Kézzel készült elegancia | MTHS

DSCN6964

Az MTHS, azaz Matheus Accesories márkát egy véletlen során fedeztem fel, a Facebook feldobta hirdetésként, én pedig mint ékszer rajongó, rögtön csekkoltam is. Miután szerelembe estem a márkával tudtam, hogy ezt nektek is meg szeretné mutatni, hiszen mint tudjátok, a blogon minden márkának kiemelt szerepe van, ami magyar.

DSCN6935

Az oldal böngészése közben az ékszerek finom, bájos eleganciája fogott meg. Semmi direkt feltűnő szín vagy elem, a karkötők önmagukért beszélnek.

Swarovski gyöngyökből és elemekből készülnek, innen az a mérhetetlen kisugárzás, ami egyes darabokból árad. Ami a legszebb, hogy minden darabot kézzel, gondosan készítenek, így ezek nem csak egyszerű karkötők, ezek nekünk készülnek.

Miután elfogott a gondolat, hogy nektek is bemutatom a márkát, megkerestem a tulajdonost, aki örömmel válaszolt néhány kérdésemre.

 

A márka 2016. év tavaszán alakult meg. Honnan jött az ötlet és kikből áll a csapat?

A MTHS (Matheus Accessories) 2016 tavaszán alakult azzal a céllal, hogy színesítsük a női kiegészítők piacát. Mindenhol látjuk, hogy potom összegekért lehet már kapni karkötőket, nyakláncokat, fülbevalólat, viszont az árral sajnos sok esetben megegyezik a minőség is. Pár használat után kinyúlik a damil, elkopnak a festett műanyag gyöngyök, széthullik az ékszer. A MTHS pont ez ellen jött létre, ez az alapvetésünk.

Mindemellett a MTHS nem csupán egy kiegészítőmárka akar lenni, hanem egy életérzés, egy élmény, a pillanatok szimbóluma.

 

Egyedi ékszereket kínáltok. Ez azt jelenti, hogy nem készül két egyforma darab? Vagy készül, de némi eltéréssel?

Az egyediség a kézzel készítésben bontakozik ki. Természetesen, ha valaki rendel a webshopunkból egy karkötőt, akkor megjelenésben ugyan azt fogja megkapni, viszont benne van az a különlegesség, hogy nem egy gyártósorról gördül le az ékszer, hanem gondos kezek közül kerül a dobozba. Ezáltal egy-egy fajta kiegészítőnk ugyan az, mégis egyedi. Továbbá az egyes kollekciók csak limitált ideig elérhetőek, ezzel is garantálva a változatosságot és az egyediséget.

DSCN6948

 

Olvasható, hogy az ékszerek tervezéséről Németh Brigitta gondoskodik. Találkozhatunk máshol is a munkájával?

Maga a márka és annak vonásai, identitása már elég korán kialakult a MTHS csapatánál, de a kiegészítők tervezését szerettük volna egy profira bízni. Ezért kerestük fel Németh Brigittát, aki tapasztalt az ékszerek tervezésében és készítésében. Hamar megértettük egymást, így gyorsan meg tudtunk állapodni az irányvonalakban és  a minőségben. Nem csalódtunk.

 

Milyen színek, formák várhatóak az őszi/téli kollekcióba?

Az őszi és téli kollekciónkat nem fednénk fel, annyit azonban elárulhatunk, hogy nem csak karkötőkkel fogunk jelentkezni, más kiegészítőkkel is bővíteni fogjuk a kínálatunkat. Ha valaki követi a közösségi oldalainkat, az hamar értesülhet az újdonságokról.

DSCN6945

 

Tervezitek, hogy férfiaknak is készülnek majd kiegészítők?

Igen, tervezzük, hogy kifejezetten férfiaknak is kínálunk kiegészítőket, ám mivel ez egy szűkebb és érzékenyebb piac, szeretnénk kellő időt hagyni arra, hogy megtapasztaljuk a visszajelzéseket a márkával szemben.

 

Van-e valami mondandója az ékszereknek, van-e mottótok?

Mottónk a "Symbol Of Moments". Ez tükörfordításban "A pillanatok szimbóluma", ami így magyarul picit fura, de szerintünk a célcsoportunk megérti, hogy mit kívánunk ezzel jelezni. Ahogy fent is írtam, nem csupán a kiegészítőket kínáljuk a vásárlóinknak, hanem egy komplett életérzést is. Ezt a különböző online és offline megjelenéseinkben is erősen hangoztatjuk.

 

Végezetül, mit üzennétek azoknak, akik most ismerik meg a márkát?

Egy konkrét üzenetünk van csak az érdeklődők és a vásárlók felé, az pedig maga a szlogenünk. A MTHS kiegészítői az élet egy-egy pillanatához illenek. Legyen az egy vacsora, egy péntek esti borozás a Dunánál, ballagás, esküvő, és még sorolhatnánk. Kiegészítik ezeket a pillanatokat a maguk egyedi és minőségi megjelenéseivel.

De nem csupán a hölgyeknek, hanem az uraknak is üzennénk, hisz tökéletes meglepetés, ajándék tud lenni egy ilyen karkötő, különösen a csomagolásnak köszönhetően.

DSCN6942

Én is kaptam egy karkötőt, így saját fotókkal és véleménnyel is tudok szolgálni. Az oldalon kiválasztható a méret is, számomra ez hatalmas pozitívum, így az én csuklómra is tökéletes, ami érkezett. A csomagolás nagyon letisztult, mágnes zárja praktikus, én ebben tartom az ékszert, amikor nem viselem. A gyöngyök gyönyörűek, selyem fényük van, talán még hasonlót sem láttam eddig. Én angyalszárny függővel kértem, amely tökéletes dísze, az MTHS logóval együtt. Összességében gyönyörű a karkötő, nem találok benne hibát. Visszafogott, így elegánsabb ruhákhoz is megállja a helyét, de el tudom képzelni egy sportosabb összeállítással is, amolyan időtlen, univerzális darab.

DSCN6974

 

Végezetül itt van néhány kép a további kínálatból, nézzétek végig és szeressetek bele ti is úgy az ékszerekbe, mint én! Egy gyöngyház és egy sárga még nálam is kívánságlistás! :)

 

[gallery columns="1" size="large" ids="4629,4630,4631,4632,4633"]



Köszönöm az interjút és a meglepetést is!

 

DSCN6954

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7516365390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása