5 dolog, ami nyáron ne maradjon ki a neszesszeredből!

Javában tombol a hőség és nem feltétlenül tehetjük meg azt, hogy az egész napot a hűvös lakásban vagy a vízparton, árnyékba húzódva töltsük. Ha muszáj napra mennünk, vagy az egész napot ügyintézéssel, városban sétálgatással töltjük, legyen nálunk néhány termék!

vacation-gdada437e7_1920.jpg

Gondolni kell a bőrünk és hajunk egész napos védelmére, frissességére, hogy minél biztonságosabban tartózkodjunk a napon. Elég néhány perc a tűző napon és máris károsodhat a bőrünk, a hajunk és az egészségünk, a napokban pedig fokozottan figyelni kell erre.

Sokan nem tudják, de a fényvédő hajra is létező termék és érdemes is bevetni, legfőképpen akkor, ha egyébként is száraz és/vagy szőkített a hajad. Ezek a termékek vagy nagyon gazdagon tápláló pakolások, olajak, vagy napközben bármikor a hajhosszra fújható spray kiszerelésű verziók, amelyek azzal segítenek a nap ellen védekezni, hogy kellően hidratálják a hajat, nem hagyják kiszáradni.

ms.jpg

Mindenki tudja, milyen fontos a bőr védelme a káros napsugaraktól, mégsem alaptermék a fényvédő a mindennapokban továbbra sem. Az arcunk a legszembetűnőbb testrészünk, a naptól leég, kiszárad, vízhiányossá válik és hamarabb ráncosodik, ezért legalább egy arcra való fényvédő MINDIG legyen nálunk és naponta többször kenjük újra. Ha van sminktetoválásunk, még fontosabb, hogy a tetovált területet fokozottan védjük a naptól, így segítve a tetoválás tartósságát.

vichyyyy_2.jpg

 Ami nálam mindig van a nyári hónapokban, az az Avéne Eau Thermale arc spray, ami egy szuper frissítő arcpermet termálvízzel, azonnali felüdülést ad és a bőrnek is jót tesz. Hűtve még jobban esik, így nekem általában a hűtőben is van egy, nem csak a táskámban.

avene-eau-thermale-termalviz_31.jpg

Nyaralásokon vagy csak egy olyan nap után, amikor sok időt töltök a napon, megváltás a különböző hűsítő termékek használata. Azonnal segítenek a naptól kiszáradt bőrön, visszaadják a nedvességét, segítenek megtartani a barna bőrszínt és ha esetleg leég egy adott bőrfelület, remekül hűsítik azt. Nekem ez a Vichy termék vált be a legjobban, szintén hűtőben tárolom!

vich.jpg

A különböző testpermetek nálam nyáron szintén állandó lakói a táskáimnak. Hosszú napokon remekül jön, mert egyrészt a hideg permet felfrissíti a bőrt, másrészt a különböző illatok segítenek egy kicsit a komfortérzetünkön. Használjunk bármennyire hatásos izzadásgátlót is, az egész napos rohanásban nagy segítség egy adag gyümölcsös illat a bőrnek. A Victoria's Secret permeteket még nem próbáltam, viszont olyan sokan dicsérik ezeket a termékeket, hogy most a kosárban várja, hogy megvegyem!

vs.jpg

Ez a néhány termék segít megvédeni és felfrissíteni a bőrt és hajat, a nyári Black Friday során pedig kedvezményesen szerezhetőek majd be július 12-18. között!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr117870907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása