Ajánló: Peaches Handmade Jewellery

Sziasztok! Ma egy új sorozat indul útjának, Ajánló címmel. Elsőként a Peaches Handmade Jewellery oldalról írnék. Azért ők az elsők, mert egy nyereményjátékon én lettem a szerencsés, aki egy általuk készített ékszerszettel lehetett gazdagabb. Mivel magam is foglalkozom ékszerekkel, így érthető, ha szívesen írok/olvasok más ékszerkészítőkről.
A Peaches Handmade Jewellery olyan ékszereket kínál, amik teljes mértékben megfelelnek a mai divatnak. Fémmel, zsinórral, fonallal, kristálylánccal és charmokkal dolgoznak a lányok - Kinga és Réka. Rendkívül stílusosan variálják egy-egy ékszeren belül a különböző anyagokat, ezt látni fogjátok majd a képeken is.
Eddig nyakláncokkal és karkötőkkel álltak csak elő, azonban nem olyan régen megjelent a kínálatukban a fülbevaló, így már teljes szetteket állíthatunk össze az ékszerekből.







A szivárvány minden színében kérhetőek az ékszerek, egyedi elképzeléseket is szívesen valósítanak meg a lányok.

Anyagiak terén elmondható, hogy rendkívül korrekt árakkal találkozhatunk náluk. Ezt elhihetitek nekem, tisztában vagyok az alapanyag áraival, illetve, hogy mennyi idő egy-egy darab elkészítése, így aki olcsó, de minőségi darabokat keres, az náluk jó helyen jár.


Az én személyes kedvenceim a karkötők, magamon is karkötőket halmozok a legszívesebben, sokszor a könyökömig teleaggatnám magam. :D A legszínesebb és legszélesebb kínálatuk is a karkötők terén van, az alapanyagok variálása is itt mutatkozik meg a leginkább. Kedvenceim a fonallal/zsinórral díszített fém karkötők. Hiszen a fém miatt adnak egy kis eleganciát, csillogást, de a fonal tompít rajta, így mindennapi viseletnek is tökéletesen megfelelnek.


Újdonságként érkezett a kínálatba a rojtok felhasználása, szerintem rendkívül bohém lesz tőle az adott ékszer.

Nyakláncok:

Véleményem szerint nyakláncok terén az eleganciáé a főszerep. A legkedveltebb alapanyag itt a zsinór, ezt én is előszeretettel használom, egyszerű, de mégis látványos ékszerek készíthetőek belőle.


Ahogyan a karkötőknél, úgy itt is megjelenik a fém és a fonal kombinálása is. Ezáltal színes, vagány darabokat kaphatunk, hiszen a fém alapanyagot minden színnel fel tudják nekünk dobni, hogy utána bátran viselhessük ruhatárunk színesebb, vagy monokróm darabjaihoz egyaránt.


Ez az egyszerű darab is remekül néz ki anélkül, hogy valami nehéz, csicsás, feltűnő darabról volna szó. Éppen annyira kitűnő, mint amennyire visszafogott, szerintem nagyszerű darab bármilyen színben.

A sodrott zsinór használata miatt ez már inkább elegáns darab, így bátran választhatjuk alkalmi ruháink kiegészítőjeként is.

Fülbevalók:

Ugyan még csak most jelentek meg a kínálatban, máris 3 fajta közül választhatjuk ki a nekünk tetsző darabot. Mint "lógós", mind bedugós fülbevalót találhatunk, kinek melyik tetszik inkább. A hosszú darabok készülhetnek teljesen fémből, de fém és fonal kombinálásából is, ennél visszaköszön a karkötőkön látható rojt, így remekül kiegészítik egymást.




Itt van még néhány kép, hogy láthassátok, milyen sokszínű is a választék a Peaches Handmade Jewellerynél.





Összefoglalva: A PHJ egy olyan ékszerkészítő kis csapat, akik maximálisan kielégítik az igényeket. Színes, sokrétű, modern, jól kihasználható darabokat kaphatunk nálunk igen kedvező áron. Örülök, hogy írhattam nektek róluk, hiszen tudom milyen fontos, hogy akár pozitív, akár negatív visszajelzést kapjunk a munkánk gyümölcséről.

Végezetül itt van a nyereményem, amit a mai napon már fel is avattam. :)


 Tegnap megváltam a hajamtól. :D



Folytatódjon az Ajánló c. sorozatom?:)
Hogy tetszenek az ékszerek?

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr5716365060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbi 2014.08.09. 18:24:57

Nekem is van tőlük 3 karkötőm, egyet tudok érteni mindenben, rengeteg meseszép darab található náluk, korrekt áron :)http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

Nóra Korán 2014.08.23. 14:19:48

Akkor te biztosan érted, miért írtam róluk ennyi szépet :)

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása