Fogmosás tablettával? A Lush-hal lehetséges! | teszt

Az utóbbi években meggyűlt a bajom a fogmosással, ugyanis a fogkrémek nagy része teljesen kimarta a szám széleit, így fájdalmas volt a fogmosás és utána is kellemetlen volt, hiszen kirepedt a szám. Fogporra váltottam, ami sokkal kíméletesebbnek bizonyult, így nem is használtam a fogkrémeket. A Lush "ráérezhetett" a problémámra, ugyanis néhány fogtabletta is lapult a csomagomban.

 

Kép 541

 

" Íme a hagyományos fogkrém szilárd, fluoridmentes alternatívája. A fogtabletták ragyogóan tisztává teszik fogaidat, ráadásul tele vannak csodás illóolajokkal és fűszerekkel, hogy a leheleted illatosan friss legyen."

Nagyon kíváncsi voltam, hogyan működik, hiszen korábban nem is hallottam még a fogkrém effajta formájáról. A tabletta kicsi, így nem tudtam elképzelni, hogy ez kellően tisztít majd...tévednem kellett! A használata nagyon egyszerű, csak össze kell rágni, majd ha kellően felhabzott, a szokásos módon fogat kell mosni. Én a Bling! és a Miles of Smiles termékekből kaptam mintát.

 

Kép 528

 

A Bling! szuperül néz ki, ehető aranycsillámba van forgatva, igazán csajos! Brazil narancsot tartalmaz, így az íze igazán citrusos volt, frissítő a használata. Az arany portól nem kell tartani, nem fogja meg a fogsort, csak ragyogóbbá teszi majd. Számomra az első pár pillanatban kicsit csípős érzést nyújtott, de ez rögtön el is tűnt és csak a narancs maradt meg belőle, isteni!

 

Kép 532

 

A Miles of Smiles összetevői inkább hasonlítanak a hagyományos fogkrémekéhez, már ami az "ízeket" illeti, hiszen háromféle mentát is tartalmaz, így a használata után garantált a friss lehelet. A pár másodperces enyhe csípős érzést itt is éreztem, de ez is elillant és csak a menta frissessége maradt utána. Szuper érzés a használata, a mentolos frissesség önmagáért beszél.

 

Kép 533

 

Nagyon megkedveltem ezeket a termékeket, így a Lush rendelésemhez biztosan csapok majd egy ilyet is, csak nem tudom, melyik ízben, hiszen összesen 6 féle kapható és egyik jobbnak tűnik, mint a másik. Remek termékek, hiszen jóval kevesebb bennük a káros anyag, szuperül habzanak és nem szárítják az ajkak körül a bőrt. A használatuk sem furcsább, mint a normál fogkrémé. Szerintem sokkal jobban tisztítanak, mivel a habjuk nem tömény és ragacsos, hanem tiszta és "híg", így a legkisebb helyen is végzi a dolgát.
Mindenkinek ajánlom, akinek elege van a fogkrémekből, garantálom, hogy nem fog csalódni! Az áruk egységesen 2.490,-Ft, amiért egy flakonnyi tablettát kapunk, összesen 50 grammot.



Próbálta már valaki? Tapasztalat?

Facebook

instagram

bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3816365242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása