A legszebb ékszerek az ünnepekre

Ilyenkor jöhet minden, ami feltűnő, fényes, köves és csillog, ugye? A karácsonyfát azért ne akarjuk túlöltözni!

 

Akár saját részre, akár ajándékba (még van idő), de az ékszer ilyenkor mindig jól jön. Ha a városotokban nem túl nagy a választék, marad az online rendelés, én pedig azért pötyögök éppen, hogy ötleteket adjak nektek a legjobb online elérhető ékszerekből! Kiegészítőknél az a pláne, hogy ajándékba is mehet, nem kell belőni a méretet!

 

ekszerek

 

Kezdjük a nyakláncokkal, nekem azok a kedvenceim mostanában és azok a legfeltűnőbb díszeink is. A statement még mindig trendi, ünnepekkor pedig pláne! Ha még nem írtam volna, a képekre kattintva rögtön az adott ékszer megrendelő oldalára juttok, hogy könnyebb legyen!

 

Ez a fehér-smaragd csoda maga a karácsony, nem gondoljátok? Piros ruhával nagyon-nagyon ütős lehet!

 

 

ce

 

A gyönggyel nem lehet mellélőni, időtálló és bárhová viselhető.

 

ce1

Csajos karácsonyozásra jöhetnek a modern, letisztult, mégis feltűnő darabok!

 

rrk

rrb

Klasszikus statement darab, ennek bárki örülne!

 

chill

 

A letisztult nyakláncok kedvelőinek ajánlom az ásványokból vagy apróbb, kevés gyöngyből készült darabokat, annyira szépek és minden alkalomra tökéletesek lehetnek.

 

 

andad

 

 

chillb

 

Végül jöjjön a számomra legkedvesebb nyaklánc, ami minden hó és hercegnő rajongónak tökéletes ajándék!

 

dc

Karkötők terén nálam abszolút tombol az ásvány-mánia, jelenleg is 5 karkötő van a csuklóimon, mindenféle ásvánnyal, kötődöm hozzájuk. Ilyenek például az apró csakra karkötőim, le nem venném őket!

 

bigi

 

Csodás páros karkötőket is találni ásványokból, nekünk is van, szintén a mindennapi karkötőim része.

 

paros

 

A karperecek nagyon nőiesek és kifinomultak, családi karácsonyi vacsorákra és céges partikra nagyon jó választás lehet.

 

dc1

dc2

 

Gyűrűkből sosem elég, mutatom a kedvenceimet, nektek és ajándékba is!

 

dc3

liv

 

chillgy

 

Fülbevalókból vagy az apró vagy a hosszabb darabok tetszenek, a karikákért nem vagyok oda és szerintem karácsonyra sem illik.

 

elza

bigii

 

Ajándékba szuper ötletek az ásvány medálok, főleg ha tudjuk, hogy az illető szereti őket. Érdemes úgy választani, hogy a külső mellett a hatást is figyelembe vesszük, így lehet a legjobb ajándék.

 

zenzero

zz

Remélem sikerült némi segítséget nyújtanom abban, idén ünnepekkor miben tündökölj vagy mit rendelj szeretteidnek ajándékba! Már csak egy szép csomagolást kell körítened hozzá és kész a legszebb ajándék.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7916365450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása