Az első Lush élményem - Santa Baby ajakszínező

Azóta vágyom Lush termékekre, amióta először szembe jöttek velem egy blogon. Évek óta. Vidéken élőként esélyem sincs arra, hogy látogatást tegyek egy üzletükben, szépségápolási terméket pedig nem nagyon lehet interneten rendelni, főleg ha tudott, hogy isteni illatuk van.

Kép 191

Legnagyobb örömre lehetőségem nyílt tesztelni néhány terméket a márkától, alig győztem kivárni, hogy megérkezzen a csomag!


Kicsit a márkáról:

A filozófiájuk követendő, hiszen a legfontosabb, hogy nem tesztelnek állatokon, sőt nem is vásárolnak alapanyagot olyan cégtől, melyek állatokon is tesztelnek. A termékeket kézzel készítik és legtöbbjén fel is tüntetik, hogy ki készítette azt, ez számomra nagyon szimpatikus. Tartósítószerként csupán természetes alapanyagokat használnak, mint a só, méz és agyag, így termékeik 70%-a öntartósító. Termékeik nagy része szilárd, hiszen a vizet kivonva belőlük elveszik a lehetőséget a baktériumok megtapadása elől, így nincs szükség tartósítószerekre. Azon friss termékek, - mint az arcpakolások - melyek nem öntartósítóak, hűtőben való tárolást igényelnek.

Kép 192

Törekednek az újrahasznosításra, így a csomagolást vagy elhagyják, vagy 90%-ban újrahasznosítható anyagból készül el. Sőt! Tégelyeik 100%-ban újrahasznosított műanyagok. Ha 5 darab üres tégelyt visszaviszel bármely Lush üzletbe, egy friss arcpakolást kapsz ajándékba!

Ennyit a márka elveiről, szerintem mindenkit sikerült meggyőznöm.

A bejegyzés főszereplője a Santa Baby ajakszínező, amely csak a karácsonyi kiadás darabjaként kapható. A nevéből kikövetkeztethető a szín, egy karácsonyi piros ajaktermékről van szó.

Kép 193

"Cseresznyepiros ajkak egy cseppnyi fahéjjal és répaolajjal a bizsergető, hosszú csókokért. A finom ízről a cseresznye és a datolya gondoskodik, a fair trade sheavaj pedig intenzíven hidratálja és lággyá, vonzóvá teszi az ajkakat. A karácsony elmaradhatatlan piros színe az ajkaidon kifejezetten szexis hatást kelt majd!"

Az illata valami zseniális, ha e van a ajkaimon, folyamatosan próbálom őket felhúzni, hogfy minél inkább érezzem ( ezt képeljétek el az utcán is ).  4 gramm terméket kapunk, ami elsőre nem tűnhet soknak, de erre a időszakra bőven elegendő. A melegebb hónapokban nem hiszem, hogy bárki használni szeretné, mert totálisan Ü N N E P I. Tetszik, hogy látni lehet rajta, hogy kézzel készült, hiszen nem sima és teljesen más az állaga, mint a hasonló termékeknek.

Kép 190

A megnevezése hűen tükrözi azon tulajdonságát, mely szerint színezi az ajkakat. Valóban be fogja magát a bőrt, nem csak megtapad rajta, olyan, mintha megfestenénk az ajkainkat a színnel. Néhány húzás kell, mire egységes eredményt kapunk, de utána mozdíthatatlan. Nagyon tartós és bár az első 3-4 órában nem szárít, utána elkél felé egy hidratáló, ha alá ne használtunk. Evést-ivást simán bírja, kopik ugyan, de egyenletesen, megtartva piros színét.

Kép 189

Attól, hogy néhány óra után szárító hatását érzem, úgy érzem hosszú távon jól dolgozik a benne található sheavaj, hiszen mióta ezt használom, simábbak az ajkaim, nem cserepesednek a hideg időben sem, egészségesnek érzem őket. Elmondhatom, bátran használom minden nap, hiszen szinte teljes egészében természetes összetevők alkotják, így tudom, hogy az érzékeny bőrt az ajkakon nem terhelem káros anyagokkal. A színe ebben az ünnepi időszakban minden napra megállja a helyét, az elnevezése miatt pedig öröm minden reggel a kezembe venni. Abszolút hozza a karácsonyi hangulatot, nagyon megszerettem ezt a terméket.

Kép 188

Ha szeretnéd, ha még a ünnepek előtt megkaphasd, rendeld meg ITT, vagy ha olyan szerencsés vagy, hogy Budapesten élsz, térj be a Lush üzletbe és hagyd, hogy magával ragadjon az élmény! A termék ára 2.890,- Ft, ami bár húzósnak tűnhet, egy rúzsért is kiadunk ennyit, ami tele van műanyag dolgokkal és állatokon is tesztelték.

Jövőhéten újabb Lush-élményt hozok!

Facebook

instagram

bloglovin'

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7116365226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása