Két lány, egy magyar márka, rengeteg gyönyörű ékszer - LivaVii ékszerek

Újabb hétfő, újabb magyar márka kerül bemutatásra, ezúttal a LivaVii. Két lány, egy magyar márka, rengeteg gyönyörű ékszer.

 

5

 

Ékszereknél úgy gondolom ritka, hogy egy tervező páros áll a márka mögött, itt mégis tökéletesen működik. a LivaVii nagyon sokrétű, hiszen ásványokkal, zsinórral, fémmel dolgozik. Nehéz fennmaradni itthon az ékszerkészítőknek, nekik azonban sikerül, bloggereknél is találkozhattok az ékszereikkel, ami itthon az egyik legjobb felület arra, hogy bemutassuk a magyar tehetséges tervezőket - ez a poszt is éppen azért íródik.

 

2

 

Bár egyszerű alapanyagokkal találkozhatunk az ékszereknél, mégis mind különböző és egyedi, köszönhetően annak, hogy remekül variálja őket. Egyedi megrendelésekkel is kereshetitek, így akár olyan darabbal is meglephettek valakit vagy saját magatokat, amilyen még senki másnak nem készült! Lívia szívesen válaszolt néhány kérdésemre, fogadjátok szeretettel!

 

1

 

A LivaVii márkanév nagyon hangzatos. Van jelentése vagy csak a Lívia nevet variáltad?

A márkanév a Lívia és a Viktória név kombinációja. Viki húgommal közösen kezdtük az ékszerkészítést 2015 nyarán miután befejeztem a főiskolai tanulmányaimat. Eleinte csak kellemes időtöltésnek indult azonban mára komoly hivatássá nőtte ki magát.

Honnan tudtad, hogy ebben több van, mint egyszerű hobbi?

A számtalan pozitív visszajelzést követően megbizonyosodtam afelől, hogy van értelme a befektetett energiának és az embereknek tetszik, amit csinálok. Ezek után létrehoztam a Facebook oldalamat és a nagyközönség elé tártam az ékszereimet.

A termékek skálája elég széles – mind színben, mind anyagban. Honnan inspirálódsz?

Próbálom követni az aktuális divatot.  Mind évszak, illetve anyag tekintetében egyaránt. Az inspirációt a vásárlóimból merítem. Minden ékszer egyedi ötlet alapján készül. Mindenkinek más-más kérése/kívánsága van. Illetve az ékszereket a ruhákhoz készítem, hogy megfelelően kiegészítsék egymást.

lv5

 

Kiteszi a mindennapjaidat vagy van mellette hétköznapi munkád is?

Hétköznapjaimat egy kereskedelmi cégnél töltöm. Az ékszerkészítésre a szabadidőmet áldozom. Szerencsére számomra ez élvezet és ezért örömmel készítem a kedves vásárlóimnak.

Az ékszereken kívül mást is várhatunk? Apróbb táskákat, pénztárcákat esetleg ruhákat, vagy megmaradsz a fonalnál és a gyöngyöknél?

Próbálom bővíteni a termékkörömet. Készítettem már táskákat, pénztárcát, telefontokot. Azonban a fő termékvonal az ékszerek. Ezen belül is az ásvány-energia ékszerek keltették fel az érdeklődésem.

lv7

 

Mivel készülsz az őszi/téli szezonra? Várható valami újdonság?

Természetesen készülök. Idén ősszel a faanyagot választottam, illetve az ezzel harmonizáló színeket. Érdemes lesz figyelemmel követni az oldalamat.

lv6

 

Mit jelent számodra, hogy ékszereket készíthetsz és viszontláthatod azt másokon?

Az ékszerkészítésben tudok kiteljesedni igazán, így az elkészült nyakláncok, karkötők mind-mind egyediek úgy, mint azok, akik hordják. Minden alkalommal, mikor átadom az elkészült művet, látom az emberek arcán az örömöt és ez motivál, hogy folytassam a munkát.

Kérlek, oszd meg velünk az eddigi legnagyobb sikeredet, amit elértél a márkával!

Barátaimnak készítettem magyaros ékszereket az idei foci EB-re. A barátnőmet pedig ezekben az ékszerekben lefotózták és megjelent az Origo főoldalán, mint az egyik legszebb magyar szurkoló lány. Valamint kiállításra is meginvitáltak az idei Jász Világtalálkozón, Jászárokszálláson.

reka

 

Fontos kiemelnem, hogy ékszereitek kapocs nélküli verzióban is készülnek, így aki fémérzékeny, annak sem kell lemondania a magyar márkáról!

[gallery columns="1" size="full" ids="4929,4930,4931,4932"]

Az, hogy egy "civil" munka mellett is szível-lélekkel tudják csinálni az ékszereket azt jelenti, hogy tényleg szeretik és megéri nekik, amikor a vásárlóikon látják, hogy tetszik nekik az elkészült darab. Véleményem szerint gyönyörűek az ékszerek, alig várom az újdonságokat, amiről természetesen nektek is beszámolok majd.

3

Addig is kövessétek a LivaVii Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7016365416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása