Timrose interjú | ajánló

A bakancslistás bejegyzésemben írtam, hogy tervben van az interjúk visszahozása, így hozom is a 2016-os év első szereplőjét. Timi táskái a bakancslistámon is helyet kaptak, nagyon szeretnék végre egyet.

 

A munkája nagyon egyedi, nem hétköznapi és sablonos, így semmiképpen sem mondható unalmasnak. A kínálatában mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen clutchoktól kezdve a hátizsákokig mindent megtalálunk nála. A táskák formái sokszor eltérőek a megszokottól, ám éppen ezért annyira különlegesek és szerethetőek.
Timi örömmel válaszolt néhány kérdésemre, így most egy kicsit jobban megismerhetitek őt és munkásságát.

IMG_4362

 

1. Hogyan kerültél a tervezés világába?

- Az alkotás mindig is a részem volt. A kisképzőben végeztem, mint könyvműves, ahol 5 évig bőrrel és papírral foglalkoztam, a bőr szeretete innen indult, majd tovább vitt a Nyugat -magyarországi Egyetem bőrműves szakára. Ez azért nem volt egyenes pálya, tettem pár kitérőt különböző festőművészeti iskolákban, különböző mestereknél. Ennek köszönhetően ismerem a korombeli designer és művész szcénát . És persze ismerkedem az újakkal is.

 



2. Mikor döntöttél úgy, hogy ideje a saját márkának? Hogyan sikerült mindezt megvalósítani?
- Az egyetem alatt álmodoztam egy saját márkáról. Visszaköltözve Budapestre végre elkezdhettem ezzel foglalkozni. Összefogtunk az egyetemi társakkal, hogy egy közös stúdiót hozzunk létre. Jelenleg a Heinrich Alkotói Szinten üzemelünk, mint műhely, mint bemutatótér. Azonban a teljes megvalósítás még folyamatban van.

 




3. Kik segítik a munkát, kik a csapat tagjai és mi a feladatuk?
- A műhelyben hárman vagyunk, de mindenki a saját kis márkáján dolgozik, szóval jelenleg egyedül végzek minden feladatot, anyagot szerzek be, varrok, tervezek, álmodozom... Nagyon szeretnék egy jól működő csapatot, az lenne az igazi fejlődés a márka szempontjából. Persze segítjük egymást a műhelyben, amiben csak tudjuk, rengeteg támogatást kapunk barátoktól, rokonoktól, ismerősöktől is, például nyomdai vagy fotós segítséget.

DSC05373

 


4. Melyik a kedvenc alapanyagod? Melyik a legkeresettebb?
- Nagy kedvencem a matt, fekete marhabőr! Viccelek, valójában a pink, metál lakkbőr a kedvencem.
Azonban a legkeresettebbek a könnyű, vászon hátizsákok, például a pink, márványos farmer anyagom már el is fogyott, azt szerették. Vagy a hableány pikkelyes anyag, és a sötét ezüst szürke, csillogós vászon. Szeretem levadászni az ilyen extrémebb anyagokat, és úgy veszem észre, hogy díjazzák is.

12339479_868387526615436_2626532535197048544_o




5. Milyen visszajelzés érkezik a darabokra?
- A fülbevalókat egyszerűen imádják, szerintem a vásárlók érzik rajtuk, hogy nagyon szeretem őket csinálni! Nagyon szerették idén nyáron a vászon gymbageket, amik visszajelzések alapján túlélték a fesztivál szezont is.

 



6.Látni, hogy sok bloggerrel együttműködsz. Ki volt az első?
 - A legelső Papp Mimi volt, a Life of Peam bloggere, pontosan egy éve, hogy találkoztunk egy karácsonyi vásározásunk alkalmával, azóta jó barátnők vagyunk.

timrose.jpg photo by TIMEABARTOS


 



7. Szeretnél a táskáknál és fülbevalóknál maradni vagy várható a paletta bővítése?
- Természetesen szeretném bővíteni a palettámat, legfőképp egy gyakornokkal, aki segít bővíteni a palettát! 
Eddig mindig csak egy-egy darab volt elérhető mindenből, szeretnék végre egy kollekciót összehozni, mindig megkapom a kérdést, hogy mikor lesz már. Azonban, ez nem egy hét, nem is kettő. 
Most karácsony előtt sok külön kérést kaptam, mindenfélébe belekóstoltam, például ebook olvasónak tok, óraszíj, telefon tok. Valószínű ilyen apróságok is felkerülnek majd a polcokra, a közkedvelt fülbevalók mellé!

IMG_4244

 



8. Mit várhatunk a márkától 2016-ban?
- A régóta beígért és várt webshopot! Még szerkesztem rajta az utolsókat, de már készen van, és hamarosan elérhető! 
Könyveket biztosan, közel állnak hozzám. Mármint publikálni nem fogok, de bőrbe kötni őket igen! 
Egységes, teljes kollekciót nagyon szeretnék, illetve egyik műhelytársammal kollaborálni, közös kollekciót alkotni, ami egy kis fricska lenne, "gag", nagyon várjuk már, jókat nevetünk, ha rá gondolunk!
Szeretném, ha a Timrose még több helyen elérhető lenne, ezen fogok dolgozni, illetve workshopokat szeretnénk tartani.

12339612_868387529948769_3171430434753080543_o

 

Mint látjátok, Timi otthonosan mozog a művészet világában is, amit remekül kamatoztat is, hiszen tökéletesen kombinálja a mintákat és az alapanyagokat is. Idén máris szuper újdonsággal rukkolt elő az iPhone szerelmeseinek, ezt a Timrose Facebook oldalon megtaláljátok. Érdemes bekövetni az oldalt, hiszen ott értesülhettek majd az újdonságokról, láthatjátok a bloggerek outfitjeit Timi táskáival, illetve elsőként értesülhettek majd arról, ha megnyit a webshop.
Remélem mindenki kedvet kapott ahhoz, hogy elidőzzön a Timrose oldalon és a kívánságlistákon is helyet kaptak a darabjai. Rendelni a Facebook üzenetben vagy az oldalon található e-mail címen tudtok, de ha személyesen csodálnátok és vásárolnátok meg a termékeket, akkor megtaláljátok Budapesten a Szia+ üzletben.



Mit gondoltok a márkáról? Szeretitek az egyedi darabokat?

Facebook

instagram

bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6816365240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása