Gyurmából készült mestermunkák, mindenkinek!

Közelegnek az ünnepek, így ma olyan magyar márkát mutatok be nektek, ahonnan tökéletes ajándékokat tudtok beszerezni a szeretteiteknek.

 km3

 

Régebben magam is ki szerettem volna próbálni a süthető gyurmát, sőt újból kedvet kaptam hozzá. Olyan sokoldalú anyag, hogy tényleg csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit készítünk el belőle.

kmfo

A Kézműves Meglepetések nevű oldalra Facebookon bukkantam rá és a szavam is elállt, olyan széles a kínálata, a termékeken pedig képeken át is látni, hogy részletesen kidolgozottak és minőségiek. Nagyon színes és széles a termékek skálája, az egyedi megrendelésekre is nyitott, így személyre szabott ajándékot készíttethetünk magunknak vagy másoknak. Hogy ti is megismerhessétek, készítettünk egy interjút!

km

 

Hogyan kötöttél ki a gyurma mellett?

Teljesen véletlen. Egyszer rendeltem egy gyurmás oldaltól, ahol csak kanalakat lehetett kapni. Előtte sosem láttam még ilyet. Megérkezett, imádtam. De akkor még eszembe se jutott, hogy ezt szeretném csinálni, de pár hónapra rá egyszer csak úgy döntöttem, kipróbálom. Na és most már itt tartok.



Mikor tudtad, hogy ez több lesz, mint hobbi és másoknak is meg szeretnéd mutatni?


Már kezdettől nem hobbiként, hanem munkaként gondoltam rá. Már az elejétől voltak megrendeléseim. Persze kezdetben csak az ismerőseim rendeltek és nem sokan, de sokat jelentett az, hogy már a legelejétől sikerélményeim voltak. Először a profilomra tettem ki egy képet, ami az én Hello Kittys bögrém volt. Már akkor jött is egy megrendelésem. Ennek hatására csináltam meg az oldalam, hogy ne csak az ismerőseimhez jussanak el a munkáim.

km1

 

Emlékszel esetleg az első, rendelésre készült darabjaidra?

Persze, mindenre emlékszem. Kezdetben 1 hét után is simán visszamondtam ki mit rendelt, milyen színnel, milyen névvel. Most már ez nagyon nem menne, minden rendelést alaposan fel kell jegyeznem, hogy ki ne felejtsek valamit 2,5 éve csinálom az oldalt, azóta néha én is meglepődöm, mennyit tudtam fejlődni.

 

Bár a süthető gyurmával foglalkozó márkák száma sem kevés itthon, számomra mégis a tiéd a legsokrétűbb. Ez meglátszik a keresleten?


Kedves tőled, örülök, hogy ezt mondod! Mindig igyekszem díszíteni a termékeket, de úgy gondolom, nem esek túlzásba. Sokszor látok olyat másnál, aki mindent rátesz csak, hogy kitöltse a helyet, miközben oda sem illik az adott dolog. Én nem vagyok ilyen, számomra a kevesebb több Természetesen nem tudom, a többieket hányan keresik meg. Én egyáltalán nem tudok panaszkodni, napi szinten nagyon sok érdeklődő és megrendelő van.

 

Melyik a legkeresettebb terméked? Szerinted miért az?

A puzzle páros kulcstartó. Azért, mert dátummal, névvel, idézettel kérhető. Teljesen egyedi. Csak én csinálom, senki más.




Közeleg a karácsony, ilyenkor biztosan megszaporodnak a rendelések. Ez növekszik évről-évre?

Még csak 2,5 éve foglalkozom ezzel, így az évekről nem igazán tudok még beszámolni. Nagyon nagy mértékben 1 év után indult be az oldalam, akkor már tényleg nagyon sokan rendeltek. Az utolsó az Anyák Napja volt, annyi volt a megrendelésem, hogy több, mint 48 óráig nem aludtam, hogy időben befejezzem a megrendeléseket. Mindez úgy, hogy előtte is minden nap dolgoztam, de kicsit túlvállaltam magam. De természetesen minden elkészült akkor is. Bele se merek gondolni, hogy a Karácsony most milyen lesz. Ez lesz a 3. karácsony az oldallal, biztos vagyok benne, hogy az eddigi legtöbb megrendelés most lesz.

km5

 

Hogy az olvasók tudják, meddig kereshetnek: meddig veszel fel karácsonyi megrendeléseket, hogy még biztosan elkészülj vele?

November végéig biztosan veszek még fel megrendeléseket. :)

 

Olyan termékeket is készít, melyekkel másoknál nem találkozhattok és arról személyesen is meggyőződhettem, hogy gyönyörűen kimunkált darabokat ad ki a kezei közül, hiszen nekem is küldött egy gyönyörű bögrét, ami a karácsonyi mániámat figyelembe véve piros, fehér és zöld színekben pompázik, egy édes Rudolffal a minta közepén. Imádom és amellett, hogy nagyon cuki, nem tudnék belekötni. Minden gyönyörűen eldolgozott, sima, nem látni az illesztéseket, egyszóval profi munka!

 

[caption id="attachment_5023" align="aligncenter" width="960"]karácsonyi süteményeknek tökéletes lehet karácsonyi süteményeknek tökéletes lehet[/caption]

 

Mint az olvashattátok, november végéig tudtok karácsonyi rendelést leadni az oldalon, szerintem érdemes, mert így nagyon személyre szabott ajándékkal tudjuk meglepni azt, akit szeretnénk, a páros kulcstartók pedig mindent visznek nálam!

 km2

 

Van egy jó hírem is! A Kézműves Meglepetések felajánlott egy bögrét nektek is, én pedig teszek mellé jó sok forró ital alapanyagot! Ha szeretnétek megnyerni, katt a videóra, ahol megismerhetitek a feltételeket!

https://www.youtube.com/watch?v=7L0D4QUVFbs


Sok sikert mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr4216365428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demenyv 2016.10.31. 15:18:43

Nálam a forrócsoki mindent visz, főleg ha fahéjas ☺

Norcsoo 2016.11.05. 17:52:46

Úgy még nem kóstoltam! :)

demenyv 2016.11.05. 22:06:21

Hát nagyon érdemes. Mondjuk én a kávét is már így iszom ☺

Norcsoo 2016.11.05. 22:53:31

Ki fogom próbálni! :)

Erzsébet Gyenesné Dusza 2016.11.24. 05:59:57

A mézes és mézeskalácsfűszeres forró teánál nincs finomabb!

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása