5 DIY ajándék a szerelmesek napjára

Bár a Valentin-nap igencsak megosztó kis hazánkban, - hiszen nem magyar hagyományról van szó -, attól függetlenül sokan ünneplik, legyen szó nagy felhajtásról vagy egy kis apróságról. Mindkét véglet megérthető és nem elítélendőek azok, akik február 14-én egy kicsit látványosabban szeretik a párjukat.

heart-762564_1280

 

Mi ugyan nem ünnepeljük Kinncsel, de DIY rajongóként hozok néhány ötletet azoknak, akik meglepnék valami aprósággal a párjukat. Mindegyik egyszerűen és gyorsan elkészíthető, így vasárnapra tökéletes lehet. Aki most nem szeretnék őket elkészíteni, az az év bármely napján visszajöhet ide 1-2 ötletért, ha meglepné a szerelmét.

 

Emlékkönyv

Ha már régóta együtt vagytok, akkor biztosan rengeteg közös élményben volt már részetek. Fogjatok egy egyszerű füzetet vagy kemény fedelű emlékkönyvet és töltsétek meg a közös élményekkel, fotókkal, aranyköpésekkel, szerelmes üzenetekkel és fontos dátumokkal. Ez akkor is szuper ajándék, ha a pasi nem a legromantikusabb alkat, hiszen biztos szívesen lapozgatja majd a könyvet, felidézve a benne lévő emlékeket.

emlékkönyv

 

Páros karkötő

Minden hobbiboltban kapni ilyen gyöngyöket, amelyek számokkal és betűkkel vannak ellátva, így kirakhatod az évfordulótok dátumát, egymás becenevét - rajtad múlik. Fonal is mindenhol beszerezhető, a technika pedig azon múlik, milyen kézügyességgel rendelkezel, de a makramé az egyik legkönnyebben elsajátítható. Ha mégsem megy, válaszd a hármas fonást, a lényeg a kirakott szöveg lesz!

karkötő

 

Szerelmes levélkék

Csak mintás borítékokra vagy színes lapra, illetve egy nagyobb kartonra, vagy képkeretre lesz szükségetek hozzá. A borítékok száma és nagysága tőletek függ, ha elkészültek, rejtsetek mindegyikbe szerelmes üzeneteket, írjátok le, miért szeretitek! Felragaszthatjátok egy kartonlapra, de zsineg és apró csipeszek segítségével egy keretbe is fellógathatjátok őket, remek dísz lesz mindenképpen.

borítékok

 

Képeslap

Na nem az, amit a boltban megveszel, hanem amit te magad készítesz! Ha nincs nagy kézügyességed, ez lesz a tökéletes választás, hiszen csak írnod kell egy vastagabb lapra valami szerelmeset, vicceset, "belső viccet", a lényeg, hogy rátok jellemző legyen a felírt szöveg. Egyedileg díszítheted is, például gombok felragasztásával. A párod biztosan értékelni fogja a rá fordított időt és energiát.

képeslap

 

Randi tervek

Csak papírra, tollra és egy befőttesüvegre lesz szükséged. Cetlikre írj fel randi ötleteket, tekerd össze őket, majd dobáld bele az üvegbe. Heti egyszer húzzatok ki egyet, így nem lesz kibúvó a randi alól! Olyat tervezz, amihez nem kell utazni, hiszen azt előre meg kellene szervezni, ebben pedig a véletlenszerűség a legizgalmasabb!

randi

képek forrása


Öt egyszerű ötlet, amihez minden hozzávaló megtalálható otthon vagy bárhol beszerezhető, így még az utolsó pillanatban is elkészíthetőek. Remélem mindenkinek jól telik majd, aki ünnepli és olyan napban részesül majd, amilyet megérdemel.
Szeressétek egymást az év minden napján, hiszen nagy kincset talál az, aki rálel az igazira!

Facebook | instagram | bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr1716365268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása