gorgeous! "A nőiesség és az önbizalom ünnepe elegáns üvegcsébe zárva." Azért éppen ezt a mondatot ragadtam ki a hivatalos leírásából, mert ennél jobban lehetetlen lenne összefoglalni.

img_8343.JPG

Az üvege egyszerű, letisztult, de mégis különleges az egyedi formatervezés miatt, amit mindössze a parfüm neve díszít pluszban, semmi cicoma, mégis messziről lerí róla, hogy ez bizony egy női parfüm. A 100 ml-es változatot kaptam meg, amely így jó ideig kitart majd szerencsére, ugyanis ez vált az első számú és kedvenc választásommá reggelente.

img_8351.JPG

Fontos kiemelnem, hogy reggelente, ugyanis ha indulás előtt befújom magam, akkor délután is tökéletesen érezhető még, csupán finomodik, halványul az illat napközben, de nem tűnik el és még másnap reggel is ott bujkál.

Maga az illat szerintem alapvetően édes, virágos, egy leheletnyi fűszeres érzettel, éppen csak annyira, hogy ne legyen túl gejl érzete az embernek, ha megérzi. "Először az aromás rózsabors, a mandarin- és a bergamottolaj érződik. Majd a lenyűgöző tubarózsa a dohány meglepő aromájával, a narancsfa virág, az ilang-ilang és a valódi (arab) jázmin illata terjed tovább. Az illata alapjának jegyei, amely a bőrön legtovább érződik, a melengető fás tónusok a velúrral és az egzotikus tonkabab."

img_8349.JPG

Számomra csillagos ötöst érdemel, mert gyönyörű az üvege, fantasztikus az illata és tökéletes a tartóssága is, egyszerűen lehetetlen belekötni ebbe a parfümbe, számomra ez most a nagybetűs illat.

 

img_8355.JPG

Férfi parfümről nehezebb írni, de nyilván én is érzem a páromon minden nap, illetve őt is kikérdeztem a tapasztalatairól, mivel a tesztek során nincs fontosabb szempont számomra, mint a hitelesség. A Tommy Hilfiger Impact illat is 100 ml-es, bőséges kiszerelésben érkezett, aminek szintén nagyon örültünk, mert a párom még tőlem is nagyobb parfüm fogyasztó, de ezzel egy darabig kitart most.

img_8361.JPG"Olyan álmodozóknak, akik nem félnek a merész álmoktól, és azoknak is, akik ezt még csak most tanulják." Ami nekem leginkább tetszik ebben az illatban, hogy nem az a tipikus, fojtós, tucat pacsuli illat, hanem egy nagyon finom, lágy, mégis határozottan pasis alkotás, így igazán különleges és egyedi. Ami plusz a parfümben, hogy a kupak egy utazó kiszerelést rejt, amit bármikor után lehet tölteni és magával tudja vinni, nálunk például az autóban van.

Szerencsére a páromat is rögtön levette az illata a lábáról és ő is úgy nyilatkozott, hogy elképesztően tartós a nap folyamán. Fokozatosan halványodik az illat, de még este is egyértelműen érezhető és felismerhető.

Amióta megkaptuk a csomagot, ő is csak ezt használja, amely egyértelműen igazolja, hogy fantasztikus parfüm akár a mindennapokra is, mert nincs tolakodó illata.

 

Összességében szívből, igazán ajánlom nektek mindkét illatot, maximálisan megérik az árukat és igazán hálás vagyok, hogy lehetőségünk volt kipróbálni őket, azonnal kedvencekké váltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6316641910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása