Őszi cipőtrend

catsőszift

Mivel a tavaszi/nyári cipőtrendekről szóló bejegyzésem nagy sikert aratott, így elhozom nektek az őszi trendeket összefoglaló cikket is. Ilyenkor már azért megjelennek a boltok polcain és online felületein az őszi, sőt a téli darabok is, de ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk meg a következő hónap darabjainál. Lesznek újoncok, de olyan darabok is, amelyeket már az előző években biztosan mindenki megvásárolt magának és nem kell kidobnia, ha trendi akar maradni, mert idén is divatos lesz majd. A képekre kattintva az online lelőhelyre juttok majd, ha rögtön magatokénak akarnátok tudni!

 

Chelsea boot

 

Évek óta divatban van és idén sem lesz ez másképp. Farmerrel és szoknyával is szuperül mutat, mert egyszerű darab, de a fazonja univerzális, egy fekete és egy barna beszerzése kötelező! Ami leginkább ütős összeállítás, az a barna csizma fekete gumírozással és egy lágyabb esésű szoknya hozzá!

chelsea.png Deichmann


 

 

Kocka/tömb sarkú csizmák

 

Kicsit retró hangulatot idéznek ezen a masszív sarokkal ellátott lábbelik, így mindenképp azoknak ajánlom, akik tudnak hozzá öltözködni. Egy szuper bőrnadrággal nagyon ütős lehet, de a szaggatott farmer is jó barátunk lesz, ha ezt a cipőt szeretnénk viselni. Nem kell hozzá túlgondolni a szettet, hagyjuk, hogy a cipő vigyen mindent!

tömb.jpg Bershka


 

tömb2.jpg Mango


 

Minden sneaker, ami fénylik!

 

Flitteres, metálfényű, mindegy milyen módon, csak csillogjon! Tavasszal az ilyen jellegű slip-onok taroltak, ősszel pedig jönnek "melegebb" társaik, a sportcipők. Bármilyen szín jöhet - személy szerint a rosegoldra szavazok -, de arra mindig figyeljetek, hogy ne legyen közönséges! A csillogó dolgokkal könnyű túlzásba esni, így ne a legszembetűnőbbet válasszátok! Sportos szettekhez szuper, de egy farmer+blézer összeállításhoz is jó lehet, kísérletezzetek vele bátran, de ha ilyen lépőt választatok, a napi szettetek ne legyen túl feltűnő, inkább basic darabokból álljon.

sneaker2.png Deichmann


 

sneaker.png Deichmann


 

 

Virágos bakancsok

 

Vagány nőknek kötelező! Őszi alapdarab idén, hiszen a fazon nem olyan nőies, a virágminta mégis lágyít rajta, így legalább olyan jól mutat szoknyával, mint egy fekete farmerral. Tipikusan az a lábbeli, amihez az egyszerű farmer+póló kombináció lehet a legjobb szett.

bakancs.png Deichmann


 

Fűzős balerinák

 

Míg tavasszal és nyáron az ilyen saruk és szandálok mentek, őszre jöhetnek a zárt balerinák! Szeptemberben még nyugodtan lehet szoknyában vagy felhajtott szárú nadrágban járni, így még van ideje érvényesülni a fűzős megoldásnak is. A vastagabb bokájú lányok inkább kerüljék, de a törékeny lábú hölgyek nyugodtan vállalják be, csak ne húzzátok túl szorosra!

fűzős.jpg H&M


 

fűzős1.jpg H&M


 

Körömcipők

 

Visszafogott sarokmagasság, enyhén hegyes orr és a szivárvány minden színe! Inkább nadrág viseléséhez ajánlott, de ott a farmerral és az elegánsabb vonallal is jól mutat. Irodában dolgozó hölgyeknek kötelező legalább egy fekete és egy nude pár beszerzése!

körömcipő.jpg Mango


 

körömcipő1.png Deichmann


 

 

Mokaszin

 

Újabb olyan cipő, amelyet csak azok válasszanak, akik tudják azt viselni. Megosztó darab, enyhén férfias, mégis nagyon jól tud mutatni egy felhajtott nadrággal és egy inggel is. Vannak belőle egyszerűbb és díszesebb darabok is, így aki mindenképp szeretne magának egyet, annak van választék bőven.

mokaszin2.jpg Mango


mokaszin1.jpg H&M


 

Jöjjön egy adag inspirációs kép, hogy igazán lássátok a cipőket és elképzeljétek azt, hogy miként fog mutatni az általatok megálmodott szettel!

[gallery columns="1" size="medium" ids="4571,4572,4573,4574,4575,4576,4577,4578"]

 

A zártabb tavaszi és nyári cipők természetesen most is jöhetnek a melegebb őszi napokra, de inkább a fentiek közül szemezgessetek. A lényeg, hogy kényelmesen érezzétek magatokat benne és legyen mivel párosítanotok! Jó cipővadászatot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2816365386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása