Tavaszi/nyári cipőtrend

cipő

Az előző bejegyzésem kapcsán merült fel bennem az ötlet, hogy összeszedem az idei tavaszi/nyári időszak legmenőbb cipőit egy bejegyzésbe. Az idei trend elég változatos, ezért mindenki megtalálhatja a számára tökéletes, divatos darabokat. Megmutatom nektek az idei trendet, elérhető darabokkal és linkekkel, hogy Ti is be tudjátok szerezni, ami megtetszik, így a képekre kattintva a webáruházakba juttok.

Holografikus cipők

A körömlakkmániások jól ismerik a holografikus hatást, ami idén a cipők terén is nagyon menőnek számít. Lehet sportcipő vagy slip-on, a lényeg az, hogy harmonizáljon a szetteddel, ezért lehetőleg ne legyen rajtad túl sok szín vagy minta, ha ilyen lábbelit választasz.

holo

 

Fém hatás

A holografikus mellett a másik idei nagy trend. Lehet arany, ezüst vagy rosegold a lépőd, csak érezd magad jól benne és a szetted szuper lesz. Ezekkel vigyázni kell, mert az anyaguk könnyebben sérülhet, de egy kis odafigyeléssel sokáig a gardróbod lakói lehetnek.

fém1

 

fémes3

Szalma talpú szandálok

Időről-időre újra megjelennek a divatos darabok listáján. Ezen nincs mit csodálkozni, ugyanúgy pazarul mutat egy shorttal mint, egy farmer miniszoknyával vagy egy 3/4-es nadrággal. Nem csak a strandra vehetjük fel, remek városi összeállításokat kreálhatunk velük.

szalma2

szalma

Nude, pasztell színek

Ezek különösen a magassarkú daraboknál érvényesek idén, ezért tárazzatok be belőlük bátran, minden alkalomra jól fog jönni egy-egy darab. A magassarkú nem csak alkalmakra, de egy dolgos hétköznapra is jó választás lehet. Ha viszont egész napos szaladgálást tervezel, akkor válasz egy pasztell színű espadrilles cipőt, fő a kényelem!

púder

pasztell

Balerina

Néhány éve nagy kedvenc volt és idén ismételten remek választásnak bizonyul. Tipikusan az a darab, amit olyan szetthez vehetsz fel, amihez magassarkú illene, de egy kényelmesebb verziót szeretnél. Ebből szerezz be egyszerűbb és díszesebb darabokat is, hiszen munkába és a hajnalig tartó partiba is jó választás.

balerina2

balerina

 

Fűzős cipők

Tavaly már beköszöntek a divatba, ám idén tarolnak majd, ez az üzletek kínálatában is látszik. Itt viszont ügyeljünk arra, hogy a fűző sose legyen túl szoros, illetve akinek túl vastag a bokája, könnyen lehet előnytelen viselet, ezért mindig okosan válasszunk. A fűzök felfuthatnak egészen a vádlin is, ezért fokozottan ügyeljünk arra, mennyire szorosan kötjük meg,másképp kötözött sonka hatást kelthet.Kicsit macerás,de higgyétek el, remekül tud mutatni.

fűzős2

fűzős

 

Rojtok

Tavaly leginkább a táskákon jelent meg ez a trend, idén viszont a szandálokon köszön majd vissza. Fesztiválozóknak kötelező darab, de egy bohémabb hétköznapon is megállja a helyét.

rojtos

rojtos2

Nos, ezek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Az örök kedvenc tornacipő természetesen idén is menő, azzal soha nem lőhetünk mellé. Bármilyen lábbelit is válasszatok, mindig legyetek benne biztosak, hogy magabiztosan lépdeltek benne, mert nincs is kiábrándítóbb, mint egy magassarkúban botladozó csinos hölgy. A lapos is lehet dögös, nyugodtan viseljetek azt, ha a magassarkúban nem biztos a járásotok. Ha pedig semmiképp nem akartok lemondani a plusz 10 centiről, gyakoroljatok bennük otthon.

Kinek melyik a kedvence? Én a szalma talpú szandálokból kinéztem már néhányat, de a rojtos szandik is nagyon tetszenek.

Facebook | Instagram | bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7616365312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása