8+1 ok arra, hogy összeköltözzetek

Ha esetleg szeretnél érveket felsorolni a kedvesnek, hogy miért látod idejét az összebútorozásnak, akkor segítek!

 

Persze mindenki érzi, mikor jön el az ideje, de vannak olyan árulkodó jelek, amelyek már annyira egyértelműek, hogy egyikőtök sem veszi észre. A család és a barátok már régóta mondják, a munkahelyeden is szajkózzák, de ti még mindig nem látjátok, hogy itt az ideje.

Jó tudom, vannak esetek, amikor rajtatok kívül álló okok miatt nem történt még meg az összebútorozás, de előfordul, hogy a páros bizony tényleg nem veszi észre, hogy semmi akadálya annak, hogy közös otthonuk legyen.

 

1.Házasságkötés

Igen tudom, ez egyértelmű, de azért akadnak olyan párok, akiknek nem, hallottam már ilyen sztorit. Ha összekötöd az életed valakivel, az neked még mindig nem elég ok még arra, hogy össze is költözz vele. Mire vársz még? Irány csomagolni!

 

2.Minden este nála alszol

Nektek talán fel se tűnik, mert olyan természetesnek veszitek, hogy minden reggel úgy kávéztok együtt a munkába indulás előtt, mintha 20 éve házasok volnátok. Már nem csak fogkeféd van nála, de a gardróbod fele is? Akkor ideje összeköltözni!

 

3.Azonos jövőkép

Ha mindketten hasonlóan tervezitek a következő éveket és mindkettőtök elképzelései között szerepel a másik, akkor nincs miért várni az összeköltözéssel. Ismeritek a mondást? Lakva ismerszik meg az ember – tudd meg, kivel tervezel!

 

4.Egyszerűen logikus

Egy helyen megy a mosógép, egy lakásban halmozódik a rezsi, nem kell mini adagokat főznöd – ami pénzkidobás. Túl racionális gondolkodás és nincs benne semmi romantika? Sebaj, felnőttek vagyunk, ideje így gondolkodni!

 

5.Kulcsotok van egymáshoz

Annak meg mi értelme? Legyen kulcs a közös lakáshoz és biztos nem lesznek félreértések abból, mikor kinél aludjatok vagy éppen hová menjetek haza az esti buliból.

 

6.Pá-pá hatalmas hátizsák!

Ismerős, amikor indulás előtt össze kell állítanod a másnapi szettet, döntened kell, hogy vidd-e a samponod vagy kibírja még a hajad? A női dolgokról már ne is beszéljünk, biztosan nem fog tudni tampont kölcsönadni, ha elfelejted magaddal vinni. Számolj le a vándor élettel és költözzetek össze!

 

7.Lemondott találkák

Hányszor mondtad le a randit, mert a lakásból sem voltál képes kimozdulni? Sokszor, ugye? Ráadásul így mindig lesz ott valaki, aki ápol és segít, ami a város másik feléből nem mindig a legegyszerűbb, feladat bármennyire is szeretné.

 

8.Nincs menekvés

Persze, könnyű az orrára vágni az ajtót és hazamenekülni a probléma elől. Ha együtt laktok, akkor muszáj megoldani és hidd el, ez csak a javára válik majd a kapcsolatnak a 3 napos durci helyett.

 

+1: Mert nincs mire várni és nincs olyan, hogy tökéletes időpont!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3516365490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása