Ezek lesznek 2017 legtrendibb manikűrjei

Újabb év, újabb trend a körmök terén is! Minden évben kicsit más, egy új szín, egy eltérő minta, de valamiképp mindig megújul a köröm divat is.

 

 

Én pedig jó bloggerhez híven megmutatom nektek a legjobbakat, színekkel és mintákkal együtt. A színeket a notino.hu-ról válogatom össze, hogy rögtön meg is tudjátok rendelni. Nem kell természetesen szentírásnak venni, de a tavaszi kollekciókat felvonultató divatbemutatókon a körmök is nagy figyelmet kapnak, hiszen iránymutatóak a köröm trend kialakításához. Idén egész csinos újdonságokat kaptunk!

 

Szárított virágok

 

Műkörmösöknél eddig is kedvelt díszítési technika volt, ám idén az egész körmöt beborító virágok lesznek a legnagyobb slágerek! Körömlakkal is elkészítheted, válassz hozzá tejfehér alapot, ebbe nyomkodd bele a virágokat száradás előtt, majd fixáld legalább 2 réteg fedőlakkal, hogy ne álljanak ki a virág részei. Soknak tűnhet, de a természetes alapszín miatt hétköznapi!

 

Ez a Gabriella Salvete nude lakk (GAB2311 árnyalat) tökéletes alapot ad ennek a technikának, alkalmazd egy rétegben a tökéletes hatás elérése érdekében!

 

Színre színt!

 

Egy piros paca itt, egy kék folt ott - egymáson! Válassz semleges monokróm vagy pasztell alapszínt, majd minimum két kontrasztos színnel fess rá pacákat, itt-ott fedhetik is egymást. Mi ez, ha nem a tökéletes tavaszi-nyári manikűr?

 

Milyen színeket ajánlok hozzá? Leginkább hideg árnyalatokat! erős pink, királykék, menta zöld. A lényeg tényleg a megfelelő kontraszt!

[gallery columns="1" size="large" ids="5688,5689"]

 

Abszolút minimál

 

Mind színben, mind pedig mintában! A középre húzott vastag vonal nem csak visszafogott, de optikailag hosszítja a körmöket, így a rövid körömággyal megáldottak is tudnak csalni. Plusz nem olyan erőteljes a fekete szín sem vagy a harsány árnyalatok, ha kevesebb körömfelületet fednek be - éljenek a sötét színek!

 

Ha a teljesen feketét nem mered bevállalni, válassz először egy nagyon sötét barnát, hogy megbarátkozz vele! Hogy feldobd, zárd a manikűrt mattító fedőlakkal.

[caption id="attachment_5693" align="aligncenter" width="800"] Shh...It´s Top Secret![/caption]

 

Ha visszafogottan képviselnétek a minimalista vonalat, akkor is van egy ötlet! Ha szereted a nude színeket, akkor ez lesz a te trended! Válassz ismét tejfehér vagy színtelen alapot, majd egy jól fedő nude árnyalattal fess félholdat a körömágyakhoz. Fényes és matt fedőlakkal is szuperül mutat!

 

Ehhez válasszatok erőteljes nude színt, ami kellően pigmentált és akár egy rétegben is elegendő lehet.

[caption id="attachment_5698" align="aligncenter" width="470"] 04 Noble Nude[/caption]

 

Arany csillámok

 

De csak finoman és elegánsan! Idén két verziója tarol majd, az ombre és a szegélyként felvitt. Mindkettőhöz érdemes tömény csillámporos lakkot választani, hogy szépen érvényesüljön. Alapként mindig semleges, világos színt használjatok az igazán elegáns hatás kedvéért.

[gallery columns="1" size="full" ids="5700,5701"]

 

Újragondolt francia manikűr

 

A precízen kidolgozott mosolyvonal a múlté! Mandula formájú körmökhöz tökéletes lesz, ha az alapszín felvitele után ferde formában viszed fel a fehér színt. Ideje újítani! Nem kell az egyforma szögű és vastagságú sávokra törekedni, sőt!

 

A fehér lakk legyen fényes és igazán tiszta! Jobb, ha egy rétegben fed, sablon nélkül nehéz kétszer precízen meghúzni a vonalat.

[caption id="attachment_5703" align="aligncenter" width="465"] Girls Love Pearls[/caption]

 

Engedd szabadjára!

 

Éljenek az élénk, szabálytalan formák és alakzatok - örömhír a kevésbé pontos kezű hölgyeknek. Még jobb, ha egy vékony díszítőecsettel dolgozol, fess mindenféle kanyargó vonalakat. A végeredmény? Zseniális!

 

Az ecset legyen közepes hosszúságú szálakkal készült, így még biztosabb a szabálytalan vonalvezetés, ami ennél a manikűrnél elengedhetetlen!

 

Egy biztos: idén eltöröljük a szabályos vonalvezetést és precízen kidolgozott mintákat, illetve nagy teret kaphat a köröm maga, az átlátszó és tejfehér alapoknak hála. Nem kell megijedni az újítástól, légy trendkövető és próbáld ki ezeket! Ha viszont soknak érzed őket és maradnál az egyszínű körmöknél, itt vannak neked az idei trend színek, mindegyik elérhető ide kattintva.

[gallery columns="1" size="full" ids="5709,5711,5712,5713,5714,5715,5716" orderby="rand"]

 

Kinek melyik lesz a kedvenc trendje? Szerintem mindegyik szerethető és kivitelezhető olyan formában, hogy bárhová megállja a helyét!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2616365480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása