Ajánló - Zoe Phobic

Ismét egy márkát szeretnék Nektek bemutatni, bár szerintem egyre kevesebben vannak, akik nem ismerik a csodás Zoe Phobic táskákat. Én facebookon találkoztam a márkával, majd egyre inkább vágytam egy saját darabra, a szülinapi listámon is láthattátok, remélem hamarosan magaménak tudhatok egyet. Amikor egyedi tervezők darabjairól beszélünk, mindig mindenki arra gondol, hogy nem megfizethető áron kínálja a termékeit. Nos, a ZP márkánál nem kell ettől tartanunk, ezért is végtelenül szimpatikus nekem. Olyan áron kaphatunk egyedi táskákat és ruhákat, mint bármelyik fast fashion üzletben. A kínálat nem csak táskákat foglal magába, egyre több ruha is megmutatkozik benne. Csajos, mégis vagány darabok, biztosan figyelemfelkeltő leszel ezekben a darabokban.

zp3

 

zpkulcs

zp4
A táskák alapanyaga műbőr, ezért minden stílushoz és összeállításhoz passzolnak, legyen szó kézi,- váll vagy hátitáskáról. Hátitáskák. Nem igazán kedveltem őket, de a márka holografikus anyaggal díszített darabjai igazán rabul ejtették a szívemet, éppen úgy, mint a rojtos vagy éppen kövekkel "töltött" válltáskák.

A márka megálmodójával is készítettem egy interjút, igazán tartalmasra sikeredett.:)

2007-ben alakult meg a márka. Miért kezdtél bele?
Ez még a gimnáziumi éveim alatt történt. Hobbiból alakult át szép fokozatosan a hivatásommá.


Honnan jött a hangzatos Zoe Phobic név? Van története?
A márkához mindig is társítottam egy személyiséget, amikor a Zoe Phobicról beszélek, úgy érzem, mintha egy barátnőmről mesélnék. A konkrét választás viszont nagyon egyszerűen, egy szótár felcsapásával történt. Az utóbbi időben viszont arra figyeltem fel, hogy egyre többen csak Zoe-ként emlegetik. Talán egyszer marad is ennyiben…


Mik voltak az első darabok, amelyek kikerültek a kezeid közül? Hogyan tekintesz vissza rájuk?
Bakelitlemezes táskák voltak. Természetesen elkap a nevetés, ha a legelső darabot a kezembe veszem, viszont mindent annak a néhány, padláson talált 20 éves munkaruha anyagból és a művészet érdekében feláldozott Halász Judit lemezekből készült táskának köszönhetek.


Mért éppen a műbőrt választottad a táskák alapanyagául?
Szívesen dolgoznék valódi bőrből is, az viszont egy olyan árkategóriát követelne meg, ami a márka elveivel nem összeegyeztethető. Emellett pedig manapság már olyan gyönyörű, és „élethű” műbőröket gyártanak, amik cseppet sem vetik vissza a kész darabok szépségét.


Kik segítik a munkádat, mi a szerepük?
Jelenleg egy gyakornokom van, Blanka. A szabásban, illetve a pepecselős munkákban segít. Illetve néha beállítom őt a sarokba egy-egy új ruhával, vagy táskával egy fotó erejéig.
A szüleim pedig rengeteget segítenek az anyagbeszerzésben. Ha megjelenek vasárnap este a nappaliban, és felteszek néhány udvarias kérdést a napjukról, reflexből rákérdeznek, hogy hova kellene menni reggel.


A táskák vagy a ruhák állnak hozzád közelebb a sajátjaid közül?
A táskákat jobban szeretem készíteni, talán mert hamarabb látható a végeredmény, és végtelen variációkat lehet kihozni ugyanabból a 3-4 típusú anyagból. A ruhák viszont mindig is a szívem csücskei maradnak, és ugyan csak néhány saját ruhám van, de nagyon büszkén viselem őket minden alkalommal.


A táskáidat egyre több helyen látom, főként a közösségi oldalakon. Hogy érzed, mekkora a kereslet az egyedi darabokra?
Szerintem egyre többen igénylik a kisszériás, nem tömegével árusított termékeket. Egyértelműen szélesedik az erre nyitott emberek köre.


Végül: Mit üzennél azoknak, akik most ismerik meg a márkát?
Azt üzenném az olvasóidnak, hogy remélem a Zoe Phobicot ők is annyira a magukénak érzik majd, ha jobban megismerik, mint én magam, hiszen a legfontosabb elvem a márkával az, hogy emberközeli, barátságos hangulatot sugalljak, és közelebb engedjem a közönségem a magyar divathoz, távolságtartó viselkedés és sznobizmus nélkül.

Mint azt olvashattátok, Ágó próbál minél közelebbi vonalon maradni a vásárlóihoz, baráti árakkal, egyedi kínálattal, megfizethető, de minőségi darabokkal. Számomra ez nagyon szimpatikus gesztus felénk.

zp

Nagyon tetszik, hogy a ruhákat nem csak S-M méretekben tudjuk megvásárolni, szerintem sok márkánál nagy hiba ez. Mindenki öltözhet csinosan, főleg ha hagyjuk, hogy olyan kínálatból is tudjon válogatni, amely csinos, egyedi ruhadarabokat rejt.

zp2

zptop

Fontos, hogy megismerjük és támogassuk kis hazánk tervezőit, hiszen vihetik országunk hírnevét, magyar darabokban pompázhatunk, valamint támogatjuk őket, segítünk nekik abban, hogy minél többen megismerjék csodás munkásságukat. Ágó fantasztikus tervező, minden darabja tetszik, úgy gondolom, éppen a divatkedvelő fiataloknak lehet tökéletes a kollekcióinak minden egyes darabja.

zpköves

Mindenképpen látogassatok el a Zoe Phobic facebook oldalra, illetve a www.zoephobic.com weboldalra is, hiszen rengeteg szépséggel találkozhattok, valamint meg is tudjátok őket rendelni.

Válasszunk magyar márkát!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr4516365144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása