Suliba készülsz? Nézz szét az ebay-en!

Én magam ugyan nem járok már iskolába, de mindig is szerettem a papír- és írószereket, illetve még mindig használom is, hiszen a blogos és magazinos ötleteimet szeretem leírni, mielőtt kimennének a fejemből. Akik szeretnek kézzel írni, azoknak kötelező a mindenféle cuki és mintás füzetek és jegyzettömbök beszerzése, erre pedig nincs jobb hely, mint az ebay! A kínaiak tele vannak cukiságokkal, győzzünk csak választani!  Még ideérnek sulikezdés előtt és abban is biztosak lehetünk, hogy nem lesz minden második embernek ugyanolyan az osztályból. Akár ti készültök az iskolapadba, akár a gyerkőcök, ezt a bejegyzést ne hagyjátok ki!

Füzetek, jegyzetfüzetek

 

A legfontosabb kellékek mindenkinek és szerencsére 1000 féle közül tudunk választani. Az én kedvencem ez az égboltot ábrázoló, örök álmodozók máris rendeljék meg! (INNEN)

füzet

Ez a galaxy mintás már jóval vastagabb, így ez jó lehet állandó jegyzetfüzetnek. A mérete táskakompatibilis, így az év minden napján viheted magaddal, hogy azonnal leírhasd a fontos dolgokat. (INNEN)

füzet2

 

Gyümölcsöt az év minden napjára! Emlékeztető, hogy ne felejtsd el megenni a napi gyümölcsadagod. És cuki. (INNEN)

füzet3

Szuperhős kisfiúknak és kevésbé komoly nagyfiúknak mindenképp beszerzendőek ezek a menő füzetek! (INNEN)

füzet4

Cukik. Azt hiszem, nem is kell magyaráznom, miért van szükséged ezekre a füles kis jegyzetfüzetekre. MERT CUKIK! (INNEN)

füzet5

A cicakedvelők már kattintsanak is és tegyék a kosárba ezeket a füzeteket. Most! (INNEN)

füzet6

Mini mosoly naplók! Hogy hű maradj a nevéhez, gyűjtsd ebbe azokat a pillanatokat, amelyek aznap boldoggá tettek: (INNEN)

füzet7

 

Tollak, ceruzák

 

Ha már meg vannak a kiszemelt füzetek, jöhetnek az írószerek!Valljuk be, szívesebben jegyzetelünk egy cuki tollal, mint egy sima egyszínűvel, ugye? Hozom hát a legmenőbbeket!

Star Wars rajongóknak (INNEN)

toll

Szeretsz sminkelni? Ez kell neked! (INNEN)

toll2

Egyszerűen cukik. (INNEN)

toll3

A fenti galaxy füzetekhez tökéletesen illene. (INNEN)

toll4

Ezek a cuki cicák már megint... (INNEN)

toll5

 

Egyéb cukiságok

 

Nézzétek ezeket a keksz alakú radírokat! Édesszájúak óvatosan, ne egyétek meg, csak használjátok! (INNEN)

radír

Ezeket az édes, állatos tolltartókat biztos, hogy minden gyerek imádni fogja! (INNEN)

tollt

A legmenőbb iskolatáska! Azoknak a gyerkőcöknek, akiknek már ciki a cuki... (INNEN)

táska

A post it mindig jól jön, legyen szó bármiről, hiszen mindenhol jelölhetőek vele a fontosabb dolgok. Itt van néhány nagyon menő darab.

pi

(INNEN)

pi2

(INNEN)

pi3

(INNEN)

Valljátok be, máris mindet akarjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3816365376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása