Vidd magaddal Micimackó és Pinokkió szavait! | Disney Couture

A Disney meséket mindenki szereti, még az is, aki tagadja. Ezeken nőttünk fel és olyan időtállóak, hogy valószínűleg sok-sok generáció fog még.

 

dcm

 

Ehhez hozzájárul a Disney Couture is, akiket, hogy kicsit jobban megismerjetek, a hazai helytartójukkal sikerült egy kicsit "beszélgetnem". A Disney Couture Magyarországra egy videóban bukkantam rá és azonnal fel is kerestem az oldalt, hogy jobban szemügyre vehessem. Hogy mi is ez? Egy webáruház, ahol Disney mesék inspirálta ékszereket találunk. Ugye, hogy máris felcsigáztalak?

 

pinokkio

 

Nem egyszerű bizsu csecsebecséről van szó, aminek addig örülhetsz, míg egy viselés után elszíneződik...nemesfém bevonattal és svarowski kristályokkal készül minden darab, így biztosítva a mesés elegancia hosszútávú élvezetét. Micimackó bölcs gondolatait vagy éppen Elza hópelyheit viselhetjük, így hordozva magunkkal a gyermeki énünk egy darabját, amikor csak szeretnénk.

Hogy megtudjátok hogyan alakult ki a márka és mi a háttere.... a szokásos interjú következik!

 

A legfontosabb: magatok is odavagytok a Disney mesékért? Jöhetnek a kedvencek!

Természetesen igen! Imádjuk az összes mesét és alig várjuk, hogy újra Disneylandbe látogathassunk. Nagy álmunk eljutni a világ összes parkjába! Gyermekkori kedvencünk a Csipkerózsika és az Alíz Csodaországban, de gyakran újranézzük a Lecsót és az Oroszlánkirályt is!

 

Mit lehet tudni a Disney Couture ékszerekről?

A Disney Couture prémium kategóriás, Disney karakterek által inspirált divatékszereket kínál kicsiknek és nagyoknak. Minden modell 14 karátos, 3 mikron vastagságú sárga-, fehér-, vagy rózsaarany borítású, illetve egyes termékeket Swarovski kristály is díszít. A fülbevalók a titánium végnek köszönhetően garantáltan allergénmentesek.

 

 Honnan indult a Disney Couture és mikor döntöttétek el, hogy csatlakozni szeretnétek?

A Disney Couture egy ausztrál márka, több mint 5 éve van jelen piacon. 2016 nyarán vettük fel a kapcsolatot az anyacéggel és november óta vagyunk jelen Magyarországon, mint kizárólagos forgalmazó. Disney rajongóként már évek óta ismertük és szerettük ékszereiket és úgy gondoltuk, hogy hazánkban is lenne rá igény.

alz 

 

 

Lehet tudni, ki álmodja és tervezi meg az ékszereket?

A Disney Couture saját tervező csapata illetve egyes kollekciók esetében ismert vendégtervezőkkel is kollaborálnak, mint például Kidada Jones, Tom Binns és Mawi London.

 

Mennyire van kereslet az ékszerekre?

Kicsit több mint egy hónapja nyitottuk meg webshopunkat, tehát még nehéz következtetéseket levonni.  Úgy érezzük jó volt a fogadtatás, sok pozitív visszajelzést kapunk a vásárlóktól és a közösségi oldalaink követőitől is!

 

Vállalják az emberek a Disney-mániájukat?

A mai fiatal felnőttek már a Disney meséken nőttek fel, rengetegen imádják és büszkén vállalják, akár az öltözködés terén is.  Nincs olyan év, hogy az itthon is népszerű felnőtt divatmárkák szezonálisan ne adnának ki Disney témájú kollekciókat, de a magyarországi divatvilágban is rendszeresen jelen vannak.

cs

 

 

Összesen hány mese kollekciója található jelenleg az oldalon?

Jelenleg 12 Disney mese inspirálta a webáruházunkban elérhető ékszereket. Félévente fogunk megjelenni új kollekcióval vagy a meglévők kínálatának bővítésével.

 

Ha egy ékszert kellene választanotok: melyik a legkedvesebb?

Ez nehéz kérdés! :) Ha muszáj választani, akkor az idézetekkel díszített karkötők a számunkra legkedvesebbek. Inspiráló, kedves üzeneteket hordoznak, ettől nagyon a szívünkhöz nőttek.  

 

Szeretitek az időtálló ékszereket vagy könnyen elcsábultok a bizsuk láttán is?

Alapvetően az időtálló ékszereket kedveljük és képviseljük. Úgy gondoljuk, hogy a minőségi kiegészítők igazán stílusossá és egyedivé tudják tenni a megjelenést. Az aktuális divatnak megfelelően néha szoktunk vásárolni szezonális bizsukat is.

mmouse

 

 

Melyik Disney karakter lesz a következő, aki megjelenik a kínálatban?

2017 elejétől elérhető lesz a legújabb Minnie Mouse kollekció. Jelenleg csak egy fülbevalónál köszön vissza Mickey szerelme, de hamarosan nyaklánc, karkötő és gyűrű formájában is viselhetjük az általa inspirált modelleket.

 

Várható, hogy üzlet nyílik vagy egyelőre csak online gondolkoztok?

Távlati céljaink között természetesen szerepel az üzletnyitás. Azon leszünk, hogy ez minél hamarabb megvalósulhasson. Az sem kizárt, hogy viszonteladók által jelen leszünk egyes városokban.

 

Mik a tervek a 2017-es évre?

Szeretnénk legalább egy pop-up store hétvégét rendezni Budapesten, hogy személyesen is találkozhassunk vásárlóinkkal. Továbbá tervezünk hazai kampányfotózást is, az ausztrál anyacéghez hasonlóan bloggerekkel. Illetve a már említett viszonteladói rendszer kiépítésére is szeretnénk hangsúlyt fektetni.

sw

 

 

Szerintem fantasztikus, hogy végre nem csak rövid élettartalmú bizsu ékszerekkel, hanem minőségi darabokkal is hódolhatunk mese-mániánknak. Nagyon tetszenek az ékszerek, abszolút viselhetően hozzák a rajzfilmek világát, bárki felveheti őket. Az inspiráló idézetekkel ellátott karperecek nekem is nagy kedvenceim lettek, de a kis Szimbát ábrázoló gyűrű is elrabolta a szívemet. Na meg a Jégvarázs és a tökhintó és a Bambi nyaklánc..na jó, szinte minden!

 

[gallery columns="1" size="full" ids="5408,5409,5410,5411"]

 

Úgy gondolom, hogy tökéletes választás a weboldal bármely terméke ajándékba is, amelyhez a díszcsomagolás is nagyban hozzájárul. Egy szó, mint száz, én nagyon örülök, hogy itthon is megjelentek ezek a csodás ékszerek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9716365458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása