A legjobb ajándékok smink őrült szeretteidnek

Ezzel a blogon is hivatalosan megnyitom az ünnepi szezont, ami nálam már egy ideje jelen van, ideje itt is hódolni a kedvenc ünnepemet megelőző időszaknak.

 

Érdemes követni a blogot és minden más felhasználómat is, ha ti is szeretitek a karácsonyt, ugyanis inspirációkkal, DIY videókkal, ajándékötletekkel és kívánságlistával is érkezem majd, úgyhogy lesz miből válogatni!

 

smink

 

Ma egy ajánlót hoztam nektek, mire csapjatok le idén, ha a megajándékozott személyetek imádja a sminkelést és mindent, ami ahhoz kellhet. Itt az ötletek tárháza szerencsére végtelen, hiszen hetente találkozhatunk újdonságokkal, főleg az ünnepek környékén. Vegyesen hozok most kihagyhatatlan újdonságokat és mindig szükséges jolly jokereket is.

A sminkecseteknél az a jó, hogy azokkal nem lehet mellélőni. Míg palettából lehet, hogy van már neki olyan, addig ecsetből (még ha van is) nem baj, mert ecsetből sosem elég! Minél több van, annál jobb, annál többet tudunk befogni és nem kell azon munkálkodnunk egy smink elkészítésekor, hogy az egyetlen ceruza ecsetünkkel kell felvinni a pink és a kék színt is. A legjobb, ha kész szettet vásárolunk az illetőnek, de ha tudjuk, hogy van egy-két hőn áhított vágya, akkor lepjük meg vele és tuti lesz a siker. Itt van néhány ötlet, természetesen online is megrendelhető verziókkal, hogy mindenki elérje őket.

 

BH Cosmetics Signature ecsetkészlet

 

A legpraktikusabb ajándék, hiszen amellett, hogy teljes szettet kapunk, a külső is abszolút ünnepi, tokban érkezik, így nekünk csak egy masnit kell tennünk rá! Megrendelhető INNEN.

 

bh

 

Real Techniques Starter Set

 

Az RT ecseteket senkinek nem kell bemutatnom, azt pedig pláne senkinek nem kell ecsetelnem (haha, micsoda szóvicc), hogy a szép szemsmink elkészítéséhez mennyire fontosak a szuper ecsetek is. INNEN meg tudjátok rendelni.

rt

Mivel a tökéletes alapozóecset is alap pillére egy készletnek, így azokkal is meglephetjük a szerencsést, szeretni fog érte.

rt2

 

bm

INNEN

 

Annak pedig, aki blender párti lett az utóbbi években, nem árt az utánpótlás, így tuti befutó ajándék lehet!

w7

 

Éééés, akkor jöjjenek a sminktermékek! Kezdhetném az alapozóval, de szerintem azt nem érdemes venni, hacsak nincs egy bevált kedvence a hölgynek, hiszen el kell találni a színt, a finisht és  bőr jellegének megfelelő darabot, ami tudjuk, hogy nem egyszerű. Jöhet viszont egy jó primer! Mindenkinek a tartós smink a célja, amihez nagyban hozzájárul egy minőségi primer is.

Maybelline Baby Skin géles pórusösszehúzó bázis

 

Ha nem lenne elég, hogy tartósabbá teszi az alapozót, még a pórusainkon is segít, ami nem árt, hiszen így nem fog tudni beleülni az alapozó és nem tömíti el azokat. Az ára is baráti, így nem kell nagy költségekbe verned magad, mégis hasznosat ajándékozol. ITT meg tudod rendelni.

mbs

 

 

NYX Studio HD fixáló púder

 

Bár a púder színe is olyan fontos, mint az alapozóé, a régóta elterjedt átlátszó púderrel mégis megpróbálkozhatunk. Azért is jó választás, mert a téli és nyári bőrszínnel is egyaránt kompatibilis. Erre jó alternatíva a NYX HD finish púdere! INNEN lehet megrendelni.

nyx

 

És akkor jöjjenek a színek! A sminkelni szeretők tudják, hogy szemhéjpúderből sosem elég, akkor is, ha van már 10 barna árnyalatunk és a szürke 50 árnyalata is a miénk már (tudom, sok lesz már a szóvicc).

 

Sleek paletták

 

Az ár-érték arányuk verhetetlen, rengeteg a szín- és finish kombináció, csak győzzetek választani. Most "biztonsági" színeket tartalmazó palettákat mutatok, ezekkel biztosan nem lőhettek mellé, mert bárki számára használható színeket tartalmaznak.

Oh So Special

Már-már ikonikus paletta, nincs olyan, aki ne találkozott volna vele. Nappali és alkalmi sminkek elkészítésére is szuper lehet, a burgundi szín miatt pedig nem is olyan hétköznapi! INNEN megrendelhető.

osp

All Night Long

Természetes színek, viszont van közöttük jó pár fényes textúrájú is, így szintén univerzális paletta, nappaliból esti sminket varázsolhatunk vele. ITT beszerezhető.

anl

 

 

 

Makeup Revolution Flawless paletta

Szívből ajánlom, nekem is megvan, fényes és matt színek váltakoznak benne, így visszafogott nappali smink mellett feltűnő buli sminket is készíthetünk vele és kísérletezni is tudunk, hiszen van benne jó néhány izgalmas szín! 

mur

The Balm Nude Tude paletta

Sokak listáján szerepel, derítsd ki, hogy az övén is rajta van-e! A kivitelezése miatt egészen egyedi, de Youtube videókban is jó véleménnyel vannak róla, így segíts szerettednek lehúzni a kívánságlistájáról! ITT meg is rendelheted.

thebalm

 

Nos, a palettákat sorolhatnám még itt egy jó ideig, de a notino.hu, pinkpanda.hu és makeuplaza.com oldalakon hatalmas online választékból tudtok szemezgetni.

 

Rúzsok

 

Ha színek, akkor rúzsok! A lehetőségek tárháza itt is végtelen, de megpróbálok nektek néhány jó ötletet adni, hogy minek örülhet egy smink-mániás.

 

MAC Ruby Woo

Az ikonikus, tökéletes vörös rúzs. Ha láttál már ilyen színt a megajándékozotton, ha nem, ezt meg kel venned neki! Egy vörös rúzs minden nőnek kötelező darab, ez pedig tö-ké-le-tes. (Én is örülnék neki.) ITT le is csaphatsz rá.

mac

Bourjois Rouge Edition Velvet folyékony rúzs matt hatással - Happy Nude Nude-Ist árnyalatok

Tökéletes rúzs? Nude és matt! A Bourjois ezen vonala szuper termékeket adott nekünk, így a happy nude vagy a nude-ist árnyalattal, ha meglepünk valakit, tuti a siker. A bőrtónusuknak megfelelően válasszatok az árnyalatok közül! INNEN megrendelhetőek.

b1

 

b

 

Milani Amore Mattalics Lip Creme - Dramattic diva

Egy vibráló pink ajakra való is jár mindenkinek, a metál matt verziók pedig baromi trendinek számítanak most. Limitált, le ne maradj, rendeld meg ITT!

milanidiva

Sleek matte lip cream

A nudetól az extrém színekig tart a választék, a pigmentáltságuk szuper, a fedésükkel sincs probléma és mattra is száradnak. Van még kérdés? INNEN tudod megrendelni.

sleek

Sminktükör

 

Ennyi termékhez egy minőségi tükör is szükséges, nálam például a listám első helyén áll, nagyon szeretném a fa alatt tudni, a videókhoz is nagy segítség lenne. A legjobb, ha rögtön világítással felszereltet vásároltok, így ez is meg lesz oldva, az ajándékozott pedig naaaaaaagyon boldog lesz! ITT beszerezhető.

tukor

 

Folytathatnám ezt a bejegyzést még hosszú órákon át, de úgy gondolom, ezekkel az ötletekkel elegendő támpontot adtam ahhoz, hogy tökéletes ajándékot tudjatok választani szeretteitek számára. Ha biztosra akartok menni, kérjetek nyugodtan linkeket, így biztos lesz a siker!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr8316365432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása