Ajánló: Bari's Hand Made Ékszer

Sziasztok! Ma egy újabb ékszer-paradicsomot mutatnék be Nektek, ami a Bari's Hand Made Ékszerek. Facebook-on több helyen is összefuthattok vele, illetve a Life of PeaM blogon is rendszeresen jelen van, Mimi outfit posztjaiban. :) Ha az ékszereit egy szóval kellene leírnom: rendkívüliek. Az ahogy az anyagokat használja...földöntúli, majd meglátjátok. ;)

Készítettem vele egy kis mini interjút, ismerjük meg egy kicsit. :)


1. Miért épp az ékszerek? Mi indított el ezen az úton?

6 évig dolgoztam Görögországban, az ott töltött évek nagy hatással voltak rám. Az ottani nők-korosztálytól függetlenül- bátran viselik a kiegészítőket minden színben és formában! Onnan az ihlet és az ötlet :)

2. Alapvetően mi jellemzi az ékszereidet? ( szín, anyag, minta...stb.)

Pamut és zsinór ékszereket készítek..a pamut, mint anyag, a legtöbb ember ruhatárában megfordul hétköznapi vagy éppen alkalmi viseletként. Ezért az ebből a természetes anyagból készült ékszer minden alkalomra frappáns viselet lehet.

3. Mi volt az első, amit eladásra készítettél?

Húúú, nehéz kérdés..anyukám egyik régi kendőjét vágtam szét és hurkoltam össze nyaklánccá…nagyon egyedi darab lett.


4. Melyik a kedvenc alapanyagod? Melyikkel tudsz a legegyszerűbben dolgozni?


A pamut…jól kezelhető.

5. Melyik ékszer a vásárlóid kedvence?

A pamutok közül a strasszos medálokkal készült ékszereket kedvelik és a nagyobb, élénk nyakláncokat.

6. Mennyire próbálod követni a szín-trendeket?

Nagyon szeretem a szép, élénk színeket….szerintem minden szín divatos ha megfelelőképpen viselik.

7. Végezetül írd le néhány szóban, mit jelentenek neked az ékszereid és az idő, amit az elkészítésükkel töltesz.

Teljesen kikapcsol mikor ezzel foglalkozom…korlátok nélkül alkothatok..a legnagyszerűbb dolog ha valaki megtalálja magának azt a hobbit amiben örömét leli, kiélheti, kifejezheti magát.

Jöhetnek a képek? Figyelem, nyálcsori következik. :D

Ezek a rojttal díszített ékszerek nagyon tetszenek. Mindenféle színvariációban hordhatóak, az egyszerű ékszert is feldobja a bohókás kis bojt a végén. Az így készült fülbevalók szerintem elegánsak, hiszen letisztultak, nem túl feltűnőek, bármilyen hivatalosabb alkalomra is viselhetjük. :)

Ezek a zsinórból készült ékszerek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Mint látjátok, remekül rakja össze őket a kis művészünk, minőségi darabok, ez látszik rajtuk. Egy-egy ilyen nyaklánc szuper kiegészítője lehet egy egyszerűbb felsőnek rögtön feldobja azt.

A pamut és a kristályok ötvözése azt mutatja, hogy milyen jól megférnek egymás mellett. A hétköznapiság és a csillogás, Hát nem remek páros? :)

 
Ezek a pamut ékszerek? Szóhoz juttok? Én nem. Imádom őket egytől egyig, imádom, hogy egy ilyen egyszerű, mindennapos anyagból milyen csodát tud alkotni. Nem csoda, ha ezek a legkelendőbb ékszerei, valóban nagyszerűek, feltűnőek, mégis visszafogottak.
 
 
Végül megmutatom, mik az én személyes kedvenceim:
 
 
 
 Ezekért odavagyok, de még vissza is!
 
 
Összegzésképp: az eddigi legsokszínűbb kínálat, amivel eddig találkoztam, az ahogyan az anyagokat kombinálja és felhasználja, szerintem egészen elképesztő. Közeledik a karácsony, szerintem mindenki barátnője örülne egy szépségnek innen. :)
 
 
 
Melyik a kedvencetek? Van már tőle ékszeretek?:)

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9116365046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása