Terveim 2015-re

Sziasztok! Én nem hozok most szokásos éves értékelő posztot, a blog csak fél éves, túl sok minden nem történt vele, abban pedig nem vagyok biztos, hogy Titeket érdekel, hogy velem mi történt ebben az évben. Így írok most arról, hogy mi az, amiket szeretnék, ha a következő évben megvalósulnának vagy legalább elindulnék irányukba.

fehér

A bloggal mindenképp rengeteg tervem van. Úgy érzem egyre jobban megy, olvasottabb, igyekszem olyan témákat választani, amelyek az enyémek, mégis kimozdítanak a komfortzónámból. Mivel fél éve már nyúzom, így eszemben sincs abbahagyni, minél többet és minél jobban szeretnék írni, NEKTEK. Nélkületek már valószínűleg feladtam volna. Szeretnék szorosabb kapcsolatot kialakítani több bloggerrel, hiszen tanulhatunk egymástól, segíthetjük a másikat, ami azt hiszem, igencsak fontos ebben a körben.

Valamit kezdeni kell az önbizalmammal. Sok dologban nem érzem magam jónak, amihez hozzányúlok. Hiába jó, nem érzem annak, senki nem veri bele a fejembe, hogy az már pedig jó. El kellene hinnem. Meg kellene tanulnom, hogy vannak dolgok, amelyekben jó vagyok, hiszen nem vagyok teljesen menthetetlen.

Szeretnék jobban odafigyelni a külsőmre. Ezt ne úgy értsétek, hogy egy slampos nőszemély vagyok napjainkban. Nem. Egyszerűen sokkalta jobb színben is el tudnám magam képzelni. Szeretném frissíteni a ruhatáram, mert rengeteg darab van, amit imádnék és tudnék viselni, csak...csak az önbizalomhiány. Meg kell tanulnom mi az, ami előnyös nekem és azt bátran kell hordanom! Hiszen nekünk nőknek ez az egyik fegyverünk, a magabiztos megjelenés már félsiker. Ha már itt tartunk, jó volna némi rendszeres mozgást is beiktatni a mindennapjaimba, hogy még elégedettebb lehessek magammal. Megpróbálom.:)

Kép 730

Szobaátalakítás. 9millió felkiáltójellel. Nagyon ráfér és mivel még a szüleimmel lakom, így teljesen ésszerű, nem tartom valószínűleg, hogy hónapokon belül elköltöznék, így miért ne? Letisztultabb, modernebb világot képzelek el, ami a blognak is jó volna, jobb háttérrel szolgálna a képekhez, esetleg elkészülhetne végre az első videóm is!? Spórolok, tervezek, kutatok.:)

Szeretném jobban beosztani a pénzem. Mérlegelni fogom mi az, amire valóban szükségem van és mi az, amiről már előre tudom, hogy csak lógni fog a szekrényben vagy kallódni a lakkos dobozaimban. Elsősorban a fontos dolgokra szeretnék pénzt költeni, ilyen például az új szemüveg készíttetése, amire februárban sor kerül, már nagyon várom. :)

Kép 1527

Jövőre is szeretnék időt magamra fordítani. Amikor blogolhatok, olvashatok, nézhetem a kedvenc sorozataimat, órákat bíbelődhetek a körmeimmel, szépség-napot tarthatok és még sorolhatnám. Mindenki találjon időt magára, amit arra szánhat, amit szeret, ami ellazítja. Én nagyon szeretem, amikor akad ilyen napom, feltölt és jó, hogy csak az enyém. Ezt mindig észben tartom, mindig kell, hogy időt szakítsak magamra is. Önzőnek kell lennünk néha!

Remélem néhány sorral Ti is azonosulni tudtok és kedvet kaptatok hozzá, hogy Ti is megtegyétek jövőre! Ezzel a bejegyzéssel búcsúzom 2014-re, kívánom, hogy mindenkinek teljen az utolsó napja az évben, ahogyan azt szeretné. :)

Boldog Új évet Minden Kedves Olvasómnak!

Találkozunk 2015-ben!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6216365106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judit88 2014.12.31. 13:39:31

Nagyon szép terveid vannak, szívesen olvaslak én is, és várom a bloggal kapcsolatos alakulásokat is, és lehetne rólad is egy személyes poszt amiben leírod miket sikerült megvalósítanod a fenti tervekből, ruhatár újítása vagy átalakítása... és hasonlóra gondolok! Boldog Új Évet kívánok! üdv.Judy http://judymuhely.blogspot.hu/

Norcsoo 2015.01.03. 13:47:13

Drága Judy! Köszönöm a kedves, biztató szavakat! Amint megvalósul valami, biztosan be fogok róla számolni itt is. :) Sikeres, boldog új évet!:)

Dóra Fazekas 2015.01.03. 16:46:02

Annyira durva, de szinte az én terveim is hasonlóak :D A szobámat pont most tervezgettem átalakítani :) A kapcsolataimat már sikerült szelektálnom és a nagy cél még a jogosítvány! Sok sikert a terveidhez! :)

Norcsoo 2015.01.04. 12:48:05

Én is dolgozom rajtuk ezerrel, sok sikert a jogsihoz, na meg persze mindenhez.:)

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása