Így lehet egyszerre két táskád egy áráért!

Nem rég újabb magyar márkára bukkantam, ami egy dologban nagyban eltér a többiektől, ezért mindenképpen fontosnak tartom, hogy megmutassam őket itt is!

 

 

A Botza Bag mögött két lány, Fanni és Nóri állnak, ami nekem szimpatikus, mert tervezőként biztosan nem egyszerű mindig megegyezni, így akik csapatban működnek, azoknak jár az elismerésem. Nagyon tetszik az, hogy miért nem dolgoznak igazi bőrrel és az, hogy ilyen mély barátság még az együtt dolgozás próbáját is kiállta náluk.

Amiért viszont mindennél jobban felfigyeltem a márkára: A táskáik kifordíthatóak! Így egy áráért konkrétan két darabot kapsz, ami valljuk be, szuper ajánlat. Annak ellenére, hogy műbőrrel dolgoznak, olyan minőségi és stílusos a táskák kivitelezés, hogy abszolút beillenének a világmárkák luxustáskái közé.

A táskák kollekciókból állnak, de ettől függetlenül nagyon változatosak, így biztosan mindenki talál legalább egy - pontosabban kettő - darabot, amire azonnal igent mondana! Hogy megismerjétek a márka hátterét, koncepcióját és a mögötte álló lányokat... tudjátok mi következik!

 

Kezdjük az elején: Hogyan alakult ki a név? Kik állnak a márka mögött?

 

A márka mögött ketten állunk. Több, mint húsz éves barátság köt össze minket. Gyerekkorunk óta mindketten művészeti beállítottságúak vagyunk. Divatstylist és divattervezői szakon végeztünk, így ennél kézenfekvőbb kollaboráció nem is jöhetett volna létre.

Több variáció is felmerült a nevet illetően, de végül valami egyedit szerettünk volna, ami nem volt még semmilyen területen használva és biztosan nem futunk bele. Így végül a kettőnk vezeték nevéből létrehozott anagramma lett a befutó.

 

A táskák kifordíthatóak, ami egészen egyedi! Alapból így indult vagy időközben alakult így?

 

Mindenképpen valami különlegeset szerettünk volna alkotni. Valami olyasmit amit magyar tervezőktől még nem láttunk.  Természetesen hosszú gondolkodás és tervezés előzte meg ezt a végleges ötletet. Próbáltunk olyan terméket előállítani, ami a megszokottól valamivel eltér, viszont mégis hordható és divatos marad a mindennapokra is.

 

 

Melyek a legfőbb alapanyagok?

 

Mindketten nagy állatbarátok és állatvédők vagyunk. Egyikőnk sem fogyaszt húst, így mindkettőnk számára egyértelmű volt, hogy csakis vegán anyagokkal dolgozzunk. Sztereotípiákkal ellentétben rengeteg olyan műbőr van a piacokon, ami vetekszik az igazi bőr árával. Jelenleg is a legkiválóbb minőségű műbőrrel dolgozunk, de a későbbiekben szeretnénk többféle anyagot is használni, ezzel is biztosítani a márka folyamatos megújulását.

 

Kollekciókra építetek vagy csak jön egy-egy darab?

 

Jelenleg kollekcióra építünk. Az első kollekciónk 12 db kétoldalú táskából áll, ami a REPTILE (Hüllő) nevet kapta. Minden egyes táska anyagát és nevét is gondosan válogattuk ki, hogy passzoljon a kollekció nevéhez.

 

[gallery columns="1" size="full" ids="5778,5779,5780,5781,5782"]

 

Egyedi megrendelés is szóba jöhet vagy nem fér bele?

 

Szeretünk a visszajelzésekből építkezni, illetve figyelembe venni a vásárlók igényeit és bizonyos termékek kelendőségéből levonni a következtetést. Ha látjuk, hogy egy szín vagy forma kiemelkedik, több rá az érdeklődő, akkor úgy tervezünk, hogy az akár többféleképpen is elérhető legyen. Az egyedi megrendelést azonban elvetettük, mivel így is rengeteg variáció elérhető, és két különböző anyag kerül felhasználásra, úgy éreztük, hogy valahol meg kell húznunk a határt az ebből adódó esetleges káosz elkerülése végett.

 

Mi inspirál, amikor éppen új darabon dolgoztok?

 

Rengeteg minden inspirál minket. Az első kollekciónknál a hüllők élőhelye, életvitele, külseje, színskálája és mintázata voltak a fő inspiráció források.

 

 

Ha csak egy magyar ismert személy viselhetné a táskáitokat: Ki lenne az?

 

Az egyik leghíresebb magyar modellünk Axente Vanessa.

 

Mennyire tartjátok magatokat divatosnak az aktuális trendeket tekintve?

 

Mindketten divatkövető és divatszerető emberek vagyunk. Az aktuális trendekkel mindig tisztába vagyunk. De azért 26 éves korunkra már mindkettőnknek kialakult a saját stílusa, természetesen hogyha az aktuális divatból valamit magunkénak érzünk, akkor azt szívesen alkalmazzuk.

 

Szerintetek mi az, ami egy női gardróbból sem hiányozhat?

 

Egy fekete bikerjacket, fehér trikó, egy kényelmes farmer és természetesen egy BOTZA táska ;)

 

 

Mit gondoltok melyik a 3 legrosszabb emberi tulajdonság?

 

Irigység, önzőség, kegyetlenség.

 

Hogy látjátok, hol tart majd a márka 10 év múlva?

 

Ez egy nagyon jó kérdés.  Őszintén ilyen dolgokon még nem gondolkoztunk. Tíz év borzasztóan sok idő, rengeteg minden történhet velünk. Egyelőre a következő egy-két évre vannak konkrét terveink.

 

Melyik a legkelendőbb táska és melyek a ti személyes kedvenceitek?

 

A hátitáskák rettentően felkapottak és trendik manapság, nálunk is ezek a táskák a legkelendőbbek. Személyes kedvencet nehéz mondani, mivel minden egyes táskát úgy alkottunk meg formát és az anyagát tekintve is, hogy abszolút azt vettük figyelembe mi az, ami nagyon tetszik nekünk és mi az, amit mi hordanánk a mindennapokban.

 

 

Mire számíthatunk a BOTZA-tól 2017-ben?

 

Hamarosan elindul a webshopunk, amit már nagyon várunk. Megkönnyíti a rendeléseket a vásárló számára. Fontos pillanat ez nekünk, hisz ez által megkezdhetjük a márka megismertetését a külföldi piacokkal is. Ezzel párhuzamosan hamarosan egy reklámfilmet szeretnénk forgatni a táskákról, aminek a célja szintén a márka népszerűsítése lenne.

Mindig is szerettünk volna a férfi vonallal is foglalkozni ezért tervben van egy férfi táska kollekció is.

 

 

Ugye, mennyire színesek a csajok, nem csak a táskáik? Szerintem zseniális lehet közöttük az összhang, ami a táskákon is meglátszik, mindegyik gyönyörűen kivitelezett, gondos munkával elkészült darab. Ügyelnek a legapróbb részletekre is, így biztosak lehetünk abban, hogy olyan táskát fogunk kézhez kapni, ahol az utolsó cérnaszál is úgy van elvarrva, ahogyan kell.

Említettem már, hogy kifordíthatóak a táskák? Tudom, tudom, de szerintem ez akkor is zseniális és egészen egyedülálló a hazai piacon és biztos vagyok abban, hogy a webshop beindulásával sok csomagot kell majd külföldre is küldeniük.

 

[gallery columns="1" size="full" ids="5794,5789,5787,5790,5791,5788,5792,5793,5786"]

 

Remélem, hogy titeket is annyira megfogott a Botza Bag, amennyire engem és ti is lecsaptok majd a táskákra, sok irigykedő szempárral találkozhattok majd! A lányokat keressétek a Facebook-on, amíg nem indul el a webshop, elárulom, hogy nagyon készségesek!

Az én személyes kedvencem az ezüst hátizsák(ok), így el is képzeltem egy teljesen alap, szuper tavaszi szettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr516365482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása