Ismerd meg a Phi Kozmetikumot

Egyre erőteljesebben van jelen a piacon a natúr szépségápolási vonal, így egyre több márkát ismerhetünk meg. Ma a Phi Kozmetikumról írok nektek, aminek Mariann volt a megálmodója. Természetgyógyász, így közel áll hozzá a natúr vonal. Vele készítettem nektek egy interjút, hogy jobban megismerhessétek a márkát.

Kép 2163

Én nem is nagyon írnék többet a márkáról, hiszen az interjú részletes, illetve egy termékről külön tesztet is hozok majd Nektek. Számomra nagyon szimpatikussá vált a márka, remélem ti is beleszerettek majd ebbe a világba.
 
Ha jól tudom, friss még a márka. Honnan indult a gondolata és miként sikerült megvalósítani?
Igen, maga a márka még elég friss. Fél évesek vagyunk. Viszont a gondolat, hogy a natúr szépségápolással szeretnék foglalkozni, már elég régóta érlelődött. A gondolattól a piacra lépésig pedig hosszú út vezetett, rengeteg idő, energia, tanulás és termékfejlesztés, tesztelés előzte meg a Phi márka megszületését. Krémek készítésével akkor kezdtem foglalkozni, amikor a legkisebb fiam makacs ekcémájával szembesültem. Mindenképp szelíd gyógymódokhoz akartam nyúlni és mivel húszas éveim elején természetgyógyásznak tanultam, tudásom megvolt hozzá. Gyógynövényekből, gyógyító olajokból megálmodtam neki egy krémet és működött. Az Ő kis bőrére ezt használjuk a mai napig. A sikerélménytől lendületet kaptam és egyre több és több krémet kevertem, először még Nagypapám, -aki vegyész- segítségével, később már csak a támogatásával. Ide egy regényt tudnék írni, mert minden egyes krémnek saját története van. Imádom az egész folyamatot, ahogyan egy krém születik. Határtalan boldogsággal töltött el, amikor sorra kaptuk a pozitív visszajelzéseket. Legjobb barátnőm, ma már kolléganőm, (nem mellesleg ő a Phi kozmetikum menedzsere, dizájnere, mindenese, Ő öltözteti gyönyörű „ruhába” a krémeket) unszolására megtettük a hivatalos lépéseket a nagyobb közönség felé és kiléptünk a piacra. Kicsik vagyunk, manufaktúra vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nagy odafigyeléssel, kézzel alkotunk minden egyes krémet. Az összes termékben egytől egyig benne van minden tudásunk, határtalan szeretetünk és tiszteletünk a szakma iránt, a természet iránt és leginkább az emberek iránt, akik használják a kencéinket.

Az összetevők mi alapján kerülnek összeválogatásra? Mennyire ügyel a márka a természetes hatóanyagokra?
Nagyon odafigyelünk arra, hogy a lehető legjobb, legtisztább alapanyagokat tegyük a krémekbe. Alapanyagaink 80 %-a minősített organikus gazdálkodásból származik. Amit lehet, azt igyekszünk itthonról, hazai tájakról, tiszta forrásból beszerezni. Hogy egy pár példát említsek: A vadrózsaolajunk, körömvirágunk az Őrségből, a levendulánk a Balaton-felvidékről, a szőlőmagolajunk Villányból származik. Minden krémünk alapjai minőségi növényi olajok, aromavizek, növényi kivonatok, természetes alapanyagokból származó hatóanyagok. Egyik termékünk sem tartalmaz szintetikus illatanyagot, SLS-t, kőolajszármazékokat, azaz paraffinokat, illetve parabéneket. A tartósítás terén gyengéd megoldásokat választottunk, nem használunk agresszív vegyi anyagokat. Ebből kifolyólag termékeink szavatossági ideje nem mérhető években. És ez így van rendjén. Nem végzünk állatkísérleteket. Környezettudatos csomagolással is arra törekszünk, hogy harmóniában maradjunk a természettel. A bőröd mellett a környezetünkre is vigyázunk.
Kép 2161

Honnan jött a különleges márkanév?
A Phi-t a legszebb számnak tekintik a világegyetemben. Mindennek, amit az emberi szem szépnek lát, alapja a phi (fi) számban rejlik. Phi az 1-hez arány. Ez az aranymetszés vagy aranyarány egy olyan arányosság, ami a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria között. A Phi kozmetikum nevéhez hűen, nem törekedhet másra, mint a szépségre és harmóniára a természettel.
A Phi azaz 1,618 a legelemibb építőkő szerepét játssza a természetben. A növények, állatok, de még az emberi lények térbeli sajátosságai is kísérteties pontossággal mutatják a Phi az 1-hez arányt. A Phi mindenütt jelenvaló a természetben, ezért tekintették az ókoriak a Phi-t a Világegyetem teremtője által megszabott számnak.
A Phi jelképezi, hogy a káosz mögött rend uralkodik a világban. Tény, hogy az aranymetszés szabályait követő formákat mind szépnek látjuk. Mindannyian a természethez közeli állapotokat keressük tudat alatt, hisz mi magunk is a természet alkotásai vagyunk.

A weboldalon látni, hogy kimondottan férfi termékeket is gyárt a márka. Erre van kereslet? Mennyire tudatosak a férfiak a szépségápolás terén?
Igen, ez egy tudatos nyitás a férfiak felé is. Noha tapasztalataink szerint a nők sokkal tudatosabbak a bőrápolás terén, szépen növekszik a férfi vásárlóink száma is. Sok női vásárlónk mesélte, hogy a párjuk  titokban rájár a krémekre. Maguktól nagyon kevesen figyelnének oda arra, hogy mi kerül a bőrükre, de a hölgyeknek hála, a nőkön keresztül óvatosan ismerkednek a természetes anyagokkal és a vásárlások azt igazolják, hogy tetszik nekik, megszeretik a termékeket. Az én párom sem hajlandó már mást kenni magára, csak amit készítek neki. Pedig nem volt ez mindig így…

A webshopon kívül személyesen hol lehet megvásárolni a termékeket? Várható a közeljövőben, hogy több városban is megjelenjen a Phi?
Egyelőre a www.phikozmetikum.hu webshop a fő csapásirány, vidékről is jönnek rendelések szép számban, küldünk termékeket az ország számos pontjára. A távolság nem akadály. Viszonteladóink is vannak már. A napibio.hu-n is megtaláltok bennünket, illetve a 16. kerületben az Aurium Dental fogászati rendelőben személyesen is meg lehet vásárolni a Phi-ket. Dolgozunk rajta, hogy hamarosan még többen legyenek azok a partnereink, akiknél meg tudjátok vásárolni a termékeket.
Tavasszal egy nagy ugrásra készülünk, de ez még titok
Kép 2165

Végezetül: Milyen újdonságokat várhatunk idén a márkától?
A Phi márka, igazodik a környezetváltozáshoz, a vásárlói igényekhez. Ahogy melegszik az idő, egyre többet süt majd a nap, úgy jönnek a lágyabb, könnyedebb krémek. A zsíros arcbőrre szánt készítményünkön is dolgozunk hónapok óta, hamarosan érkezik. A fizikai fényvédelemmel ellátott arckrém is úton van már, nem maradhat ki a sorból a napozás utáni testápoló sem, illetve jönnek a mentes dezodorok is. Szóval lesz itt sok Phinomság.
 
Mint látjátok, a termékek nagy odafigyeléssel és szakértelemmel készülnek. Nagyon fontos, hogy mit kenünk az arcunkra, ezért próbáljatok meg odafigyelni arra, hogy minél minőségibb termékeket válasszatok. Mariann volt olyan kedves és küldött nekem néhány terméket tesztelésre, de ti sem maradtok meglepetés nélkül. Ha IDE kattintotok, esélyetek van megnyerni egy Phi Kozmetikum ajakápolót és mellé egy babapink szájfényt, hiszen tavasz van!
Kép 2153
 
A vadrózsa szemkörnyékápolóról mindenképpen hozok majd nektek bejegyzést, amint kitapasztaltam a hatását, addig is szemezgessetek a Phi kínálatából!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3216365308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása