7+1 film, amit meg kell nézned a hűvös őszi estéken

Filmek őszre

Ugyan még tart a nyár, már kacsintgat felénk a hűvösebb időjárás ígérete, amit bevallom - nem bánok. Szeretem, amikor hosszabb ruhákat húzhatok magamra, amikor ködös a reggel vagy éppen hűvös az este. Ilyenkor nem kell semmi más, csak egy finom tea, egy illatos, hangulatos gyertya és egy igazi, kuckós film. Ha még nincs ötletetek, hogy mi kerüljön fel az ősszel megnézendők listájára, hozok Nektek 10 filmet, ami garantálja az igazi őszi esték hangulatát.

 

Ízek, imák, szerelmek

filmek őszre-4

Tipikusan olyan film, amihez nem kell más, csak te és a nyugalom. Engem teljesen kikapcsol, mégis feltölt közben. Julia Roberts zseniális színésznő, amit ebben a filmben is pazarul bemutat nekünk. Kalandok, utazás, szerelem és mindeközben megtanuljuk, milyen az élet.

 

Barátság extrákkal

filmek őszre-3

Legalább 10x láttam már. De mindig újat mutat. Imádom nézni, ahogyan lassan szerelembe fordulnak az extrás barátságból, valamint Justin és Mila is nagy kedvenceim, így telitalálat ez a film. Nézd társaságban, úgy a poénok is nagyobbat szólnak és közben megvitathatjátok, létezik-e CSAK barátság fiú és lány között!?

 

Csajok háborúja

Filmek őszre-2

Tipikus csajos film, szóval főzz egy finom tejeskávét, elő a kedvenc rágcsid és élvezd a filmet. Ilyenkor mindig elképzelem, hogy én magam hogyan szervezném meg az esküvőmet, szóval néhány órára más szerepbe bújok én is. Szerelmes mozzanatok, vicces jelenetek, életre szóló barátságok. Kell ennél több egy szuper estéhez?

 

Mindenképpen talán

filmek őszre-7

Különösen kedves film ez számomra. Csak eldőlök egy puha takaróval és bámulom. Általában a párommal tesszük mindezt, hiszen a pasik is szerethetik ezeket a filmeket! Csavaros sztori, egy szókimondó kislány, néhány anyuka-jelölt na és Ryan Reynolds. Azt hiszem ennél több nem is kell egy szuper estéhez.

 

Harry Potter filmek

fimek őszre-5

Tudom-tudom, sorozat, de így legalább rögtön 8 estére akad film, amit meg lehet nézni. Kötelező darabok őszre, hiszen az egész film annyira hangulatos, szinte elképzelem, ahogy bekuckózva ülök egy nagy fotelben, vajsörrel a kezemben a kastély hatalmas kőfalai között...így nálam ősszel biztosan kezdetét veszi majd a sorozat és vele együtt a varázslatosan hangulatos esték is.

 

P.S. I love you

filmek őszre-6

Örök szerelmem ez a film. A hangulata, a képek, az érzelmek és az egész valamiért annyira őszi. Szinte minden érzelmével azonosulni lehet, így ez tipikusan az a film, amihez gyújts gyertyát és készíts zsebkendőt. Sokat. Gerard Butlert említettem már?!

 

Ilyen az élet

Filmek őszre

A történetben nincsen semmi extra, mégis nagyon kedves film elejétől a végéig. Valóban "életszagú", pont ezért különleges, hiszen nem a csili-vili filmes világot kapjuk, hanem egy sztorit, ami akár velünk is megeshet. Imádom, amikor az első, igazi szerelmes pillantás megesik a két főszereplő között, ilyenkor azt érzem, szerelmes vagyok a szerelembe.

 

Bízz a szerelemben

Filmek őszre-1

Írók, könyvek, elvált szülők, lázadó gyerek, szerelmes gyerek. Nagyon könnyen szerethető film. Megtanítja, hogy a szerelemben hinni kell, akár hosszú, magányos éveken keresztül is. Sosem szabad feladni, akár régit, akár újat akarunk magunkénak tudni. Nem tipikusan romantikus film, inkább életszerűbb, de annál jobb, hiszen így nyugodtan húzzátok magatok mellé a párotokat is, nem fog elmenekülni. :)

 

Egyelőre ennyi, de ha szeretnétek, szívesen írok folytatást a bejegyzéshez, hiszen filmek terén nagyon otthon vagyok. Remélem néhány estére adtam Nektek ötletet.

Kíváncsi vagyok, Nektek mik a kedvenc kuckózos filmjeitek?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr1316365188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaufman Ili 2015.11.21. 16:00:27

Nagyon örülök ennek a posztnak, ezen a szomorkás őszi délutánon, egy finom tea társaságában! gyertya izzít, s irány a kuckó! Hála és köszönet!

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása